Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-20 01:32:03
(#12802) halihello/szépjóestét kóbor lelkek, van itt még bárki is?
szerk1-3: ezt nemnek veszem
szerk1-3: ezt nemnek veszem
-
Szerk: ∂z 2009-02-20 01:46:14
A művészet lényege: önmagad és a világ megismerése. Tehát ha megírtad, azért tetted, mert alkotni szerettél volna, igaz? Az alkotás öröme.
És a többi nem számít.
És a többi nem számít.
9/28 NEVER FORGET
Nem a mennyiség, a minőség számít.
Némi kételyem azzal kapcsolatban is van... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-19 22:50:15
(#12799) Még egyszer - és mostmár utoljára - jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Holnap is lesz nap... Remélem jó nap...
jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni!
Évek óta ihletválságom van Kevés számú értékelhető irodalom elleni merényletemet úgy szólván lopva, az éjszak sötétjében hoztam össze (a mennyiségen meg is látszik...)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*nem tud megszólalni így csak egy nagyöleléssel köszöni meg biztató szavaid*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha már a ficek a témák, jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni! Vmi tipp a túléléshez?
Nahhát ilyesmit nem hagyhatok szó nélkül. Fic írás felfüggesztve.
Dragda... Én is abban voltam majdnem egy teljes évet. Amiket írtam, a nyomába se érhettek azoknak az írásaimnak, amiket előtte alkottam. De most újra megy. A gyógyír a teljes... belesz*rás... De komolyan. Nem erőltettem semmit. Ha nem megy, nem megy, lesz ez még így se. Ritka az, hogy az ilyen képesség eltűnjön - bár volt már rá példa... - szóval ha van egy kis szünet az sem tragédia.
De ha meg nem bírsz tétlenkedni, akkor találj ki magadnak játékokat. Nézz körül magad körül, és írj arról, ami épp melletted/előtted/mögötted van. Ez is be szokott jönni.
Azt viszont ne feledd, hogy válságban is születnek remekművek, még ha nem is érzed annak. Lásd: Petőfi Felhők ciklusa.
Egyszóval: sok sikert, és gyors kilábalást a írók betegségéből!
szerk.: és egyetértek Zurelilyvel is! A zene és a visszaolvasás sokat segíthet! Én pl a történeteimet - legyen fic vagy komolyabb műfaj - mindig zenehallgatás közben találom ki.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-19 22:01:25
Azért mondtam, hogy részben. :P De itt egy tuti tipp: olvass Shippuudenes fanficet, megalapozza a hangulatot az íráshoz. :)
Igen, az szokott használni.....De mostanában semmi jót nem találok....Mindenki ihletválságban van, huh.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azért mondtam, hogy részben. :P De itt egy tuti tipp: olvass Shippuudenes fanficet, megalapozza a hangulatot az íráshoz. :)
9/28 NEVER FORGET
Olvass. Vagy nézz valamit... Vagy hallgass zenét. :) Ha pedig ficről van szó, a legjobb újranézni (legalább részben) az animét. ;)
Nézzem meg újra az eddigi összes Shippudent? *beállt az agyhalál*
Igyekszem... Sok zenét hallgatok.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 21:57:56
Olvass. Vagy nézz valamit... Vagy hallgass zenét. :) Ha pedig ficről van szó, a legjobb újranézni (legalább részben) az animét. ;)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-19 21:52:03
beküldve: 2009-02-19 21:50:31
(#12789) Ha már a ficek a témák, jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni! Vmi tipp a túléléshez?