Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
MSN-n van rólad kép vagyis felismerlek szerK:Változtatad az avatarodat, nem ér!
Wakattebayo!!!
bezony-bezony xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
MSN-n van rólad kép vagyis felismerlek szerK:Változtatad az avatarodat, nem ér!
Szerk: baniaa3 2009-02-16 20:25:04
beküldve: 2009-02-16 20:21:44
(#12057) Engem elvileg Naruto Cosplayben lehet majd felismerni...de a sok Copy Narutoval ellentétben....watashi wa original Naruto Uzumaki!
Yaven: És a bunyót felvesszük videóra, és két év alatt meggazdagodunk belőle: Conos csajpankráció!
Ne ölj meg, plíííííz
iszapbírkózás egy kis CPvel feltúrbózva, ez kell ám az én szememnek
-
Engem onnan lehet majd felismerni h egy véres balta lesz a kezemben, és fehér ruhában leszek, lila masnikkal xD
(Ryuguu Rena cosplay.... x333)
mint ő:
am. nyugodtan gyertek majd oda hozzám ^^"" elég kis bátortalan vagyok ám ^^""" x33
mint ő:
am. nyugodtan gyertek majd oda hozzám ^^"" elég kis bátortalan vagyok ám ^^""" x33
Én meg Kaminaga CP-társa leszek véres fehér ingben, és baseballütővel.
Szóval lehet félni.
beküldve: 2009-02-16 20:19:17
(#12054) Yaven: És a bunyót felvesszük videóra, és két év alatt meggazdagodunk belőle: Conos csajpankráció!
Ne ölj meg, plíííííz
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
baniaa: hehe....azért szép látvány lesz...mindenki kedvenc animeszereplőjét fogja hirdeni a tábláján, te meg beállitasz egy óriási transzparenssel, hogy 'én vagyok baniaa' *mindjárt leesik a székről úgy röhög*... a személyi kultusz egy újabb ékes példája
És nem csak én vagyok baniaa szöveg lesz ám, hanem az is hogy "Tarts velem" x-)
Szerk: baniaa3 2009-02-16 20:19:51
beküldve: 2009-02-16 20:18:54
(#12052) Hányórátol lesz a SakuraCon???????
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-16 20:15:58
(#12051) Dragda: Na azt már nem!! Leütök mindenkit, aki a táblácskámhoz mer nyúlni az engedélyem nélkül! *felveszi a harcos poziciót*
baniaa: hehe....azért szép látvány lesz...mindenki kedvenc animeszereplőjét fogja hirdeni a tábláján, te meg beállitasz egy óriási transzparenssel, hogy 'én vagyok baniaa' *mindjárt leesik a székről úgy röhög*... a személyi kultusz egy újabb ékes példája
wakka: hát igen, a fórum unalmas lenne kedves társaságod nélkül És örülj a hónak, legalább karácsonyi hangulatot ad! Vagy félsz, hogy a fehér hó nem illik az arc- hoppá, szóval a sárszinedhez ?
wakka: hát igen, a fórum unalmas lenne kedves társaságod nélkül És örülj a hónak, legalább karácsonyi hangulatot ad! Vagy félsz, hogy a fehér hó nem illik az arc- hoppá, szóval a sárszinedhez ?
Nyugi, én is bátortalan vagyok x3 ^^"""""
Én is.
Nyugi, én is bátortalan vagyok x3 ^^"""""
Szerk: baniaa3 2009-02-16 20:15:04
beküldve: 2009-02-16 20:13:04
(#12048) Oh hányorától lesz a SakuraCon?
Szerk: Morduk 2009-02-16 20:13:56
beküldve: 2009-02-16 20:13:03
(#12047) Engem onnan lehet majd felismerni h egy véres balta lesz a kezemben, és fehér ruhában leszek, lila masnikkal xD
mint ő:
mint ő:
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Oksa lyövök mégis, a hátamon lesz h Morduk onnan tudtok felismerni.
inkább nyelvtanozz 1 kicsit
-