Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kaminaga:
"egyszer a suliban elejtettem egy -hogyishívjákot- (kémia órán az egyik égő...nem ami gázzal megy, hanem az, ami vmi folyadékkal)"
A keresett kifejezés a Bunsen-égő
"egyszer a suliban elejtettem egy -hogyishívjákot- (kémia órán az egyik égő...nem ami gázzal megy, hanem az, ami vmi folyadékkal)"
áhhh!! télleg, kösziii~ x3 >.< látszik h már nincs kémiaóránk xDD pedig az egyik kedvencem volt (hetedikben...x3)
hát...több rossz élményed volt, mint nekem >.< és mindegyik eléggé gáz
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-23 20:18:26
(#13446) baniaa: a Geassnote nagyon jóó!!!
Aizen: a gonoszkodás nem a viccességről szólt eddig?Akkor meg hogy jönnek képbe az adatlapjaink?
főleg Ryukon a zöld paróka
Aizen: a gonoszkodás nem a viccességről szólt eddig?Akkor meg hogy jönnek képbe az adatlapjaink?
na mondjuk rajtam tényleg lehetne röhögni
Szerk: Yaven 2009-02-23 20:19:39
Adatlapot??? Képet??? -miről?
Adatlapot: Magadról.
Képet: Bármiről/Bárkiől.
Vicc: Bármilyen.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-23 20:16:12
beküldve: 2009-02-23 20:14:59
(#13444) Sziasztok mindenkik!
Antigoné: Jó kis görög dráma az
Legcikibb iskolai élmények
- a legnagyobb pofára esés: amikor tizenegyedikben a remek kritikák és a közönségsiker ellenére semmit sem kaptunk az országos diákszínjátszó-fesztiválon.
- a legnagyobb para: amikor kiflivágás közben lenyestem az egyik ujjam hegyét
- a legnagyobb gáz: amikor hírbe hoztak a legjobb barátommal, aki történetesen lány
Kaminaga:
"csak harisnya...nagyon szexi"
Ezzel egyetértek
Antigoné: Jó kis görög dráma az
izgalmas jogi problémával: mi van, ha az régi/isteni törvény összeütközésbe kerül az új/emberi joggal?
Legcikibb iskolai élmények
- a legnagyobb pofára esés: amikor tizenegyedikben a remek kritikák és a közönségsiker ellenére semmit sem kaptunk az országos diákszínjátszó-fesztiválon.
- a legnagyobb para: amikor kiflivágás közben lenyestem az egyik ujjam hegyét
- a legnagyobb gáz: amikor hírbe hoztak a legjobb barátommal, aki történetesen lány
Kaminaga:
"csak harisnya...nagyon szexi"
Ezzel egyetértek
bár azt hiszem, nem ugyanarra gondolunk... /
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-23 20:19:54
beküldve: 2009-02-23 20:14:44
(#13443) beküldve: 2009-02-23 20:14:04
(#13442) ZSŰRITAG SZERETNÉK LENNI!!! (ok, most, hogy már jeleztem, gondolom el is kezdhetem az értékelést... )
Ezek szerint én nem versenyezhetek? *kétségbeesik* Bár igy belegondolva...lehetek zsűritag?
Te döntöd el, hogy versenyzel, vagy zsűritag leszel. Csak jelezd.
Baniaa: LOL.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-23 20:12:44
beküldve: 2009-02-23 20:11:31
(#13439)
Szerk: baniaa3 2009-02-23 20:11:46
Ezek szerint én nem versenyezhetek? *kétségbeesik*
Pedig jól jönne egy Naggyon gonosz Khirálynő cim... (nem félreirás volt, csak egy idióta GyU-s fanficből idéztem )
Bár igy belegondolva...lehetek zsűritag?
Pedig jól jönne egy Naggyon gonosz Khirálynő cim... (nem félreirás volt, csak egy idióta GyU-s fanficből idéztem )
Bár igy belegondolva...lehetek zsűritag?
