Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-22 18:57:39
(#13312) nyugi-nyugi Dragda :3 *nagyölelés* lesz ez még rosszabb is xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Te elolvastad amit írtam? Azzal sértettem, hogy beállitottam egy avatart? Nem tudjátok a vitát abba hagyni?
Nem vita szintjén volt, kisfiam......Hanem baráti tanács volt....
árghhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Továbbá: megint nem gondolkodtál!
Tépem itt a szám, tök potyára, de minek?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Te elolvastad amit írtam? Azzal sértettem, hogy beállitottam egy avatart? Nem tudjátok a vitát abba hagyni?
beküldve: 2009-02-22 18:53:01
(#13308) Ezt mindenkinek el kell olvasni, és tanulni belőle!
az 5-ik épp rám vonatkozik.
beküldve: 2009-02-22 18:52:52
(#13307) owwmájjgád!!! fiatal, 11-13 éves fiúk arról veszekednek h a másik ne nézzen yurit, mert fiatal? fúhhh...ez izgi xD
én férfiasan (WTF??? xDD) bevallom h már néztem yurit...bár még sztem kicsi vagyok hozzá a 17 évemmel xDD...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Aranyszabályok jönnek kisfiam..... (Exiled remélem te is elolvasod......)
1: nem fikázzuk a másik ízlését
2: ha nem is fikázunk, nem, ismétlem nem teszünk burkolt sértő megjegyzéseket a másik ízlésére
3: korunkhoz megfelelően viselkedünk, és elfogadjuk a nálunk idősebbek tanácsait (javaslom Alistert)
4: nem veszekszünk, nem rinyálunk az igazunkért
5: és gondolkodunk mielőtt reagálunk egy hsz-re vagy írnánk valamit
Továbbá: remélem az ennél is alapabbakat nem kell magyaráznom (értem itt az etikai, vallási, politikai nézetekre vonatkozó dolgokat)
További kellemes fórumozást....
1: nem fikázzuk a másik ízlését
2: ha nem is fikázunk, nem, ismétlem nem teszünk burkolt sértő megjegyzéseket a másik ízlésére
3: korunkhoz megfelelően viselkedünk, és elfogadjuk a nálunk idősebbek tanácsait (javaslom Alistert)
4: nem veszekszünk, nem rinyálunk az igazunkért
5: és gondolkodunk mielőtt reagálunk egy hsz-re vagy írnánk valamit
Továbbá: remélem az ennél is alapabbakat nem kell magyaráznom (értem itt az etikai, vallási, politikai nézetekre vonatkozó dolgokat)
További kellemes fórumozást....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 18:49:04
(#13305) beküldve: 2009-02-22 18:49:01
(#13304) Én pedig egy Yurit se csak egy Yuri animéből 3részt...
Vita lezárva mert lesülyednék a szintedre.
Vita lezárva mert lesülyednék a szintedre.
1: nem a termetedről beszélek,hanem az agyi felfogóképességedről
2: Nem vagyok beképzelt
3: én eddig 1 yurit néztem,azt sem azért,mert olyan jó volt arra izgulni,meg arra verni (bocs,de ezt már kikellett mondan... )
4: Te magad írtad le te csökött agyú...
5: MERT CSAK.
6: Inkább nem folytatom ezt a vitát, mivel ezzel képesek vagyunk egy offtopic-ot is szétoffolni és nincs kedvem újraregizni,mint neked...
2: Nem vagyok beképzelt
3: én eddig 1 yurit néztem,azt sem azért,mert olyan jó volt arra izgulni,meg arra verni (bocs,de ezt már kikellett mondan... )
4: Te magad írtad le te csökött agyú...
5: MERT CSAK.
6: Inkább nem folytatom ezt a vitát, mivel ezzel képesek vagyunk egy offtopic-ot is szétoffolni és nincs kedvem újraregizni,mint neked...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1. Kicsi termetű vagyok, (mintha az változtatna a viselkedésemen) de nem vagyok beképzelt mint egyesek.
A lelkileg szóról ne beszéljünk... mert ha te ilyen kicsi dolgok miatt elkezdel kiabálni szvsz, ne beszélj.
2. Amikor ezt a mondatott olvastam sírtam, mivel te is szoktál nézni Yurit (és pont azért amiért én...)
3. Édesistenem, mit tiltakoztam? Azt hogy beállítottam egy nyamvadt Yuri avatart..?
4. Akkor miért írtad az előzött ?
A lelkileg szóról ne beszéljünk... mert ha te ilyen kicsi dolgok miatt elkezdel kiabálni szvsz, ne beszélj.
2. Amikor ezt a mondatott olvastam sírtam, mivel te is szoktál nézni Yurit (és pont azért amiért én...)
3. Édesistenem, mit tiltakoztam? Azt hogy beállítottam egy nyamvadt Yuri avatart..?
4. Akkor miért írtad az előzött ?
na jó,ezt nem vágom... Ha meg ennyire nem bírjátok hogy mi van itt,akkor nézzétek meg az antifaces videókat és röhögjetek egyet azon,hogy milyen is ez a társadalom (éppen anitfaces 10-et néz jó sokadjára )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-22 18:26:05
(#13300) Már te is kezded, Kapitány?
Mért most ebben mi a csúnya...valaki ezt szereti!
Nem vállalnám be...de ha finom lehet megenném kétszersütve...mint a Bacon szalonna
Nem vállalnám be...de ha finom lehet megenném kétszersütve...mint a Bacon szalonna
Te jó istern. anyám.......*ma nem vacsizik*
beküldve: 2009-02-22 18:19:59
(#13298) Túlságosan felbátorodtatok és kezditek kimutatni a fogatok fehérjét. Midenféle perverzkedés és gusztustalan táplálkozási szokások mutogatása.
Ide a Spanyol Inkvizíció kell, hogy rendet tegyen köztetek; [Link]
Ide a Spanyol Inkvizíció kell, hogy rendet tegyen köztetek; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.