Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fisi dhe Hyene:ugye nem bolhás a kutyád
Nem, csak 8 szeme van
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-24 18:02:52
(#13504)
Szerk: Dan 2009-02-24 18:07:34
Hogy ne merüljön feledésbe:
FÓRUMTALI
Mikor találkozunk?
Szerdán 16 órakor.
Hol találkozunk?
Kossuth téri metrómegálló (2-es a.k.a. piros metró).
Mit fogunk csinálni?
Elmegyünk a Momotaro Rámen étterembe (Budapest, V., Széchenyi u. 16.), eszünk (opcionális) és jól érezzük magunkat (kötelező).
Mikor találkozunk?
Szerdán 16 órakor.
Hol találkozunk?
Mit fogunk csinálni?
Elmegyünk a Momotaro Rámen étterembe (Budapest, V., Széchenyi u. 16.), eszünk (opcionális) és jól érezzük magunkat (kötelező).
Uh, jó régen nem voltam fönn, de tájékoztatom a tisztelt társaságot, hogy én is megyek
(és hozom a kutyuskámat is )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
yo!
Kemény egy napom volt ma.... Regel 30 perccel később indultam,mint akartam, majdnem elkéstem,első órán padtársam bökdösött a ceruzámmal,hogy felébresszen, technikaórán iszonyat lassan dolgoztam,törin 3-szor bealudtam,egyszer a tanár kérdezte meg,hogy melyik fogalom fárasztott ki ennyire( szerencsére nem olyan haragudós rám ),1-szer önerőböl maradtam ébren, utoljára meg a 3 paddal arrébb ülő srác vágott a fejemhez egy randírdarabot....a tesióra ébren tartott szerencsére... az aranygaluska meg életmentő volt most meg lehet hogy megyek aludni....ááááá,nem lehet,még mindig magyarítást kell keresnm a rohodt Pocket PC-hez ( valaki ki tudna segíteni? ),meg le kell ellenőriznem,hogy m van 5 dvd-n + holnap ének felelés,amiből egy kukkot sem értek... Bazd hogyan várja el,hoghy énekelejk el,olyan 2-3 oldalt,úgy hogy a: nincs hangom,b: nincs erőm megtanulni...+ töridoga is lesz hétfőn,egy nagyhalom anyagból... és 3 hét múlva gitárverseny. Meg a héten és jövő héten lesz tesifelmérés...Meg ünnepségen is gitározok...meg meg.... meg mindeeeeen!!!!!!! Emberek,valaki vmi segélyt tud nyújtani?
az én reggelem is jól indult, el totolyáztam az időt mondom tuti késni fogok, bemegyek nézem mondom miért mennek az órát tartó tanáraink más terembe meg miért megy más osztály be, na jó felhívom barátnőmet hogy milyen órával kezdünk, kiderült angol ok mondom, elkezdi várjam már meg mert késik mondom mind1 már úgyis 5 perces késébe vagyok, ok 5 percből 15 lett felmegyünk 2.emeletre ő bemegy németre én bekpogok a 7esbe nem mi vagyunk ott mondom a fenébe most nézhetem meg az órarendem meg ném lent vagyunk a földszinten...na mondom ok bemegyek 3 ember van bent kiderült hogy ismét felelés miatt nem kellett bejönni csak a felelőknek Kemény egy napom volt ma.... Regel 30 perccel később indultam,mint akartam, majdnem elkéstem,első órán padtársam bökdösött a ceruzámmal,hogy felébresszen, technikaórán iszonyat lassan dolgoztam,törin 3-szor bealudtam,egyszer a tanár kérdezte meg,hogy melyik fogalom fárasztott ki ennyire( szerencsére nem olyan haragudós rám ),1-szer önerőböl maradtam ébren, utoljára meg a 3 paddal arrébb ülő srác vágott a fejemhez egy randírdarabot....a tesióra ébren tartott szerencsére... az aranygaluska meg életmentő volt most meg lehet hogy megyek aludni....ááááá,nem lehet,még mindig magyarítást kell keresnm a rohodt Pocket PC-hez ( valaki ki tudna segíteni? ),meg le kell ellenőriznem,hogy m van 5 dvd-n + holnap ének felelés,amiből egy kukkot sem értek... Bazd hogyan várja el,hoghy énekelejk el,olyan 2-3 oldalt,úgy hogy a: nincs hangom,b: nincs erőm megtanulni...+ töridoga is lesz hétfőn,egy nagyhalom anyagból... és 3 hét múlva gitárverseny. Meg a héten és jövő héten lesz tesifelmérés...Meg ünnepségen is gitározok...meg meg.... meg mindeeeeen!!!!!!! Emberek,valaki vmi segélyt tud nyújtani?
ja és végre van új hangfalamX3(milyen másabb a hangzása mint amaznak pedig amaz is stereo volt-.- na mind1
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-24 17:10:36
Hogy ne merüljön feledésbe:
Most el kártyázni, majd este leszek.
