Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-22 14:48:04
(#13252) A DVD-meghajtóm úgy döntött, hogy rituálisan kivégzi az osztálytársam How I met your mother DVD-jét. Hurrá.
én olyanokban szoktam néha suliba menni x333 ilyen szigorú az egyetem? woaaahhh x3
Yaven: xD
Yaven: xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hátt..azt nem tudom, mivel nem egy suliba járunk, és nem tudunk sokszor talizni, viszont az egyik táborban, ahol együtt voltunk, minden nap ezek a pólók voltak rajta...csak váltogatta őket x333 (nem is szólták meg érte az anti-otakuk xD)
Bevállalós az tuti..... ^^
Nálunk egyetemen már a Goddbye Kitty-s pólóért is ment a balhé.......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 14:44:14
(#13249) Csak a félreértések elkerülése végett: a mániáimat próbálom megtartani magamnak, illetve szűk baráti körömnek.
(ja és tökéletesen alkalmas rám a 'closet pervert' megjelölés is... )
(ja és tökéletesen alkalmas rám a 'closet pervert' megjelölés is... )
hátt..azt nem tudom, mivel nem egy suliba járunk, és nem tudunk sokszor talizni, viszont az egyik táborban, ahol együtt voltunk, minden nap ezek a pólók voltak rajta...csak váltogatta őket x333 (nem is szólták meg érte az anti-otakuk xD)
igen, nagy yaoi-rajongó barátnőmnek meg eléggé...khm.... +18-asok vannak xDDD
Aszta, és azzal mászkál az utcán?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
igen, nagy yaoi-rajongó barátnőmnek meg eléggé...khm.... +18-asok vannak xDDD
beküldve: 2009-02-22 14:38:47
(#13245) Kell képet vinni a póló-nyomtatós boltba, és cirka 2-3 rugóért kaptok egy csini Mattes pólót.
Barátosném Leonosat csináltatott magának.
neem...sajnos ^^" csak gondoltam neked biztos van x3
mér'ne? xDDD nincs vmi Matt-es pólód? x333
nem hozol vmilyen Matt-es cuccot? x333 úgy könnyebben fell lehetne ismerni... X3
Mire gondolsz? Van egy kinyomtatott Matt és Mellos képem, de olyan mélyre azért nem süllyednék, hogy avval a kezemben mászkáljak.
nem hozol vmilyen Matt-es cuccot? x333 úgy könnyebben fell lehetne ismerni... X3
beküldve: 2009-02-22 14:28:04
(#13239) baniaa: én a régebbi avatarodra szavazok!
Többiek: nah, akkor már biztos, hogy ha láttok egy magas DN-os táskájú lány mellett lépegető szintén magas lányt, az én leszek...
Többiek: nah, akkor már biztos, hogy ha láttok egy magas DN-os táskájú lány mellett lépegető szintén magas lányt, az én leszek...
beküldve: 2009-02-22 14:28:02
(#13238) yayy, Dragda, dehogy veszekszünk xDDD mért veszekednénk... x3
Bence: xD
Bence: xD