Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
[Link] <- cask erős gyomrúakna
Ember, nemrég ettem! Ettől most teljesen felfordult a gyomrom, ahogy ficánkoltak a szájában brrrr...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
[Link] <- cask erős gyomrúakna
jahh xD én ezt már láttam...mért kell ezt csinálni szegény skorpiókkal??? szegénykéim...T.T :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 18:02:19
(#13295) Mért most ebben mi a csúnya...valaki ezt szereti!
Nem vállalnám be...de ha finom lehet megenném kétszersütve...mint a Bacon szalonna
Nem vállalnám be...de ha finom lehet megenném kétszersütve...mint a Bacon szalonna
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 17:59:38
(#13293) beküldve: 2009-02-22 17:56:27
(#13291) [Link] <- cask erős gyomrúakna
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
na jó,olyan embernek tartom magam, akire te hallgatsz:
1: A yurihoz édesöcsém kicsi vagy,fizikailag részben,de szellemileg nagyon...
2: Alapvetően a te helyedben a föld alá bújnék ha leszbikus animecsajokra izgulnék
3: Lehet egy műfajt szeretni,nemszeretni, de hangosan tiltakozni amiatt,hogy neked nem tetszik,hogy xy mit néz hát az...
4: azzal hogy egy yuri képet teszel ki,semmilyen formában NEM tiltakozol a yaoi ellen...
csak ennyi lenne
ui: A fórum kiskorú tagjaira hivatkozván( mordruk és társai) megkérlek,hogy szedd le azt az avatart... Nem arról van szó,hogy nem tetszik,hanem az,hogy milyen néven használod...
egyet értek veled, amúgy sziasztok 1: A yurihoz édesöcsém kicsi vagy,fizikailag részben,de szellemileg nagyon...
2: Alapvetően a te helyedben a föld alá bújnék ha leszbikus animecsajokra izgulnék
3: Lehet egy műfajt szeretni,nemszeretni, de hangosan tiltakozni amiatt,hogy neked nem tetszik,hogy xy mit néz hát az...
4: azzal hogy egy yuri képet teszel ki,semmilyen formában NEM tiltakozol a yaoi ellen...
csak ennyi lenne
ui: A fórum kiskorú tagjaira hivatkozván( mordruk és társai) megkérlek,hogy szedd le azt az avatart... Nem arról van szó,hogy nem tetszik,hanem az,hogy milyen néven használod...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-22 17:43:51
(#13289) na jó,olyan embernek tartom magam, akire te hallgatsz:
csak ennyi lenne
csak ennyi lenne
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-22 17:48:05
Ez mit ábrázol? Azt látom, hogy 2 ember csókolózik, de milyen neműek?
Szerintem az két csajszi..................hm
Baniaa nem vagy te még ehhez kicsike?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Yaven 2009-02-22 16:32:05
beküldve: 2009-02-22 16:25:17
(#13286) mert te aztán tudod, mi? xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 16:18:58
(#13283)