Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-22 23:25:20
(#13372) baniaa3:
"Miért van az úgy hogy ha rosszt álmodok, akkor 90%-ba
vmi kigyó féléről álmodok"
Mert félsz a kígyóktól.
Uzumaki Naruto:
"A kígyó az az álnokságot jelenti..."
Nos, nem. Legalább is nem kizárólag, nem mindenhol és nem mindenkinek.
Yaven:
"Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog."
Izé... járkáló vérivó holttestekről/démonokról van szó... én a szexet mint olyat nem tudom velük összerakni...
"Goodbye Kitty az tök poén!!!"
Csatlakozom!
"van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?"
Egy "kicsit"... Ez az általam legtöbbször végigjátszott számítógépes játék, a mai napig imádom (bár már jó régen játszottam vele)
Kaminaga:
"(és oda hogyan jutok el??? *teljes sötétség* azt sem tudom h én hol lakok...nemhogy az utcaneveket >.< és metróval is csak kétszer utaztam eddig *tipikus lúzer* ) xD"
Hogy leszek én jó, ha ilyen magas labdákat kapok?
Rámenezés: Megyek én is! Már hogy a géppisztolyba/hóviharba ne mennék?
Avatár: Sárkány, mi más? Ez spec. a réges-régi rpg.hu-s avatárom.
Man Eats 22 Live Scorpions: Már bocs, de az én kajám legyen halott. Ne sebesült, ne haldokló: halott. Ennyi.
Dragda:
"Aranyszabályok jönnek kisfiam"
A kultúra terjesztésért végzett áldozatos munkádért megszavazok neked egy külön nagyölelést!
Exiled + baniaa3 (mert ugye egyik kölyökkutya, és a másik se szibériai farkas): Vegyétek fel egymást msnen, és ott beszéljétek meg, ha valami gondotok van, de nem tudtok civilizáltak maradni. Előre is köszönöm.
Első anime: Még nagyon régen a DragonBall és a SailorMoon. Aztán amikor fellendült a szcéna az ezredforduló után, akkor az A+-os mókák, a Gits meg az Elfen Lied.
"Miért van az úgy hogy ha rosszt álmodok, akkor 90%-ba
vmi kigyó féléről álmodok"
Mert félsz a kígyóktól.
Uzumaki Naruto:
"A kígyó az az álnokságot jelenti..."
Nos, nem. Legalább is nem kizárólag, nem mindenhol és nem mindenkinek.
Yaven:
"Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog."
Izé... járkáló vérivó holttestekről/démonokról van szó... én a szexet mint olyat nem tudom velük összerakni...
"Goodbye Kitty az tök poén!!!"
Csatlakozom!
"van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?"
Egy "kicsit"... Ez az általam legtöbbször végigjátszott számítógépes játék, a mai napig imádom (bár már jó régen játszottam vele)
Kaminaga:
"(és oda hogyan jutok el??? *teljes sötétség* azt sem tudom h én hol lakok...nemhogy az utcaneveket >.< és metróval is csak kétszer utaztam eddig *tipikus lúzer* ) xD"
Hogy leszek én jó, ha ilyen magas labdákat kapok?
Rámenezés: Megyek én is! Már hogy a géppisztolyba/hóviharba ne mennék?
Avatár: Sárkány, mi más? Ez spec. a réges-régi rpg.hu-s avatárom.
Man Eats 22 Live Scorpions: Már bocs, de az én kajám legyen halott. Ne sebesült, ne haldokló: halott. Ennyi.
Dragda:
"Aranyszabályok jönnek kisfiam"
A kultúra terjesztésért végzett áldozatos munkádért megszavazok neked egy külön nagyölelést!
Exiled + baniaa3 (mert ugye egyik kölyökkutya, és a másik se szibériai farkas): Vegyétek fel egymást msnen, és ott beszéljétek meg, ha valami gondotok van, de nem tudtok civilizáltak maradni. Előre is köszönöm.
