Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ti perverzek vagytok
hihihi~ *csillogó szemek* x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
ti perverzek vagytok
Hát mi tagadás... De valljuk be, hogy neked eddig 3 perverz postod volt, nekem meg még csak 1
beküldve: 2009-02-22 16:09:17
(#13280) hehe xD olyanok is vannak xDD
*perverz mosoly*
xDDD olyanok nekem is vannak...jól eldugva xDDD
LxRaito hmmmm~ xP
Nekem MelloxMatt-esek vannak...bár most, hogy belegondolok..az ő gépére csak japán nyelvűeket töltöttem le, meg nem volt köztük M-es... *megnyugszik*
xDDD olyanok nekem is vannak...jól eldugva xDDD
LxRaito hmmmm~ xP
nem..olyan még nem volt x3
Ja...
Amúgy a bátyám gépén maradt még néhány DN-es doujinshim, de foggalmam nincs, hogy hol keressem... Merthogy most kiirtam a képeimet egy CD-re, de a doujinshikat (zip formátumban) nem engedte, de utána meg se abban a mappában, se a CD-n, se a kukában nem leltem rájuk...
Most mit tegyek? Kinos lenne, ha rátalálna...
nem..olyan még nem volt x3
xDD van olyan is, pont a Lucky Starból...amikor Akira-sama bemutat egyet xDD közben meg vigyorog :3
Az ez előtti avád volt a bemutatós?
beküldve: 2009-02-22 15:25:17
(#13273) xDD van olyan is, pont a Lucky Starból...amikor Akira-sama bemutat egyet xDD közben meg vigyorog :3
hehe xD
nekem meg általában Higurashi-s az avám...kivéve a Konatásat, aki, ha emlékeztek, nyalogatta a cenzúrázott
nekem meg általában Higurashi-s az avám...kivéve a Konatásat, aki, ha emlékeztek, nyalogatta a cenzúrázott
csokissütit x33
Én meg azt hittem, hogy éppen bemutat!
Amúgy már én is szivesen visszaváltoztatnám az avámat.
*megfagy az ereiben a vér* Te jó ég, csak most jöttem rá, hogy a bátyám gépén még vannak képeim...nem is akármilyenek.... *elrohan*
hehe xD
csokissütit x33
Azt szerettem. Mindig olyan jóóóóót lehetett rajta kuncogni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 15:20:22
(#13270) hehe xD
csokissütit x33
Nálam mindenképpen Matt a nyerő...csakhát avatarok szempontjából maradok a nőneműeknél xD
CLAMP fanságomat igazolva nekem mióta itt vagyok Szakura az avatarom.....Hjaj.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nálam mindenképpen Matt a nyerő...csakhát avatarok szempontjából maradok a nőneműeknél xD
Ehh, wakkától már úgyis megkaptam, hogy himneműnek álcázom magam, szóval marad Matt!