Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok!
helló~ Aizen ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 12:36:28
(#13191) 4-5? nekem jó ^^ asszem ^^ x3
Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog. Ugyanigy voltam a Brokeback Mountainnal...derült égből villámcsapásként ért a dolog, hogy két juhpásztor (vagy mi ) egyszer csak xxx-el...
Bár nem vagyok homofób (ki meri bevallani manapság? ) de nekem se vesszőparipám a homoszexualitás vámpíroknál, meg úgy en block nagyon sehol sem, nevezzenek vaskalapos prűdnek.
Az Anne Rice féle romantikus vámpírokról meg inkább ne is beszéljünk.
Ezt a filmet pedig alapjáraton nem szabad komolyan venni. Szvsz amolyan hím emberek pár sörrel leülnek megnézni, ahogy smacizó bögyös vérszívókat gyilkolásznak remélhetőleg szintén smacizó bögyös vérszívőhentelők. Téma túltárgyalva.
A kedvencem különben Roman Polanski The Fearless Vampire Killers filmje ami magyarul a Vámpírok bálja címet kapta. (%
Szerk.: Brokenback Mountainshoz pedig csak ennyit; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-22 12:34:36
Nekem a szerda 4-5 körül lenne az ideális
Amúgy vámpiroknál nekem ez a homós dolog már az Interjú a Vámpirral-nál sem jött be. Egyszerűen nem összeegyeztethető számomra a két dolog. Ugyanigy voltam a Brokeback Mountainnal...derült égből villámcsapásként ért a dolog, hogy két juhpásztor (vagy mi ) egyszer csak xxx-el...
szerk: és végre Cross igazgatós avám van! (majd még keresek egy animéset, mert az azért mégis jobban néz ki )
szerk: és végre Cross igazgatós avám van! (majd még keresek egy animéset, mert az azért mégis jobban néz ki )
Szerk: Yaven 2009-02-22 12:14:25
Mikor legyen Rámenes tali?
ezen a héten jó lenne, mert síszünetem van...szal bármelyik nap, bármikor ^^ utána már, ha suli lesz, nem fogok ráérni T.T
beküldve: 2009-02-22 11:53:23
(#13186) igen, pontosan erre gondoltam x33
jó reggelt
egy pillanatra meglepődtem, hogy vki belinkel ide egy kis hentait, amúgy érdekesnek ígérkezik
egy pillanatra meglepődtem, hogy vki belinkel ide egy kis hentait, amúgy érdekesnek ígérkezik
-
beküldve: 2009-02-22 11:32:26
(#13183) wow....izgalmasan hangzik xDDD >.<
bár nem néztem meg, nehogy megrontsam a picike ártatlan lelkemet xD vajon arról szól, amiről én gondolom h szól? xDD
bár nem néztem meg, nehogy megrontsam a picike ártatlan lelkemet xD vajon arról szól, amiről én gondolom h szól? xDD
Igen, arról. Márha leszbikus vámpírokat (evidens, hogy bögyös csinibabák) gyilkolászó szintén bögyös csinibabákra gondoltál az elmaradhatalan két balfékkel kitámasztva.
Ez nem egy megerőltető, sokat agyalos film lesz. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
wow....izgalmasan hangzik xDDD >.<
szerk: ramenezés...amolyan con előtti fórumtali? én is akarok!!!!! én is!!! ^^
szerk: ramenezés...amolyan con előtti fórumtali? én is akarok!!!!! én is!!! ^^
Szerk: Kaminaga 2009-02-22 11:25:36
beküldve: 2009-02-22 11:24:11
(#13180) Yaven:Nekem bármikor jó a rámenezés...de szerintem kb 4-5 embernél már szalonképes lenne a találkozó nem?
Ez a "monnyon má valaki témát" elég hendikepes hozzáállás az élethez, nem?
BTW, megvan számomra az idei év várva várt, minden bizonnyal utolsó agysejtjeimet is elpusztító film; Lesbian Vampire Killers!
Azoknak, akiknek már szabad ilyet nézni meg kiabátort játszóknak.
Hivatalos oldal; [Link]
Tréler; [Link]
BTW, megvan számomra az idei év várva várt, minden bizonnyal utolsó agysejtjeimet is elpusztító film; Lesbian Vampire Killers!
Azoknak, akiknek már szabad ilyet nézni meg kiabátort játszóknak.
Hivatalos oldal; [Link]
Tréler; [Link]
Szerk: Parasikoly 2009-02-22 11:20:31
beküldve: 2009-02-22 11:03:39
(#13178) Sziasztok! Jó reggelt!
Ez a mai nap nem is indulhatott volna tökéletesebben: most néztem meg a VK 48. fejezetét, szuper volt!
Amúgy rámenezést mikor ejtjük meg?
*hiperaktiv fangirl mód*
szerk: most elmegyek hajat mosni, de nemsokára jövök vissza új avatárral...
Ez a mai nap nem is indulhatott volna tökéletesebben: most néztem meg a VK 48. fejezetét, szuper volt!
Amúgy rámenezést mikor ejtjük meg?
*hiperaktiv fangirl mód*
szerk: most elmegyek hajat mosni, de nemsokára jövök vissza új avatárral...
Szerk: Yaven 2009-02-22 11:08:58