Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kinek mik voltak a legcikibb iskolai élményei?
Jaj,... *pirul* nekem milliónyi van. *izzad* Például, most az a legcikibb, hogy
az osztályomban, ha valaki valamit elront, vagy elfelejt, akkor mindig azt mondják, hogy én vagyok a hibás.
,,Hitler fején ugrálok!"
öö...egyszer a suliban elejtettem egy -hogyishívjákot- (kémia órán az egyik égő...nem ami gázzal megy, hanem az, ami vmi folyadékkal) és tisztára büdös lett xDD persze, mindenki rajtam röhögött ^^""
és van egy bejegyzett aranyköpésem (bejegyzett, hogy egy másik osztályban szóltam el magamat, és ők mindig felrakják az aranyköpéseiket a honlapjukra, és, hát, ott vagyok xDDD bár inkább ciki volt, mint vicces >.<
hát, ennyi...nem vmi sok ^^ szerencsére :3
többiknek?
és van egy bejegyzett aranyköpésem (bejegyzett, hogy egy másik osztályban szóltam el magamat, és ők mindig felrakják az aranyköpéseiket a honlapjukra, és, hát, ott vagyok xDDD bár inkább ciki volt, mint vicces >.<
hát, ennyi...nem vmi sok ^^ szerencsére :3
többiknek?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Yaven: most téged hatalmazlak fel, hogy dönts el, hogy mi lesz a mai gonoszkodás.
Micsoda megtiszteltetés...
Lássuk csak... Kinek mik voltak a legcikibb iskolai élményei? Én még nem válaszolok erre, mert össze kell irnom...sok van...
kösziike ^^ eddig 5 másodperc van kész >.< amin fél órát dolgoztam xDDD
Szijjasztok Aizen, baniaa ^^
Szijjasztok Aizen, baniaa ^^
beküldve: 2009-02-23 19:46:27
(#13428) Baniaa: Én (csak) megnéztem...hozzászólni nem szóltam hozzá...eddig.
Szerk.:
Yaven: most téged hatalmazlak fel, hogy dönts el, hogy mi lesz a mai gonoszkodás.
Szerk.:
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-23 19:48:02
ÁÁ, sok sikert az AMV-hez! (nekem egy fél perces videó elkészitéséhez se lenne türelmem )
Az én napom fárasztó volt. Fél 4-ig suliban voltam, de legalább értem a matekot!
Szia Aizen! Mi legyen a mai gonoszkodás?
Szia baniaa! Én nem szeretem a FMA-t, azért nem tudok hozzá mit szólni...
Az én napom fárasztó volt. Fél 4-ig suliban voltam, de legalább értem a matekot!
Szia Aizen! Mi legyen a mai gonoszkodás?
Szia baniaa! Én nem szeretem a FMA-t, azért nem tudok hozzá mit szólni...
Szerk: Yaven 2009-02-23 19:46:46
beküldve: 2009-02-23 19:44:30
(#13426) Szia Aizen-sama!
Belinkeltem a FMA topikba tralier a 2.évadról és senki se szól semmit ... (pedig 3-at is..)
Belinkeltem a FMA topikba tralier a 2.évadról és senki se szól semmit ... (pedig 3-at is..)
Szerk: baniaa3 2009-02-23 19:44:50
beküldve: 2009-02-23 19:42:34
(#13425) bezony-bezony xD sííí~szünet x33
nekem egész jól telt ^^
végre megjött az ötletem az AMVmhez!! *o* legalább 3 különböző, és használható ötletem van xD
neked, Yaven? :3
versek: én leginkább Vörösmarty verseit bírom *o* (de azért Petőfi se semmi...xD főleg a kedvencem...a XIX. század költői *.* )
nekem egész jól telt ^^
végre megjött az ötletem az AMVmhez!! *o* legalább 3 különböző, és használható ötletem van xD
neked, Yaven? :3
versek: én leginkább Vörösmarty verseit bírom *o* (de azért Petőfi se semmi...xD főleg a kedvencem...a XIX. század költői *.* )
beküldve: 2009-02-23 19:29:11
(#13423) Sziasztok!
