Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-23 18:53:59
(#13417) Hát kötelezőbe eddig egyedül az Antigoné tetszett, 9-be. Azóta semmi.. Most már megint feladta a következőt jövőhétre -.-
beküldve: 2009-02-23 18:46:25
(#13416) Kinokane: szia. Látom te is szereted a Chihirot. 3-szor láttam, már nem tom hol.
Toushiro: a kötelező olvasmányok nem mindig rosszak. Én például valamér nem nagyon vaok oda Jókaiér, *a Köszovű ember fiai-hát nem a kedvencem-de elolvastam, és azér van vmi értelme. Mondjuk néhány irást eléggé kicsavar: pl. a Bálványos vár, ami egy versenyre kell, és milyen szerencsétlen vaok, a tartalam letörlődött a gépemről, mer virusos lett, szal olvashatom újra. Ezt csak azér, mer a valósághoz nincs sok köze, de ha unatkozol, nem rossz.
Toushiro: a kötelező olvasmányok nem mindig rosszak. Én például valamér nem nagyon vaok oda Jókaiér, *a Köszovű ember fiai-hát nem a kedvencem-de elolvastam, és azér van vmi értelme. Mondjuk néhány irást eléggé kicsavar: pl. a Bálványos vár, ami egy versenyre kell, és milyen szerencsétlen vaok, a tartalam letörlődött a gépemről, mer virusos lett, szal olvashatom újra. Ezt csak azér, mer a valósághoz nincs sok köze, de ha unatkozol, nem rossz.
beküldve: 2009-02-23 18:39:43
(#13415) Magyar házi? Hál' istennek nekünk nem ad házit, csak tanuljunk. De egyre jobban kezdem utálni a magyart a sok közelező olvasmány miatt, amit egyébként nem olvasok el. Most is a Bűn és bűnhődés miatt.. sikerült lenyelnem egy egyest :( De szerencsére már kijavítottam egy feleléssel. :)
beküldve: 2009-02-23 18:39:23
(#13414) beküldve: 2009-02-23 18:32:58
(#13413) Sziasztok mindenki.
Nekem is hiányoztál Barbara-chan
Szia Toushiro.
*megint későre tudott feljönni, eddig magyar házit irt, szal ha más nem is, de Miho biztos megbocsált neki.*
Nekem is hiányoztál Barbara-chan
Szia Toushiro.
Szerk: Zoé 2009-02-23 18:33:34
beküldve: 2009-02-23 18:17:28
(#13412) Barbara-chan:
Igen feltűnt, hogy nem voltál, és hiányoztál is.
Nekem a Chihiro Szellemországban és A Vándorló Palota is eredetiben van meg. És naaagyon szeretem őket.
Szia Toushiro!
Igen feltűnt, hogy nem voltál, és hiányoztál is.
Nekem a Chihiro Szellemországban és A Vándorló Palota is eredetiben van meg. És naaagyon szeretem őket.
Szia Toushiro!
Kellemes délutánt mindenkinek. De rég jártam erre ^^
Mizujs? :)
neked is^^Mizujs? :)
téged még nem ismerlek
amúgy semmi különös nincs, mint látod mangafan még mindig karácsonyozik^^"
Hát én innen szinte senkit sem ismerek még MSN szinten sem. Inkább csak olvasom mit írtok, azt ha valamikor olyanom van írok én is .D
Igen, feltűnt hogy itt még mindig karácsony van :) Legalább a fenti táblácskát levehetnék, meg egy kis info sem ártana az új kiadványokról. Mondjuk nekem még sok régebbi sincs meg, szóval még pótolnom kéne... ^^'
Kellemes délutánt mindenkinek. De rég jártam erre ^^
Mizujs? :)
neked is^^Mizujs? :)
téged még nem ismerlek
amúgy semmi különös nincs, mint látod mangafan még mindig karácsonyozik^^"
ja tényleg nem is kérdeztem még hogy hiányoztam-e? (mivel pár napja nem igen tudtam fórumozni csak néha köszöntem be )
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-23 18:03:24
beküldve: 2009-02-23 17:58:19
(#13409) Szija-mija!!! Már alig vártam, hogy írjon valaki, mert már nem tudtam szerkeszteni az előző hsz-t mire visszajöttem...
Hogy vagy?
kösz jól és te? Hogy vagy?
nekem amúgy meg van chihiro eredetibe, vándorlónak az avi változatát most írtam ki de az is jó lenne eredetibe
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-23 17:59:16
Szija-mija!!! Már alig vártam, hogy írjon valaki, mert már nem tudtam szerkeszteni az előző hsz-t mire visszajöttem...
Hogy vagy?
Hogy vagy?
beküldve: 2009-02-23 17:49:52
(#13406) hellobello
látom igencsak kihalt a topic, ha van még rajtam kívül élő ember a topic környékén vagy a topicnál az jelezze
húú azért ennyire ne tolakodjatok
látom igencsak kihalt a topic, ha van még rajtam kívül élő ember a topic környékén vagy a topicnál az jelezze
húú azért ennyire ne tolakodjatok
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-23 17:56:47
beküldve: 2009-02-23 14:47:21
(#13405) Köszönöm a válaszokat. Az író szimpatikusnak tűnik. Ez a gyerekek nem butyuta lányek, és a gyerkkor nem egy betegség, felfogás tetszik. Én is rosszul vagyok az édi-bédi, cukormáztól szétázott gyerekmeséktől. (Nah meg a primitív animációs rajzfilmektől. Lásd: CN, Minimax...)
Felírom ezt is a megvásárolandó könyvek listámra, de azon már annyi ilyen könyv van, hogy lassan bankot kellene rabolnom, hogy megvehessem mind, Nah segáz.
szerk.: Nah most megyek kicsit, megnézem a Chihiro Szellemországban-t. Vaaagy... a Vándorló Palotát... Fúúú... Vagy még nem tudom.
Felírom ezt is a megvásárolandó könyvek listámra, de azon már annyi ilyen könyv van, hogy lassan bankot kellene rabolnom, hogy megvehessem mind, Nah segáz.
szerk.: Nah most megyek kicsit, megnézem a Chihiro Szellemországban-t. Vaaagy... a Vándorló Palotát... Fúúú... Vagy még nem tudom.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 14:50:56
Coraline...? Kifejtené, Kapitány?
Valamikor már reklámoztam, nem? Így nézitek ti az én linkjeimet. d:
Egy régebbi Neil Gaiman könyvből animációs film készült és ennek az alkalmából most adják ki a nálunk a könyvet; [Link]
A könyv biztos, hogy jó mert régebbi írásáról van szó és akkor még nem korrumpálta a csúnya amerikai élet, mint mostanában.
A film meg, ha olyan lesz mint a Csillagpor, akkor már jól jártunk. Semmi egetrengetés, de mániákusoknak élvezhető kikapcsolódás.
Miho, most aztán jól megkaptad két oldalról is a kultúrát. Alister gyorsabb volt. (:
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-23 14:39:11
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."