Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Örülök, h örülsz. Én épp semmit. Csak az animaxon nézek néha bleach-et, narutot és chrno-t. -azt is elrontották a tegnap este. csak 1 rész volt.
Szerk: Zoé 2009-02-21 15:31:19
beküldve: 2009-02-21 15:24:47
(#13101) Úgy látszik a tegnapi pörgés kivett a fórumozókból. ^^'' Akkor egy téma: ki mit néz éppen?
Én most kezdek neki az Utenának, már ezer éve tervezem - és végree van rá időm. * látványosan örül *
Én most kezdek neki az Utenának, már ezer éve tervezem - és végree van rá időm. * látványosan örül *
9/28 NEVER FORGET
Sziasztok srácok! * lelkesen integet * Mi jóról maradtam le?
Szia. *nem annyira lelkesen, de mosolyogva integet*
Nem sokról. Itt lassan minden kihal. -mint egy szellemkastély, ahol senki nincs, csak vmi zajt lehet hallani néha.
beküldve: 2009-02-21 15:18:51
(#13099) Sziasztok srácok! * lelkesen integet * Mi jóról maradtam le?
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-21 15:14:07
(#13098)
Szerk: Zoé 2009-02-21 15:16:29
beküldve: 2009-02-21 15:11:47
(#13097) Nah, megyek tanulni. Sziasztok!
Jó tanulást.
Téma és élő ember kerestetik. Ha esetleg e 2 keresett dolog közül valaki talál valamit, kérjük jelentkezzen.
Szerk: Zoé 2009-02-21 15:04:32
beküldve: 2009-02-21 14:33:51
(#13094) beküldve: 2009-02-21 14:30:04
(#13093) Épp azt akartam irni, h egyre jobbakat találnak ki.
Barbara. megnéztem a többi rajzod. tetszenek. meghoztad a kedvem. asszem megpróbálok kitalálni egy történtete. -addig meg rajzolok
az ötletet meg ha megjön majd fölrakom az oldalamra, a gondolataimhoz. ha lesz kedved majd olvasd el-és persze, ha megirom.-a véleményed pedig ird be a vendégkönyvbe,
LOL-olvashatsz egy olyan hsz-ást, h a cimet teljesen kivonalazták. egyik barátnőm volt. azt mondta, nem jutott eszébe cim, ezér csinálta. aztán meg a helyesirása....
Barbara. megnéztem a többi rajzod. tetszenek. meghoztad a kedvem. asszem megpróbálok kitalálni egy történtete. -addig meg rajzolok
az ötletet meg ha megjön majd fölrakom az oldalamra, a gondolataimhoz. ha lesz kedved majd olvasd el-és persze, ha megirom.-a véleményed pedig ird be a vendégkönyvbe,
LOL-olvashatsz egy olyan hsz-ást, h a cimet teljesen kivonalazták. egyik barátnőm volt. azt mondta, nem jutott eszébe cim, ezér csinálta. aztán meg a helyesirása....
Szerk: Zoé 2009-02-21 14:38:01
LOL, az új tag neve: Teagép!
egyre jobbXDVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-21 14:26:08
(#13091) Barbara. a 4 közül megvan a kedvenc: Rosette. -elég jó ha jól látom, a ruhájára figyeltél a legjobban
a galleryre menj és többet is láthatsz amúgy tényleg a ruhájára figyeltem a legjobban
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-21 13:49:27
télleg nagyon jó az a reklám. mondjuk ha mézes barackot reklámozna akkor még jobb lenne
Azt még meg is innám....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
télleg nagyon jó az a reklám. mondjuk ha mézes barackot reklámozna akkor még jobb lenne
-