Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
húha, te szegény ^^"" feküdj le korán, és pihend ki magad! ez parancs! xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-23 21:46:18
(#13460) ok,emberek ez kész... ma 6 km-et bicikliztem,700 m-t úsztam,5 órám volt,de kémiadoga, énekóra+ későn feküdtem le+ korán keltem+ gitáróra+ másfél óra szolfézs+ házi....+ isteni módon életer kelt 5 év után anyám pocket pc-j és most ahhoz keresek magyarítást,mert elszállt az op-je,és most angol... hosszú egy nap,mi?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az mi?
3D modellező program, filmek és játékok elkészítéséhez használják legtöbbször..pl kép:
(nemtom, miez, csak találtam a guglival ^^)
wiki: [Link]
csak éppen tanulok Maya 3D-t használni
Az mi?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na, ma már nem lesz akkora pörgés, mint mostanában
úgy látszik...
én am. itt vagyok...csak éppen tanulok Maya 3D-t használni ^^" xD
beküldve: 2009-02-23 21:19:27
(#13456) Na, ma már nem lesz akkora pörgés, mint mostanában
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-23 20:57:39
(#13455) beküldve: 2009-02-23 20:53:59
(#13454) Igen, igen, igen! Alexandra - Libri 1:0. Sikerült végre beszereznem a Coralinet!
A tisztelt társaság nagyrésze godnolom már unja, hogy hetek óta erre onanizálok (fiatalok, tessék értelmiségien káromkodni!), de remélem elnézitek. Nekem most csak erre megy.
Nodeszóval, a külcsíny pofás. Keményfedeles, fédőborítós és még az eredeti borítóképet is meghagyták. Az egyetlen hiba, hogy hátul, a vonalkódnál a Törékeny Holmik képe van ott, de hogy minek?
A papír jó minőségű, a képek hangulatosak. Így elsőre megéri a pénzét.
Holnapra jelentem, milyen a tartalma. ^^
Miho;
A tisztelt társaság nagyrésze godnolom már unja, hogy hetek óta erre onanizálok (fiatalok, tessék értelmiségien káromkodni!), de remélem elnézitek. Nekem most csak erre megy.
Nodeszóval, a külcsíny pofás. Keményfedeles, fédőborítós és még az eredeti borítóképet is meghagyták. Az egyetlen hiba, hogy hátul, a vonalkódnál a Törékeny Holmik képe van ott, de hogy minek?
A papír jó minőségű, a képek hangulatosak. Így elsőre megéri a pénzét.
Holnapra jelentem, milyen a tartalma. ^^
Miho;
Ha érdekel Gaiman pár gyorsan fogyasztható munkája és időd van, akkor szólj és megbótoljuk a virtuális térben. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-23 20:42:48
(#13453) baniaa3:ez a ryuzakis ütött
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-23 20:33:11
(#13452) NA Aizen, Leggonoszabb Király, most mit fogsz tenni? El kéne már oszlatni a káoszt!
beküldve: 2009-02-23 20:27:22
(#13451) Én nem versenyzek most, elégedett vagyok a magam Gonosz Josei, különleges rangommal. De az eddigi versenypostok igen jók.
beküldve: 2009-02-23 20:27:22
(#13451) beküldve: 2009-02-23 20:25:18
(#13450) Hát az adatlapra nem tom mit irhatnék, de vicc,már amilyen, jutott eszembe
-Jean, miért hadonászik azzal a súrolókefével?
-???
-Az örület határát súrolom, Uram
Kép vagyis rajz meg csak azér, h legyen mit kritizálni: [Link]
-Jean, miért hadonászik azzal a súrolókefével?
-???
-Az örület határát súrolom, Uram
Kép vagyis rajz meg csak azér, h legyen mit kritizálni: [Link]
Szerk: Zoé 2009-02-23 20:28:37
Nem. Csak egyszer az volt az ötletem, hogy mondjatok vicceket. Aztán akit felhatalmaztam, hogy mi legyen a gonoszkodás, annak is vicceskedés volt az eszében.
Ahha...de hogy lehet rangsorolni adatlapok alapján? Én nem szeretném megveretni magam...
Aizen: a gonoszkodás nem a viccességről szólt eddig? Akkor meg hogy jönnek képbe az adatlapjaink?
Nem. Csak egyszer az volt az ötletem, hogy mondjatok vicceket. Aztán akit felhatalmaztam, hogy mi legyen a gonoszkodás, annak is vicceskedés volt az eszében.
,,Hitler fején ugrálok!"