Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Naruto fic... Majd ha kész lesz úgyis megosztom Veletek a fices topicban!
Nyah, tényleg jó éjszakát!
Nyah, tényleg jó éjszakát!
Fic, fic, fic...? Milyen fic? * megszólalt a fangirl *
Én is épp ficet írok, illetve már csak egy átolvasás hiányzik, és kész!
Én is épp ficet írok, illetve már csak egy átolvasás hiányzik, és kész!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-19 21:42:38
(#12785) Köszönöm a jókívánságokat!
Most tartok a 3,5 ik melegszenyónál!És nem vagyok tele!!!
Rámenes 5let...hát igen...egyértelmű hogy jobb hely nincsen egy találkozóra mint egy rámenes!
Jóéjt Kinokane!!!
Most tartok a 3,5 ik melegszenyónál!És nem vagyok tele!!!
Rámenes 5let...hát igen...egyértelmű hogy jobb hely nincsen egy találkozóra mint egy rámenes!
Jóéjt Kinokane!!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-02-19 21:43:07
beküldve: 2009-02-19 21:39:37
(#12784) Nekem ennyi volt mára. Ficet írni és fórumozni egyszerre nem jó, szóval most itt hagylak benneteket... Jó éjszakát Mindenkinek! Legyen holnap szép napotok!
beküldve: 2009-02-19 21:37:38
(#12783) Kezdek álmosodni.... Valami téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
És én is, bár ez a nagy hozzászólás-viharban elveszett. Ezek szerint.
Upsz, bocs. Tényleg irtad.
Ma amúgy sem votlam egy nagy társaság, mert varrás közben irogattam csak néha. (Szóval se a varrással nem haladtam elég gyorsan, se a fórumozás nem volt az igazi. )
beküldve: 2009-02-19 21:28:53
(#12780) én meg mééééééég messzebb lakok...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-19 21:27:38
(#12778) Ismételten közlöm, hogy rohadtul utálom, hogy jóóóóóóóóóóóó messze élek Pesttől....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
tessék vigyázni a kósza hógolyokkal legközelebb!
A Leggonoszabb Királyt - vagyis én - nem lehet hógolyóval legyőzni.
,,Hitler fején ugrálok!"
A rámenes "buli" ötleted ma is nagy sikert aratott Usagi- chan, meg Bence is irta, hogy jönnének
És én is, bár ez a nagy hozzászólás-viharban elveszett. Ezek szerint. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jaaah, arra emlékszem, hogy írtad. Nem hittem volna, hogy ilyen nagy baj lett belőle. Dehát igen... A Kyuubi segített a regenerálódásban, mi?
Félretéve a viccet, tényleg jobbulást, és tessék vigyázni a kósza hógolyokkal legközelebb!
Félretéve a viccet, tényleg jobbulást, és tessék vigyázni a kósza hógolyokkal legközelebb!
Én is hógolyóztam (évek óta először) tegnapelőtt az osztályommal. Nagyon élveztem! :P
Mondjuk az egyik srác úgy megfürdetett, hogy uhhh - de valahol poén volt xD
Én is szoktam osztálytársammal hógyolyózni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Whaa, ez rosszul hangzik! Jobbulást.
Én is hógolyóztam (évek óta először) tegnapelőtt az osztályommal. Nagyon élveztem! :P
Mondjuk az egyik srác úgy megfürdetett, hogy uhhh - de valahol poén volt xD
9/28 NEVER FORGET