Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziaztok ti mind!
Mai program: mindjárt indulok asz egyetemre ügyeimet intézni, aztán este nyolctól jelenésem van egy barátom menyasszonyának születés/névnapi buliján, ami nem lesz valami vidám, mert nincs egy megveszekedett alzó grandom se...
nem is tudom milyen rokonom... bonyolult... Anyukám Apukájának a testvérének a lánya.
Anyukád unokatestvére. Az ő gyerekei a te másodunokatestvéreid.Mai program: mindjárt indulok asz egyetemre ügyeimet intézni, aztán este nyolctól jelenésem van egy barátom menyasszonyának születés/névnapi buliján, ami nem lesz valami vidám, mert nincs egy megveszekedett alzó grandom se...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-20 12:32:06
Szerintemmm...
az ökör iszik magában.
én így ismertem de elfogadom ha tévedtem
-
beküldve: 2009-02-20 12:26:57
(#12830) Miho: Részemről felkérném a kocsmázós topic megnyitására Azzit, a Kiválasztottak Kiválasztottját.
Dzirun: Mihonak van igaza, az a közmondás ökörrel vagyon....
Dzirun: Mihonak van igaza, az a közmondás ökörrel vagyon....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-20 12:27:12
Szia Dzirun!
Szerintemmm...
Ki vállalja be...? Nem t'om...*kutyusszemekkel néz a többiekre*
Szerintemmm...
az ökör iszik magában.
De szinte mindegy, mert így is úgy is negatív. Ki vállalja be...? Nem t'om...*kutyusszemekkel néz a többiekre*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-20 12:25:02
beküldve: 2009-02-20 12:19:37
(#12828) jó reggelt!
ismeritek azt a mondást, h szamár iszik egyedül... na mind1
mondjuk a cyberkocsma szerintem már nem számít egyedül ivásnak
ismeritek azt a mondást, h szamár iszik egyedül... na mind1
mondjuk a cyberkocsma szerintem már nem számít egyedül ivásnak
-
beküldve: 2009-02-20 12:17:52
(#12827) Miho: És ki vállalja be? Mármint a topicot?
Parasikoly Kapitány: Kimenni? Brrr. Igyál velünk! (Persze majd csak este!)
Parasikoly Kapitány: Kimenni? Brrr. Igyál velünk! (Persze majd csak este!)
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Igen, emlékszem sajnos a vasárnap estédre.
Amúgy a közös étkezés nekünk sincs már meg. Mondjuk hétvégéken még igen, de akkor se mindig... Én is mást eszem, Ők is mást esznek, ráadásul még más időben is.
Hát legyen, topicot neki!
Amúgy a közös étkezés nekünk sincs már meg. Mondjuk hétvégéken még igen, de akkor se mindig... Én is mást eszem, Ők is mást esznek, ráadásul még más időben is.
Hát legyen, topicot neki!
Teljesen hazavágjátok azt a minimális szocializálódni vágyásomat is. d:
Elvégre, itthon melegebb van mint kint és nem kell flipperezni a városon keresztül...hmmm. -.o
Elvégre, itthon melegebb van mint kint és nem kell flipperezni a városon keresztül...hmmm. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-20 12:09:26
(#12824) Azzi: Tapasztalat, mi?
Miho: Nálunk is ez van. Gyakorlatilag már a közös étkezések is kivesztek.
A Fórum-kocsma jobban tetszik, topicot neki?
Miho: Nálunk is ez van. Gyakorlatilag már a közös étkezések is kivesztek.
A net és az urbanizáció megfékezné a családi veszekedéseket? Talán, de néha így is akkorákat kapok decibelben, hogy csak na. Mint pölö vasárnap este.....
A Fórum-kocsma jobban tetszik, topicot neki?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-20 12:10:08
apám netezik, tesóm netezik, OFF]
Nálatok is szoktak ilyenek lenni? Én alapvetően már külön élek a szüleimtől, bár egy házban lakunk. Nagyon keveset találkozunk. Este is inkább itt maradok a szobámban, bezárkózva, és olvasok/írok/zenét hallgatok/netezek/rajzolok/tanul ok, semmint, hogy lemenjek.
De ha lemegyek, tuti, hogy mindhárman a laptopjaink mögött ülve netezünk...
Mondjuk így legalább kevesebb az esélye annak, hogy összebalhézunk valamin...
szerk.: Amúgy, ha ennyien fogunk iszogatni (magányosan), akkor akár nyithatnánk is egy topicot Cyber-kocsma címmel. (csak viccelek...^^")
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-20 12:08:39
Meg persze becsípve fogok írogatni nektek minden ökörséget....
Legjobbakkal is megesik néha
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-02-20 11:52:29
(#12821) Csatlakozom "az-egyedül-borozok-idehaz a" táborhoz. Majd jövő szerdán fogom kitombolni magam.
Előre látom a mai estémet: apám netezik, tesóm netezik, anyám hal-a-tortánozik, én meg borozok. Ej, de pazar lesz.
Előre látom a mai estémet: apám netezik, tesóm netezik, anyám hal-a-tortánozik, én meg borozok. Ej, de pazar lesz.
Meg persze becsípve fogok írogatni nektek minden ökörséget....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-20 11:53:09
beküldve: 2009-02-20 11:49:47
(#12820) Én holnap este is megyek bálozni, szóval ma este még kocsonyafesztiválos koncertekre sem nézek le, meg el sem ígérkeztem sehova, szóval lehet, hogy itthon fogok iszogatni ismét, egyedül
Bár könnyen kapható vagyok mindenre.
Bár könnyen kapható vagyok mindenre.
no pussy, just the dicks
Nah ez aztán a program!
Én is ingyenélő programra készülök, csak itthon; támadást indítok a kanapé ellen, egy pohár(vagy üveg) vörösbor társaságában, és miután bevetettem magam a párna-erődbe, kényelembe helyezvén magam, vagy olvasok, vagy keresek valami nézhető műsort a TV-ben(erre mondjuk kevés az esély, tekintve az átlagos péntek esti kínlatot... mindegy, úgyse szeretek TV-zni.).
Én is ingyenélő programra készülök, csak itthon; támadást indítok a kanapé ellen, egy pohár(vagy üveg) vörösbor társaságában, és miután bevetettem magam a párna-erődbe, kényelembe helyezvén magam, vagy olvasok, vagy keresek valami nézhető műsort a TV-ben(erre mondjuk kevés az esély, tekintve az átlagos péntek esti kínlatot... mindegy, úgyse szeretek TV-zni.).
Szervusztok, Miho, Azzi!
Világmegrontó kultúrközpontozás aka be a kis füstös helyre, korsó felett görnyedni, majd hazaflipperezni móka van tervbe véve.
Az ingyenélők savanyú, szürke mindennapi programja csak. ^^
Világmegrontó kultúrközpontozás aka be a kis füstös helyre, korsó felett görnyedni, majd hazaflipperezni móka van tervbe véve.
Az ingyenélők savanyú, szürke mindennapi programja csak. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-20 11:42:35