Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-23 14:11:08
(#13401) Közben pedig jól elszaladt a fejünk fölött egy Oscar-díjátadó.
Naná, hogy minden paparforma szerint ment, kivéve, hogy Mickey brutálpankrátor barátunkat jól földrevágta a Sean Penn.
Be kell szereznem ma végre a Coralinet. Könyvben, filmen, mindenen.
Naná, hogy minden paparforma szerint ment, kivéve, hogy Mickey brutálpankrátor barátunkat jól földrevágta a Sean Penn.
Be kell szereznem ma végre a Coralinet. Könyvben, filmen, mindenen.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Megjegyzés magamnak; ma már ne igyak több agydzsúszt.
Hát ne!XDDe amúgy lényegre törő a megállapításod!
Megyek ebédelni aztán vissza a városba. Délután/este jövök.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-23 14:01:30
xDDDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
A politikába én se szeretnék belemenni, mert így, laikus szemmel is van egy nagyon frappáns véleményem úgy en block az egészről.
De mint valóságshow, nagyon menő ez a műsor. Éppen ki van benn, ki nincs, ki-kivel, ki kivel nem. Már csak az sms csík kellene alúra meg mondjuk 10-15 percenként egy Kiszel Tünde - Geronazzo Mária nagyon büntető duó bevillantása, mint műsorvezetők. Lenne nézetsége a magyar királyi tévének is, nem csak a mocskos imperialista kerkeskedelmiknek. (%
De mint valóságshow, nagyon menő ez a műsor. Éppen ki van benn, ki nincs, ki-kivel, ki kivel nem. Már csak az sms csík kellene alúra meg mondjuk 10-15 percenként egy Kiszel Tünde - Geronazzo Mária nagyon büntető duó bevillantása, mint műsorvezetők. Lenne nézetsége a magyar királyi tévének is, nem csak a mocskos imperialista kerkeskedelmiknek. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-23 13:54:05
a politika ezen fórumon nem állja meg a helyét.
Inkább azt mondanám, hogy csendes/hangos értetlenséghez vezetne, mert a fórumozók túl nyomó részét (életkori vagy világnézeti sajátosságok miatt) nem érdekli a témaAmúgy is: milyen hülyeség lenne politikán vitatkozni, amikor azon is összeveszhetünk, hogy (fiktív példa) Naruto az idegesítőbb kis görcs vagy Kon!
Nem tudom mi lehet a Parlamentben, de tegnap - azthiszem... - a Duna TV-n ment egy riport két férfival, akik úgy megpróbálták összegezni a jelenlegi gazdasági és politikai rendszert. Nagyon érdekes - és a legfontosabb: igazán értelmes! - riport volt. Jobban nem mennék bele, mert a politika ezen fórumon nem állja meg a helyét.
beküldve: 2009-02-23 13:34:17
(#13394) Szervusztok, Miho, Alister!
Nekem is meghozta a kedvemet a délutánhoz.
Tyű, valami nagy dolog történik most a Parlamentben? Mert rengeten vannak bent. Közvetítés a Parlament üléséről műsor metál! Teljesen ki fogom égetni az agyamat ezzel. O_x
Nekem is meghozta a kedvemet a délutánhoz.
Tyű, valami nagy dolog történik most a Parlamentben? Mert rengeten vannak bent. Közvetítés a Parlament üléséről műsor metál! Teljesen ki fogom égetni az agyamat ezzel. O_x
Szerk: Parasikoly 2009-02-23 13:35:59
Üdv Kapitány!
Ááá, ez a kép nagyon nagy! XD
Ááá, ez a kép nagyon nagy! XD
beküldve: 2009-02-23 13:24:18
(#13391) Jónapot Kapitány!! *tiszteleg* :3
beküldve: 2009-02-23 13:17:15
(#13389) Hejhó, kiskalózok!
Parasikoly - Egyetem 1:1
Holnap remélem én nyerek 2:1-re. Akkor vígadalom lesz este. Ha ők győznek akkor sokkicsillagozott nekik és búsadalom lesz este. A végeredmény ugyan az, de azért mégis csak, na.
Jobbulást, Alister!
Szerk.: Itt pedig megmondjuk, miért hangszik minden zene ugyanúgy; [Link]
Szerk. 2: Szervusz, Kaminaga kiskalóz! (;
Parasikoly - Egyetem 1:1
Holnap remélem én nyerek 2:1-re. Akkor vígadalom lesz este. Ha ők győznek akkor sokkicsillagozott nekik és búsadalom lesz este. A végeredmény ugyan az, de azért mégis csak, na.
Jobbulást, Alister!
Szerk.: Itt pedig megmondjuk, miért hangszik minden zene ugyanúgy; [Link]
Szerk. 2: Szervusz, Kaminaga kiskalóz! (;
Szerk: Parasikoly 2009-02-23 13:23:21
beküldve: 2009-02-23 13:14:30
(#13388)