Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-22 20:28:23
(#13327) amúgy is...egy yuri kép mért sértené meg a yaoi-fanokat? nem értem...
Yaven: perv girlz rulez~ xD
Yaven: perv girlz rulez~ xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2009-02-22 20:28:57
beküldve: 2009-02-22 20:27:54
(#13326) Dragda kiemellem: "Baniaa...lehet hogy szted gáz, hogy mi Kaminagával yaoit nézünk, de mi 17 évesek elmúltunk!!!!! "
Beállítottam egy hülye avatart és már megsértettem a Jaoisokat?
Ha figyeltél volna, Yaven nem sértődött meg. Csupán nem érti, miért nem a korodnak megfelelően óhajtasz szórakozni és mangát olvasni. Ennyi.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 20:22:11
(#13324) Beállítottam egy hülye avatart és már megsértettem a Jaoisokat?
Igen, a jaoi fangörlök sértődékenyek.
Igen, a jaoi fangörlök sértődékenyek.
Szerk: baniaa3 2009-02-22 20:26:13
beküldve: 2009-02-22 20:20:22
(#13323) baniaa...Te jó ég!! Egy világ omlott össze bennem! 11 évesen yurit nézel????
Ez totálisan gáááz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mivé fajul ez a világ? De most komolyan. És ráadásul még neked áll feljebb? Baniaa...lehet hogy szted gáz, hogy mi Kaminagával yaoit nézünk, de mi 17 évesek elmúltunk!!!!! Amikor azt mondjuk, hogy neked nem kéne, avval totálisan jó tanácsot adunk.
Kérlek értsd meg, hogy ezen a fórumon jóindulatú emberek vannak. Mi nem szivatni, hanem tanitgatni akarunk; egyrészt a jómodorra, másrészt meg arra, hogy mi jó neked és mi nem. Az utóbbi kategóriába tartozik a yuri. Azon meg én nem sértődöm meg, ha lehúzod a yaoit, mert hát izlések és pofonok, meg tényleg iszonyatos lenne, ha tetszene neked a stilus. Na de ne kezdjél már el mindenkivel veszekedni!
Exiled, te is álljál le. Tényleg gáz, hogy itt veszekedtek minden hülyeségen.
Továbbá jó lenne, ha kibékülnétek és kitalálnátok valami új és lehetőleg vicces témát, hogy elfelejtsük ezt a rémálom-szerű civakodást.
Hmmm...van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?
Ez totálisan gáááz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mivé fajul ez a világ? De most komolyan. És ráadásul még neked áll feljebb? Baniaa...lehet hogy szted gáz, hogy mi Kaminagával yaoit nézünk, de mi 17 évesek elmúltunk!!!!! Amikor azt mondjuk, hogy neked nem kéne, avval totálisan jó tanácsot adunk.
Kérlek értsd meg, hogy ezen a fórumon jóindulatú emberek vannak. Mi nem szivatni, hanem tanitgatni akarunk; egyrészt a jómodorra, másrészt meg arra, hogy mi jó neked és mi nem. Az utóbbi kategóriába tartozik a yuri. Azon meg én nem sértődöm meg, ha lehúzod a yaoit, mert hát izlések és pofonok, meg tényleg iszonyatos lenne, ha tetszene neked a stilus. Na de ne kezdjél már el mindenkivel veszekedni!
Exiled, te is álljál le. Tényleg gáz, hogy itt veszekedtek minden hülyeségen.
Továbbá jó lenne, ha kibékülnétek és kitalálnátok valami új és lehetőleg vicces témát, hogy elfelejtsük ezt a rémálom-szerű civakodást.
Hmmm...van itt, aki ismeri a Starcraft játékot?
Ott a pont, én is ezt akartam mondani.
először másképpen akartam megfogalmazni...csakhát....khm. . xDD
owwmájjgád!!! fiatal, 11-13 éves fiúk arról veszekednek h a másik ne nézzen yurit, mert fiatal?
Ott a pont, én is ezt akartam mondani.
hehe xDD helyes-helyes...még a végén jön a csúnya adminbácsi és bannol minket >.< vagy csak a többiek fognak kiátkozni szétoffolásért?
hehe x3
Szerintem most álljunk le...... XD
Vagy állapodjunk meg egy topicnál.... ^^
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Édes Artemisz! Köszönöm, hogy barátok adtál nekem! *széles mosoly*
hehe x3
nyáhh ^^ én is ^^
Édes Artemisz! Köszönöm, hogy barátok adtál nekem! *széles mosoly*
nyáhh ^^ én is ^^
you're always welcome ^^ :3
Imádlak!
*viszonozza a nagyölelést*
Köszönöm....
Köszönöm....
you're always welcome ^^ :3
nyugi-nyugi Dragda :3 *nagyölelés* lesz ez még rosszabb is xD
*viszonozza a nagyölelést*
Köszönöm....