FÓRUMTALI
Mikor találkozunk?
Szerdán 16 órakor.
Hol találkozunk?
Mit fogunk csinálni?
Mikor találkozunk?
Szerdán 16 órakor.
Hol találkozunk?
Mit fogunk csinálni?
Most el kártyázni, majd este leszek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-24 15:16:36
(#13500) yo!
Kemény egy napom volt ma.... Regel 30 perccel később indultam,mint akartam, majdnem elkéstem,első órán padtársam bökdösött a ceruzámmal,hogy felébresszen, technikaórán iszonyat lassan dolgoztam,törin 3-szor bealudtam,egyszer a tanár kérdezte meg,hogy melyik fogalom fárasztott ki ennyire( szerencsére nem olyan haragudós rám ),1-szer önerőböl maradtam ébren, utoljára meg a 3 paddal arrébb ülő srác vágott a fejemhez egy randírdarabot....a tesióra ébren tartott szerencsére... az aranygaluska meg életmentő volt most meg lehet hogy megyek aludni....ááááá,nem lehet,még mindig magyarítást kell keresnm a rohodt Pocket PC-hez ( valaki ki tudna segíteni? ),meg le kell ellenőriznem,hogy m van 5 dvd-n + holnap ének felelés,amiből egy kukkot sem értek... Bazd hogyan várja el,hoghy énekelejk el,olyan 2-3 oldalt,úgy hogy a: nincs hangom,b: nincs erőm megtanulni...+ töridoga is lesz hétfőn,egy nagyhalom anyagból... és 3 hét múlva gitárverseny. Meg a héten és jövő héten lesz tesifelmérés...Meg ünnepségen is gitározok...meg meg.... meg mindeeeeen!!!!!!! Emberek,valaki vmi segélyt tud nyújtani?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-24 14:57:52
(#13499) Hali!
Itt piszok hideg van, a hó esik. És szegény Usagi-chan éppen a fránya náthájával küzd, nem sok sikerrel. (Nem szeretek beteg lenni. ) *Olyan a szemed, mint a nátha. Ágyba dönt.*
Egész héten nem megyek suliba, talán ennyi előnye van az egésznek. Jajj, holnap lesz a rámenezés? Jó szórakozást hozzá. *Sírdogál, hogy nem tud menni.* Pedig szívesen ott lenék, na majd gondolatban. ^^
Itt piszok hideg van, a hó esik. És szegény Usagi-chan éppen a fránya náthájával küzd, nem sok sikerrel. (Nem szeretek beteg lenni. ) *Olyan a szemed, mint a nátha. Ágyba dönt.*
Egész héten nem megyek suliba, talán ennyi előnye van az egésznek. Jajj, holnap lesz a rámenezés? Jó szórakozást hozzá. *Sírdogál, hogy nem tud menni.* Pedig szívesen ott lenék, na majd gondolatban. ^^
beküldve: 2009-02-24 14:52:31
(#13498) lol kezd időjárás jelentés topiccá válni ez a helyXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szervusz, Alister!
Itt szerencsére ragyog Nap kománk, viszonylag meleg van és nyoma sincs a fránya hónak. Szeged - Tél 1:1.
És igen-igen-igen. Font barátunk csökkent újabb kemény 2 forintot. Ha így halad, jövő héten megrendelem az én édes kis drága vámírocskáimat és agyatlan élőhalott seregüket. :nyálcsorgat:
Lol én csongrádon lakom és itt is jelentem süt a nap Itt szerencsére ragyog Nap kománk, viszonylag meleg van és nyoma sincs a fránya hónak. Szeged - Tél 1:1.
És igen-igen-igen. Font barátunk csökkent újabb kemény 2 forintot. Ha így halad, jövő héten megrendelem az én édes kis drága vámírocskáimat és agyatlan élőhalott seregüket. :nyálcsorgat:
viszon tegnap esett 10-15 percig a hó
Szervusz, Alister!
Itt szerencsére ragyog Nap kománk, viszonylag meleg van és nyoma sincs a fránya hónak. Szeged - Tél 1:1.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
helló alister ^^
az jóó *o* itt sajna épphogy csak szállingózik T.T
az jóó *o* itt sajna épphogy csak szállingózik T.T
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-24 12:39:28
(#13493) Sziasztok mindenkik!
Nem tudom, nálatok hogy van, de itt szakad a hó!
Nem tudom, nálatok hogy van, de itt szakad a hó!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
xDD adatbázis nyuhhhff x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."