Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-20 01:32:03
(#12802) halihello/szépjóestét kóbor lelkek, van itt még bárki is?
szerk1-3: ezt nemnek veszem
szerk1-3: ezt nemnek veszem
-
Szerk: ∂z 2009-02-20 01:46:14
A művészet lényege: önmagad és a világ megismerése. Tehát ha megírtad, azért tetted, mert alkotni szerettél volna, igaz? Az alkotás öröme.
És a többi nem számít.
És a többi nem számít.

9/28 NEVER FORGET
Nem a mennyiség, a minőség számít.
Némi kételyem azzal kapcsolatban is van... 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-19 22:50:15
(#12799) Még egyszer - és mostmár utoljára - jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Holnap is lesz nap... Remélem jó nap...

jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni! 
Évek óta ihletválságom van 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
*nem tud megszólalni így csak egy nagyöleléssel köszöni meg biztató szavaid*

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ha már a ficek a témák, jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni!
Vmi tipp a túléléshez?

Nahhát ilyesmit nem hagyhatok szó nélkül. Fic írás felfüggesztve.
Dragda... Én is abban voltam majdnem egy teljes évet. Amiket írtam, a nyomába se érhettek azoknak az írásaimnak, amiket előtte alkottam. De most újra megy. A gyógyír a teljes... belesz*rás...

De ha meg nem bírsz tétlenkedni, akkor találj ki magadnak játékokat. Nézz körül magad körül, és írj arról, ami épp melletted/előtted/mögötted van. Ez is be szokott jönni.
Azt viszont ne feledd, hogy válságban is születnek remekművek, még ha nem is érzed annak. Lásd: Petőfi Felhők ciklusa.
Egyszóval: sok sikert, és gyors kilábalást a írók betegségéből!

szerk.: és egyetértek Zurelilyvel is! A zene és a visszaolvasás sokat segíthet!

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-19 22:01:25
Azért mondtam, hogy részben. :P De itt egy tuti tipp: olvass Shippuudenes fanficet, megalapozza a hangulatot az íráshoz. :)
Igen, az szokott használni.....De mostanában semmi jót nem találok....Mindenki ihletválságban van, huh.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Azért mondtam, hogy részben. :P De itt egy tuti tipp: olvass Shippuudenes fanficet, megalapozza a hangulatot az íráshoz. :)
9/28 NEVER FORGET
Olvass. Vagy nézz valamit... Vagy hallgass zenét. :) Ha pedig ficről van szó, a legjobb újranézni (legalább részben) az animét. ;)
Nézzem meg újra az eddigi összes Shippudent?

Igyekszem... Sok zenét hallgatok.....

Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 21:57:56
Olvass. Vagy nézz valamit... Vagy hallgass zenét. :) Ha pedig ficről van szó, a legjobb újranézni (legalább részben) az animét. ;)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-19 21:52:03
beküldve: 2009-02-19 21:50:31
(#12789) Ha már a ficek a témák, jelentem én ihletválságban vagyok. Nem tudok írni!
Vmi tipp a túléléshez?