Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mi most animéről beszélgetünk? nem játékbemutatókról?O.o
Akkor meg miért irtad, hogy a szám ismerős?
Ez történik, ha csak röviditéseket irogatunk...teljes káosz...
Szóval megnézted a linket? És mit takarnak ezek a röviditések?
beküldve: 2009-02-22 22:01:13
(#13356) mi most animéről beszélgetünk? nem játékbemutatókról?O.o
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
a szám naná,hogy ismerős.am azt a sorozatot nem ismerem,én csak az othala-senshi műveket,a game overt és az RPCJ-t nézem
Na akkor ezt kifejtenéd hosszabban is, hogy mi? Én még elég kevés animét ismerek, szóval a röviditések nem mondanak semmit...
Amúgy szeretnéd látni a 2. részt is?
beküldve: 2009-02-22 21:58:14
(#13354) a szám naná,hogy ismerős.am azt a sorozatot nem ismerem,én csak az othala-senshi műveket,a game overt és az RPCJ-t nézem
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nos, nekem az interstelláról a rossz pc játékok sorozat jut eszembe,szal még mindig nem
Ismered youtube-on azt a magyar emberkék által csinált sorozatot a nagyon sz*r szgépes játékokról?
Ajánlanám figyelmedbe az előző postomhoz fűzött linket. A szám sztem ismerős lesz, mert annak idején csomószor játszották a rádióban.
beküldve: 2009-02-22 21:50:20
(#13352) nos, nekem az interstelláról a rossz pc játékok sorozat jut eszembe,szal még mindig nem
nem... nem ugrik be semmi....
persze, mert előtte rosszul irtam be a nevét... *elmegy és felveszi a loser feliratú pólóját*
[Link]
Szerk: Yaven 2009-02-22 21:49:34
beküldve: 2009-02-22 21:46:48
(#13350) nem... nem ugrik be semmi....
Csak ne vidd túlzásba...
Nekem az egyik legrosszabb élményem evvel kapcsolatban az volt, amikor a Gyűrűk Ura filmet néztük...tök gáz volt, hogy a hobbitos részeknél nem birtam levakarni az arcomról a hatalmas vigyort, hiába mondjuk szomorú jelenet volt akkor.... Na de ennyit erről.
Az én első animém a Death Note volt; amit nyáron ismertem meg. Előtte viszont oda voltam a Daft Punk: Discovery c. albumhoz készitett animétől...(asszem Interstella 5555 volt a cime). Ismeritek?
Nekem az egyik legrosszabb élményem evvel kapcsolatban az volt, amikor a Gyűrűk Ura filmet néztük...tök gáz volt, hogy a hobbitos részeknél nem birtam levakarni az arcomról a hatalmas vigyort, hiába mondjuk szomorú jelenet volt akkor.... Na de ennyit erről.
Az én első animém a Death Note volt; amit nyáron ismertem meg. Előtte viszont oda voltam a Daft Punk: Discovery c. albumhoz készitett animétől...(asszem Interstella 5555 volt a cime). Ismeritek?
Szerk: Yaven 2009-02-22 21:47:24
na ja,úgy ahogy tanítasz engem árnyaltan angolul
Bence: könyörgöm ne szólj be neki. Végre mindenki abbahagyta a civakodást, ne kezdd el megint!
Nem beszólok neki, hanem próbálok neki segíteni a helyes szövegértésben meg ilyesmiben, még ha ez néha nem is látszik.
Szerk: .., 2009-02-22 21:38:33
beküldve: 2009-02-22 21:32:08
(#13346) nos,a következőt eggggyáltalán nem a civakodás kedvéért mondom,de: nekem a yuri nem ártott meg. de tényleg nem... Őszintén,az egyetlen anime,ami megártott nekem,az egy amv volt a school days-ből...
am meg emlékezetes animenézés: Húúú,volt sok... asszem a,mikor folyamatosan gy nap alat végignéztem a BECK-et....sosem feledem el. akkor kezdtem el komolyabban foglalkozni a gitározással ^^
szerk: elős anime. nos tudatlanul, a Mira a szupersztár volt,tudatosan a naruto^^
am meg emlékezetes animenézés: Húúú,volt sok... asszem a,mikor folyamatosan gy nap alat végignéztem a BECK-et....sosem feledem el. akkor kezdtem el komolyabban foglalkozni a gitározással ^^
szerk: elős anime. nos tudatlanul, a Mira a szupersztár volt,tudatosan a naruto^^
Szerk: The Exiled 2009-02-22 21:33:44
Nem a Bleach a kedvencem, de régen az volt, és abból egy nap alatt kb 10 valahány részt néztem meg.
Jaaj, legutoljára 10+ rész a Hell Girlből láttam...nagyon élveztem.
Első animéje kinek mi volt?
Nem a Bleach a kedvencem, de régen az volt, és abból egy nap alatt kb 10 valahány részt néztem meg.
Jár a dicséret! Kawai vagy!
Nem úgy mint egyesek...
*előtört belőle a Fanboy énne*
ezért én kiteszem miattad ezt a célt:
Nem nézzek Yurit 16-ig
Nem úgy mint egyesek...
*előtört belőle a Fanboy énne*
ezért én kiteszem miattad ezt a célt:
Nem nézzek Yurit 16-ig
Wow, arigatou! *elpirul*
uhm...akkor kreáljunk is vmi jó témát...
Legemlékezetesebb animenézés: kinek mi volt?
Most hirtelen nekem az jut eszembe, amikor a Vampire Knight animéjébe beleszerettem és egy nap alatt megnéztem 13 részt...éjjeli 3-kor meg bedőltem az ágyba, hogy "na ez jó nap volt"
Amúgy baniaa helyesen teszed, hogy kitűzted azt a célt. Ez felelős gondolkodásra vall; büszke vagyok rád.
szerk. Bence: könyörgöm ne szólj be neki. Végre mindenki abbahagyta a civakodást, ne kezdd el megint!
Szerk: Yaven 2009-02-22 21:25:45