*most nézett meg egymás után 6 DN részt és fel van dobva*
Kötelezők? Azok jóók!! Bűn és bűnhődést pedig főleg el kell olvasni, mert érdekes, elgondolkodtató és az alapműveltséghez tartozik. A kedvenc kötelező olvasmányom volt!
Tulajdonképpen 3 olyan könyv volt a 4 év alatt, amit rühelltem: Ifjú Werther szenvedései (inkább én szenvedtem, hogy ezt a sz*rt meg minek kell elolvasni ), Anyegin (még több szenvedés ), Bovaryné (idegesitő női főszereplő ).
Amik viszont nagyon tetszettek: Az ember tragédiája (hihetetlen, gondolatok jönnek az olvasása közben ), A 6-os számú kórterem, Ivan Iljics halála, Az Apostol, Móricz novellák.
Költők közül Arany és Babits verseit szerettem a legjobban.
Amúgy kinek hogy telt a napja? Látom néhányatoknak szünet van, hogy itt lebzseltek déltájban
*most nézett meg egymás után 6 DN részt és fel van dobva*
Kötelezők? Azok jóók!! Bűn és bűnhődést pedig főleg el kell olvasni, mert érdekes, elgondolkodtató és az alapműveltséghez tartozik. A kedvenc kötelező olvasmányom volt!
Tulajdonképpen 3 olyan könyv volt a 4 év alatt, amit rühelltem: Ifjú Werther szenvedései (inkább én szenvedtem, hogy ezt a sz*rt meg minek kell elolvasni ), Anyegin (még több szenvedés ), Bovaryné (idegesitő női főszereplő ).
Amik viszont nagyon tetszettek: Az ember tragédiája (hihetetlen, gondolatok jönnek az olvasása közben ), A 6-os számú kórterem, Ivan Iljics halála, Az Apostol, Móricz novellák.
Költők közül Arany és Babits verseit szerettem a legjobban.
Amúgy kinek hogy telt a napja? Látom néhányatoknak szünet van, hogy itt lebzseltek déltájban
igen, nekem is! xDD naon durva volt ^^"
Barbara-Chan: én is volt, amiből ötösre feleltem, és egy betűt sem olvastam el belőle xD
Barbara-Chan: én is volt, amiből ötösre feleltem, és egy betűt sem olvastam el belőle xD
én elolvastam...a gép előtt
(mármint...a gépben volt >.< és szétnyúvadt a retinám, mire a végére értem ^^""" )
Én is a gép előtt olvastam el először. Sárga alapon voltak kicsi fekete betűk, az én szemem is megszenvedte. Aztán elolvastam könyvben is :)
Na most kicsit lelépek, addig legyetek jók, ha tudtok :)
Majd még jövök. Pááás
Szerk: Toushiro 2009-02-23 19:07:24
beküldve: 2009-02-23 19:01:42
(#13420) Miho, Zoe:örülök hogy hiányoztam
Miho:ez nem érT_T
lol én az antigonét kihagytam mint sok-sok kötelezőt^^"
de volt olyan amiből én írtam a legjobb dogát általánosba pedig csak 5 oldalt ha elolvastam belőle
Miho:ez nem érT_T
lol én az antigonét kihagytam mint sok-sok kötelezőt^^"
de volt olyan amiből én írtam a legjobb dogát általánosba pedig csak 5 oldalt ha elolvastam belőle
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-23 19:03:13
én elolvastam...a gép előtt
(mármint...a gépben volt >.< és szétnyúvadt a retinám, mire a végére értem ^^""" )
Hát kötelezőbe eddig egyedül az Antigoné tetszett, 9-be. Azóta semmi.. Most már megint feladta a következőt jövőhétre -.-
Antigoné???? nem olvastam. mi még nem vettük, lehet mer én még 8-kos vaok. -annyira rossz, h ne is keressem?-