Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-25 13:45:14
(#13551) sziasztok! jéé mangafan levetette karácsonyi sapkáját
és jéé van egy megy a nyomdába manga is
de miért nem CC már?
és jéé van egy megy a nyomdába manga is
de miért nem CC már?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
^^ háát...fogalmam sincs xD...én majd legközelebb...xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Akkor ki fog minket hamuvá fárasztani?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-25 13:12:30
(#13548) szijjasztok emberek ^^
sajna nem megyek a talira, mert orvoshoz megyek >.<
sajna nem megyek a talira, mert orvoshoz megyek >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-25 13:08:24
(#13547) Sziasztok...mizu erre? Ki szereti az Árnybírót?
És a Nanát? Ki kezdett már el mangát...?
Aztán jók legyetek...:P
És a Nanát? Ki kezdett már el mangát...?
Aztán jók legyetek...:P
beküldve: 2009-02-25 12:57:43
(#13546) Gondoltam szólok, hogy én is ott leszek.
Reméltem még egy ember még belefér a létszámba.
>Insert slightly amusing comment here<
Mondták már neked, hogy fanatikus vagy?
beküldve: 2009-02-25 12:29:41
(#13543) Engem meg onnan lehet majd megismerni, hogy nem lehet megismerni, mert beolvadok a tömegbe...
Bár nem nagyon értek a női test anatómiájához de szvsz a Nearnak öltözött kiskalóz határozottan nőnemű. Olyan mellféleségek vannak a testén.
De az is meglehet, hogy csak hurkagyurka és azért látszik úgy.
Amúgy ennek a videónak van valami értelme is vagy csak két hendikepes világfájdalmát követhetjük soron?
Amúgy ennek a videónak van valami értelme is vagy csak két hendikepes világfájdalmát követhetjük soron?
Hát nemtom...röhögés közben nem azt figyelem, hogy van-e melle az egyik, vagy a másik idiótának
Amúgy meg az a videó csak a jéghegy csúcsa... Vannak bevállalósabbak is (semmi 18+, csak a fejüket mutatják 10 percig közelről, miközben animeszereplőknek képzelve magukat blabláznak. ) Igazán szórakoztató!
Bár nem nagyon értek a női test anatómiájához de szvsz a Nearnak öltözött kiskalóz határozottan nőnemű. Olyan mellféleségek vannak a testén.
Az első táskán csak szerintem néz ki úgy Alucard mint egy mexikói gengszter?
A színösszeállítás tényleg elég érdekes.
Az első táskán csak szerintem néz ki úgy Alucard mint egy mexikói gengszter?
A színösszeállítás tényleg elég érdekes.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-24 22:34:26
Jobb későn reagálnom, mint soha.
Persze, lehet jönni játszani, nem kell egyetemistának lenni, az Egyetem csak helyszín. Hú jó is lenne, ha lehetne jegyet nyerni Japánba. A sensei jelenleg arra próbál minden klubtagot rávenni, hogy menjünk Kínába versenyezni. Hátööö izééé... Muszáj olyan messzire?
Shogi-ztam. ---> Azt mondták, olyan jól csinálom, hogy mehetnék játszani Egyetembe. ----> Lehet nyerni egy jegyet Japánba.
Persze, lehet jönni játszani, nem kell egyetemistának lenni, az Egyetem csak helyszín. Hú jó is lenne, ha lehetne jegyet nyerni Japánba. A sensei jelenleg arra próbál minden klubtagot rávenni, hogy menjünk Kínába versenyezni. Hátööö izééé... Muszáj olyan messzire?
most már tiszta lelkiismerettel vehetem meg azt az ocsmánydrapp Hellsing táskát,.
Mennyire ocsmány az a drapp?Ennyire.
He legalább a másik ocsmánydrapp lenne, amelyiken Alucard ül a 'trónon', drapp meg piros valami iszonyatos együtt. De Trillianban csak az előbbi kapható.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-02-24 22:28:05