Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-21 19:21:07
(#13131) beküldve: 2009-02-21 19:02:41
(#13129) Szia, Dragda! * integet *
Miért van az, hogy kéthavonta újra kell telepítenem az msn-t? Miééért van az, hogy a hülye windows állandóan keresztülhúzza a terveimet? ...
Amúgy remélem, hogy mindenkinek jól telik az estéje ;)
Miért van az, hogy kéthavonta újra kell telepítenem az msn-t? Miééért van az, hogy a hülye windows állandóan keresztülhúzza a terveimet? ...
Amúgy remélem, hogy mindenkinek jól telik az estéje ;)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-21 19:03:34
beküldve: 2009-02-21 18:57:49
(#13128) Punnyadás ezerrel......
VAN ITT VALAKI????
VAN ITT VALAKI????
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Valaki látta már?
[Link]
[Link]
Az Önképző Szakkör egy csudamókás performansz. Sajnos a legtöbben csak a Rémálomföldet ismerik tőlük.
Aki esetleg kedvet kapott hozzá vagy csak ki-a-bátort akar játszani a kispajtásokkal azoknak padammm; [Link]
A Jajúristen, Józsibácsi pölö egyszerűen fenomenális! (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Tudtommal nem; tegyél egy plusz szóközt. : D Vagy egy gondolatjelet.
Szerk.: gondolatjellel nem jó. :(
Szerk.: gondolatjellel nem jó. :(
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-21 18:37:16
Valaki látta már?
[Link]
[Link]
Te jó isten. Erre jelenleg nem kapok szavakat, de megpróbálom: hányingerem van.
most mentem. visszajövök
Szerk: Zoé 2009-02-21 18:33:18
már láttam de 100adszorra is tetszik
szerk: nem lehet kikapcsolni a szmájlik megjelenítését? mer én kettőspontnagydét akarok küldeni nem ezt a lila retardáltságot
szerk: nem lehet kikapcsolni a szmájlik megjelenítését? mer én kettőspontnagydét akarok küldeni nem ezt a lila retardáltságot
-
Szerk: ∂z 2009-02-21 18:32:35
beküldve: 2009-02-21 18:27:32
(#13121) Jaj, ilyen vdiket már láttam (hármat is ez volt a negyedik). De tényleg idegesitőek
Ez nem csak idegesitő, ez abnormális. Nézem a széket, nincs semmi. Kezd mozogni, gondolom majd egy vörös körben lesz vmi árnyék, erre ott az az izé....jujjjj.-a hideg kiráz
ilyeneket nekem egyedül nem szabad nézni-most jöttem rá.
vmi más témát? ötlet?
Szerk: Zoé 2009-02-21 18:23:57
beküldve: 2009-02-21 18:17:32
(#13119) Jaj, ilyen vdiket már láttam (hármat is ez volt a negyedik). De tényleg idegesitőek
Szerk: baniaa3 2009-02-21 18:17:55
beküldve: 2009-02-21 17:58:37
(#13118) Vicces? Én majdnem szivrohamot kaptam. most is remeg a kezem. -a horror az horror, azt még megnézem, de ilyen hirtelen egy izé...?
Na ennyi. ugyanott még1-et megnéztem: Ghost Caught on Video(HD) -ezzel nekem annyi.
Valaki kösse le a figyelmem. Ha nem lenne az a fene nagy kiváncsiságom, de lassan nem merek majd este elaludni.
Na ennyi. ugyanott még1-et megnéztem: Ghost Caught on Video(HD) -ezzel nekem annyi.
Valaki kösse le a figyelmem. Ha nem lenne az a fene nagy kiváncsiságom, de lassan nem merek majd este elaludni.
Szerk: Zoé 2009-02-21 18:09:42