Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kossuth tér 4 óra!!!Metro megálló!Konoha és Sand falus fejpántos tagot keressetek!!!Elvileg abban leszünk Rapiderrel!
Na ezzel a fejpánttal most nem mondtál nekem semmit...
Uhm...én Fisivel megyek, nála lesz Death Note-os fehér táska.
beküldve: 2009-02-24 20:48:06
(#13520) Kossuth tér 4 óra!!!Metro megálló!Konoha és Sand falus fejpántos tagot keressetek!!!Elvileg abban leszünk Rapiderrel!
beküldve: 2009-02-24 20:43:57
(#13519) Nem venném rossz néven, ha akik jönnek leírnák ide. Csak hogy tudjuk kinek a felmenőit kell szidni, ha késik.
beküldve: 2009-02-24 20:41:38
(#13518) Sziasztok!
Ahh ez a nap...néztem 9 Ergo Proxy részt (és még mindig nem vágom, hogy miről szól ez az egész ), 1 Hell Girl epizódot és 3 Higurasi ep-et... Szép kis nap volt; szeretem, hogy kedden nincs suli
Rámenezésre asszem 8-an jelentkeztünk: Naruto, Kaminaga, Fisi, alister, rapider, wakka, Bence, és én.
Már eléggé várom a holnapot Csak találjuk meg egymást!
Ahh ez a nap...néztem 9 Ergo Proxy részt (és még mindig nem vágom, hogy miről szól ez az egész ), 1 Hell Girl epizódot és 3 Higurasi ep-et... Szép kis nap volt; szeretem, hogy kedden nincs suli
Rámenezésre asszem 8-an jelentkeztünk: Naruto, Kaminaga, Fisi, alister, rapider, wakka, Bence, és én.
Már eléggé várom a holnapot Csak találjuk meg egymást!
Szerk: Yaven 2009-02-24 20:45:47
wakka:
"a franc se tudja, hogy hol van a Kossuth tér... "
Ugye ez csak poén volt? Ugye?
Nem, nem az... Persze csak egy pillanatra kéne ránéznem az állandóan magamnál hordott térképre, de az sok idő...
A jelenlegi ismereteim egyelőre kimerülnek a Nyugati, Bécsi út, Kunigunda útja, Tárogató utca, Zugligeti út, Margit híd/sziget, Moszkva tér cirkulációban. ehh, nem baj, lesz ez még így se...
-Uzumaki Naruto:
"Akkor ki jön holnap Momotaro rámeneshez?"
Többek között: én (tudom, tudomn, egoista... )
Holnap 4 óra!!!
beküldve: 2009-02-24 20:25:48
(#13514) -Barbara-chan:
Te aztán jól megkavartad...
-Dzirun:
"pasija 2 előadás közötti szünetben kidobta, jó fej, mi?]"
Jó fej... jó" fejbe kéne vágni...
-Uzumaki Naruto:
-wakka:
Te aztán jól megkavartad...
-Dzirun:
"pasija 2 előadás közötti szünetben kidobta, jó fej, mi?]"
Jó fej... jó" fejbe kéne vágni...
-Uzumaki Naruto:
-wakka:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na hali mindenkinek!
Akkor ki jön holnap Momotaro rámeneshez? Holnap 4 órakor esedékes a találka a Kossuth Téren!
Akkor ki jön holnap Momotaro rámeneshez? Holnap 4 órakor esedékes a találka a Kossuth Téren!
Valszeg én egyből az étteremhez megyek, mert egyszerübb - és a franc se tudja, hogy hol van a Kossuth tér...
2 es metro megállója ...az egyik!
Na hali mindenkinek!
Valszeg én egyből az étteremhez megyek, mert egyszerübb - és a franc se tudja, hogy hol van a Kossuth tér...
beküldve: 2009-02-24 20:12:53
(#13511) Na valami Aktivitást kérnék a holnapi miatt mert ha potyára megyünk ki én megeszem a kalapomat!
Jajj, de szívesen mennék, de beteg is vagyok, messze is van Pest, fene ebbe az egészbe. No, majd ha lesz legközelebbi, akkor arra. Előre is jó mulatást!
beküldve: 2009-02-24 19:59:28
(#13509) Na hali mindenkinek!
beküldve: 2009-02-24 19:58:38
(#13508) Egy kis időjárásjelentés innen is -csak h ne tünjön el ez a topik leugutóbb kommentezettek közül: itt egész nap sütött a nap.
beküldve: 2009-02-24 18:29:20
(#13507) hali
nekem is király napom volt, 6óra alvás, 10 óra egyetem, 1 kávé (mindjárt jön a köv), 3 energiaital, egy lelki beteg ismerősnő (friss szakítás [pasija 2 előadás közötti szünetben kidobta, jó fej, mi?])
nekem is király napom volt, 6óra alvás, 10 óra egyetem, 1 kávé (mindjárt jön a köv), 3 energiaital, egy lelki beteg ismerősnő (friss szakítás [pasija 2 előadás közötti szünetben kidobta, jó fej, mi?])
-