Yaven: ne....ezt most inkább ne xD mondjuk annyira nem poén ^^"""
Bence: azjóóó xD nálunk is a fiúk ilyenkor harisnyában vannak kint xDDDD (télleg...csak harisnya...nagyon szexi ) xDD
Bence: azjóóó xD nálunk is a fiúk ilyenkor harisnyában vannak kint xDDDD (télleg...csak harisnya...nagyon szexi ) xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-23 20:06:52
(#13436) Figyelem!
Mint tiszteletbeli Leggonoszabb Király , megrendezem, a Leggonoszabb Királyi Rang nevezetű versenyt. Ennek az a lényege, hogy le kell nyűgözni a királyt és akinek sikerül, megkaphatja a végső rangot.
Mint tiszteletbeli Leggonoszabb Király , megrendezem, a Leggonoszabb Királyi Rang nevezetű versenyt. Ennek az a lényege, hogy le kell nyűgözni a királyt és akinek sikerül, megkaphatja a végső rangot.
A Leggonoszabb Király meg a Gonosz Király egyenértékű. Csak azért, hogy Yaven megszerezte a Gonosz Király-i rangot és szemétésg lenne egy erősebb rangot ajánlani.
Szóval mindenki (aki versenyzik), az írjon 5 perc alatt egy jó adatlapot, viccet, képet. Versenykezdés: 5 perc múlva (addig fel lehet készüni). ,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-23 20:09:09
beküldve: 2009-02-23 20:05:33
(#13435) Kaminaga: mi volt pontosan az a szólásod?
Aizen: és a te mostani helyzetednek is kellett, hogy legyen előzménye...
Nah, akkor következzék az én egyik emlékezetes pillanatom...
Szóval épp dogát irtunk irodalmon, a tanár frissen diplomázott volt és totál idióta. (mint ahogy azt oly sok fiatal tanár elvéti; ő is jóban akart velünk lenni, de néha rájött, hogy túlságosan elpimaszodtunk, akkor meg röhögve osztogatta az egyeseket )
Szóval éppen adtam be a dogám, amikor mondom neki, hogy nem fogadna el inkább 500 Ft-ot? De ezt úgy, hogy már a kezébe adtam a kitöltött feladatlapot. Erre elkezdett röhögni, majd közölte velem, hogy adjam oda az ellenőrzőm, ezért minimum egy intő jár. Én meg: WTF?!?!? Persze, hogy csak vicceltem, az egyik legjobb tanuló voltam... Az óra után szerencsére hosszú könyörgés után visszaadta az ellenőrzőmet, de előtte még kioktatott, hogy ilyen nehogy még egyszer előforduljon.
Aizen: és a te mostani helyzetednek is kellett, hogy legyen előzménye...
Nah, akkor következzék az én egyik emlékezetes pillanatom...
Szóval épp dogát irtunk irodalmon, a tanár frissen diplomázott volt és totál idióta. (mint ahogy azt oly sok fiatal tanár elvéti; ő is jóban akart velünk lenni, de néha rájött, hogy túlságosan elpimaszodtunk, akkor meg röhögve osztogatta az egyeseket )
Szóval éppen adtam be a dogám, amikor mondom neki, hogy nem fogadna el inkább 500 Ft-ot? De ezt úgy, hogy már a kezébe adtam a kitöltött feladatlapot. Erre elkezdett röhögni, majd közölte velem, hogy adjam oda az ellenőrzőm, ezért minimum egy intő jár. Én meg: WTF?!?!? Persze, hogy csak vicceltem, az egyik legjobb tanuló voltam... Az óra után szerencsére hosszú könyörgés után visszaadta az ellenőrzőmet, de előtte még kioktatott, hogy ilyen nehogy még egyszer előforduljon.
beküldve: 2009-02-23 20:04:49
(#13434) Kinek mik voltak a legcikibb iskolai élményei?
Nekem sok van csak 1et mondok
Amikor megdobtak véletlenül Sárgóylóval
Szerk: baniaa3 2009-02-23 19:57:35