Első anime: Még nagyon régen a DragonBall és a SailorMoon. Aztán amikor fellendült a szcéna az ezredforduló után, akkor az A+-os mókák, a Gits meg az Elfen Lied.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-22 23:31:17
beküldve: 2009-02-22 23:13:59
(#13371) Érdekessek ezek a wannabe blogos kritikusok.
Szinte az összesnek irritáló hangja van, ellenben mondanivalója az nincs. Én hülye vagyok, nem értek a kritizáláshoz, de szvsz nem azt jelenti, hogy csakazértis mindenbe belekötünk.
Namindegy, mai örjöngésnek vége.
Szinte az összesnek irritáló hangja van, ellenben mondanivalója az nincs. Én hülye vagyok, nem értek a kritizáláshoz, de szvsz nem azt jelenti, hogy csakazértis mindenbe belekötünk.
Namindegy, mai örjöngésnek vége.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
De a rendőrörs zuhanyzójában talált "fegyver" tényleg poén
Ez a GTA: SA vidi viszont tényleg jó: [Link]
Szánalmas, próbálja FreddyD-t utánozni.
Miért szánalmas még:
1. Gagyi "poénok"
2. Nem tud rendesen screencapturözni.
3. Egy olyan játékot fikáz, ami nagyon jó, kilenc feletti az értékelése szinte az összes oldalon.
beküldve: 2009-02-22 22:30:57
(#13366) ?????? ezeket nem is tesztelte! én erről a sorozatról beszélek: [Link]
jobboldalt van egy ilyen,hogy eddigi videóim.ott vannak. ezek a világ legjobb magyar game bemutatói^^
jobboldalt van egy ilyen,hogy eddigi videóim.ott vannak. ezek a világ legjobb magyar game bemutatói^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
az első viditől nézd,úgy van meg a feeling
Egyelőre Mariot, Counter Strike-ot, meg GTA San Andreast láttam, utóbbi kettő elég gyenge volt.
San Andreason mi fikázni való van?
az első viditől nézd,úgy van meg a feeling
Egyelőre Mariot, Counter Strike-ot, meg GTA San Andreast láttam, utóbbi kettő elég gyenge volt.
beküldve: 2009-02-22 22:21:11
(#13363) az első viditől nézd,úgy van meg a feeling
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
a Vuk mióta anime? O.o
Rajzfilm, tudom....a Maja, a méhecske megfelel?
És RPCJ rulz! Nagyon poén!!!
a Vuk mióta anime? O.o
szerk: felőlem linkeld. am meg a rosszpct ne keres youtube-on,ki tudja miért,de törölték. látogass el ide: [Link]
szerk: felőlem linkeld. am meg a rosszpct ne keres youtube-on,ki tudja miért,de törölték. látogass el ide: [Link]
Szerk: The Exiled 2009-02-22 22:20:02
nos,a linket megnéztem, a zenét ismerem, és arra írtam azt a 3 címet,ogy te mondtál az előbb egy bemutatósorozatot
Jaaa... Amúgy belinkeljem ide a második részt is?
És mindjárt rákeresek a cimeidre.
baniaa: na én arra már nem igazán emlékszem, hogy mit néztem gyerekkoromban. Vuk-ot biztos, de azon kivül???
beküldve: 2009-02-22 22:07:13
(#13359) nos,a linket megnéztem, a zenét ismerem, és arra írtam azt a 3 címet,ogy te mondtál az előbb egy bemutatósorozatot
[QUOTE]
Első animéje kinek mi volt?
Első animéje kinek mi volt?
3-4 évesen a Pokemon, bár nem tudtam, hogy mi az anime.
Amikor már tudtam a Naruto utána Yu Yuhakusho, YuGiOh!, és Bleach, Death Note (tovább nem sorolom..)
Szerk: baniaa3 2009-02-22 22:08:29