Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-19 21:06:50
(#12757) Ej, gyerekek. Mintha lenyugodtunk volna.... dejóóóóóóóóó
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 21:06:16
(#12756) Köszönöm
Nincs mit.
Most hirtelen eszembe jutott, hogy mekkora klisé lenne már, ha 2012-ben világvége lenne.
Mondjuk miután már több tucat beígért világvége elmaradt, kezdek nem hinni a dologban.
az az 5 forint,nem számít
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-19 21:04:18
(#12753) Szia, Aizen! * integet *
Lemaradtál a perverzek klubjának szervezkedéséről! :P
9/28 NEVER FORGET
Hűha! Akkor rád tényleg felnéznek az emberek.
Szerk.: a szó szoros értelmében. :P
Szerk.: a szó szoros értelmében. :P
És nem csak a magassága miatt.
Köszönöm
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Halihó!
integet ezerrel
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-02-19 21:02:25
(#12750) na ja.ha meg jól fogsz rajzolni,tuti biztosítást kötsz a kezedre,mi?
Már van kötve egy régi álmom miatt.
Szerk: .., 2009-02-19 21:01:17
beküldve: 2009-02-19 21:00:06
(#12748) na ja.ha meg jól fogsz rajzolni,tuti biztosítást kötsz a kezedre,mi?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-19 20:59:47
(#12747) Bence: Hérára mondom, kedvem támad jegyzetelni néhány beszólásodnál....
Köszönöm a bókot, én már csak ilyen arc vagyok.
Hát még milyen szerény!
beküldve: 2009-02-19 20:57:22
(#12745) Bence: Hérára mondom, kedvem támad jegyzetelni néhány beszólásodnál....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Jelentem 165 centi vagyok, de ez már a család női szakaszában rekordnak számít....
én vagyok a legnagyobb 168 cm , mondjuk az osztályban picinek érzem magam,mert a legmagasabb fiú 2m tiszta óriás
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...