Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-21 22:33:18
(#13162) beküldve: 2009-02-21 21:59:04
(#13161) Kedvenc órák: Gimnáziumban a drámaelmélet és a kreatív drámajáték (vagy mi volt a neve), az egyetemen meg az alkotmányjog és a jogtörténet.
Dragda:
"Most láttam az új sör reklámot... Azt amelyikben az a klafa duma van"
Az tényleg nagyon jó!
Aizen: Könyörgöm, mindenre, ami szent, hogy mondat közben a nem-tulajdonneveket kis betűvel kezd, jó?
Hanon: Örülök, hogy jól szórakoztál!
Dragda:
"Most láttam az új sör reklámot... Azt amelyikben az a klafa duma van"
Az tényleg nagyon jó!
Aizen: Könyörgöm, mindenre, ami szent, hogy mondat közben a nem-tulajdonneveket kis betűvel kezd, jó?
Hanon: Örülök, hogy jól szórakoztál!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-21 21:37:26
(#13160) Idei első korcsolyázás is megesett, és ebbe beleszámít 2008 is.
Kértem Nightwisht hangosbemondó hölgytől. Nemora siklani valami fantasztikus érzés.
Viszont azzal magamat is megleptem, hogy egyszer sem hasaltam el. Bár valószínűleg azért, mert inkább húzattam magam, minthogy magamtól mentem. x)
Kértem Nightwisht hangosbemondó hölgytől. Nemora siklani valami fantasztikus érzés.
Viszont azzal magamat is megleptem, hogy egyszer sem hasaltam el. Bár valószínűleg azért, mert inkább húzattam magam, minthogy magamtól mentem. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-02-21 20:17:13
(#13159) Nah sziasztok én léptem...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Baniaa: Az is volt.
Na én megyek, sziasztok! Késői jó éjt!
HelloNa én megyek, sziasztok! Késői jó éjt!
beküldve: 2009-02-21 20:03:21
(#13157) Baniaa: Az is volt.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-21 20:02:20
(#13156) Na, Baniaa? Mit szólsz a beszámolóhoz?
Sztem jól elvoltatok... Bárcsak én is ott lettem volna.. Kihívtalak e gy Game fightra...
akk nemtom...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-21 19:55:54
(#13152) Jöjjön a beszámoló gyorsan...
Akkor kezdem. Bementünk a Megyesibe és egyből találkoztunk Évivel (jegyárus és ismerős) meg a többiekkel. Kaptunk egy kardszalagot (---> mikor kimegyünk és visszajövünk felmutatjuk, akkor tudják, hogy már vettünk jegyet). Bementünk. Egyből megláttam a nagy képernyőn, hogy AMV vetítés megy. Elsőnek az árusokat néztük meg. Aztán bementünk Sato Aya Japán tanárhoz, akinek előadása volt. (Bemutatta, hogy a Japánok hogyan ünnepelnek.) Kimentünk. Konzoloztam. Go-ztam. Shogi-ztam. ---> Azt mondták, olyan jól csinálom, hogy mehetnék játszani Egyetembe. ----> Lehet nyerni egy jegyet Japánba. Aztán Szerepjátékosokhoz benéztünk. Jött a tombola. Kétszer nyertem. ----> Egy AS magazint, egy könyvet és egy Naruto kulcstartót. utána bementünk Tesco-ba és jöttünk haza.
valszeg lassú a nete...
A leggyorsabb Chellónk van, úgyhogy ez kizárt.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Jelentem visszajöttem. Akinek ma még nem köszöntem: Helló
Legalább lesz még egy jó társaság... Na ja.
Hol késik Aizen-sama beszámolója? V olyan hosszú lesz...
Nem szóltam.
Szerk: Zoé 2009-02-21 19:45:00
Jöjjön a beszámoló gyorsan...
Akkor kezdem. Bementünk a Megyesibe és egyből találkoztunk Évivel (jegyárus és ismerős) meg a többiekkel. Kaptunk egy kardszalagot (---> mikor kimegyünk és visszajövünk felmutatjuk, akkor tudják, hogy már vettünk jegyet). Bementünk. Egyből megláttam a nagy képernyőn, hogy AMV vetítés megy. Elsőnek az árusokat néztük meg. Aztán bementünk Sato Aya Japán tanárhoz, akinek előadása volt. (Bemutatta, hogy a Japánok hogyan ünnepelnek.) Kimentünk. Konzoloztam. Go-ztam. Shogi-ztam. ---> Azt mondták, olyan jól csinálom, hogy mehetnék játszani Egyetembe. ----> Lehet nyerni egy jegyet Japánba. Aztán Szerepjátékosokhoz benéztünk. Jött a tombola. Kétszer nyertem. ----> Egy AS magazint, egy könyvet és egy Naruto kulcstartót. utána bementünk Tesco-ba és jöttünk haza.
,,Hitler fején ugrálok!"