Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-16 21:54:04
(#12120) Hali Envy!
Rég jártál erre...Mi járatban? Tök jó avatar!
Zureily: Pontosan és tökéletesen leírtál (szerintem) mindent!
Rég jártál erre...Mi járatban? Tök jó avatar!
Zureily: Pontosan és tökéletesen leírtál (szerintem) mindent!
,,Hitler fején ugrálok!"
Senki sem akar téged megbántani, csak annyit kérünk, hogy próbálj meg ''fórum-kulturáltan" viselkedni. Ez mit jelent röviden?
1) Jól gondold meg, hogy tudsz-e valami értelmeset hozzászólni a témához. Ha csak azért kommentelsz, hogy növeld a postjaid számát, NE tedd.
2) Legyél kedves a fórumozókhoz, ne legyél sértődékeny, ne bánts meg másokat.
3) Írj olvashatóan. (Értelmesen...) Ügyelj a helyesírásodra, stb.
4) NE duplapostolj.
5) A toronyidézés tönkrevágja a fórum kinézetét. + Ha idézel valakit, csak a lényegt idézd!
6) Ne flamelj.
Értem. Sokszor volt amikor majdnem duplapostultam, de aztán valaki megmentett, és írt valamit. Nagyábol értem. Dragda megsétődött (nemcsoda) mert durva voltam, de végül is bocsánatot kértem, de azóta is nagyon harap az én ügyemben.
7) Ne offolj (!) Ha mégis offolsz, használd az off funkciót.
Röviden ennyi, de biztos, hogy kihagytam egy-két dolgot...
1) Jól gondold meg, hogy tudsz-e valami értelmeset hozzászólni a témához. Ha csak azért kommentelsz, hogy növeld a postjaid számát, NE tedd.
4) NE duplapostolj.
5) A toronyidézés tönkrevágja a fórum kinézetét. + Ha idézel valakit, csak a lényegt idézd!
6) Ne flamelj.
Értem. Sokszor volt amikor majdnem duplapostultam, de aztán valaki megmentett, és írt valamit. Nagyábol értem. Dragda megsétődött (nemcsoda) mert durva voltam, de végül is bocsánatot kértem, de azóta is nagyon harap az én ügyemben.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-16 21:52:11
(#12118) Morduk: Csak úgy +-ba teszem, hogy aki már Gonosz (rajtad kívül) azt védem. Szóval ha valaki mérges leszel vagy bármi, akkor sajnos nekem okozol gondot...
Most nem arról beszélek, hogy most mit csinálsz, hanem, hogyha csinálni fogsz valamit...
Most nem arról beszélek, hogy most mit csinálsz, hanem, hogyha csinálni fogsz valamit...
Mangafanos maffia?
Morduk: nem b*szogat senki, csak jó a kisebb/új egyedeken kiélni csipős humorunkat
Senki sem akar téged megbántani, csak annyit kérünk, hogy próbálj meg ''fórum-kulturáltan" viselkedni. Ez mit jelent röviden?
4) NE duplapostolj.
6) Ne flamelj.
4) NE duplapostolj.
6) Ne flamelj.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-16 21:49:08
(#12115)
Szerk: SötétOldal 2009-02-16 21:49:27
beküldve: 2009-02-16 21:48:10
(#12114) Morduk: Van szabályzat olvasd el és akkor már tudsz valamihez igazolódni.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem tom hogyvannak a többiek vele de én kicsit úgy érzem magam mint akit fojton b*szogatnak.
Jaj Morduk!Nem b@szogat téged senki csak még új vagy és nem tod a szabályokat!(én 4-5 óra alatt beleszoktam),de nem ez a lényeg!! Hanem az hogy ne erőltesd a stílust hanem viselkedj természetesen!Megszokod és egykettőre jól fogod magadat érezni!
Ahogy így mondod...
beküldve: 2009-02-16 21:46:08
(#12111) Morduk: Csak úgy +-ba teszem, hogy aki már Gonosz (rajtad kívül) azt védem. Szóval ha valaki mérges leszel vagy bármi, akkor sajnos nekem okozol gondot...
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem tom hogyvannak a többiek vele de én kicsit úgy érzem magam mint akit fojton b*szogatnak.
Jaj Morduk!Nem b@szogat téged senki csak még új vagy és nem tod a szabályokat!(én 4-5 óra alatt beleszoktam),de nem ez a lényeg!! Hanem az hogy ne erőltesd a stílust hanem viselkedj természetesen!Megszokod és egykettőre jól fogod magadat érezni!
Ez azért van, mert Te olyan... khm... A Te kifejezésed használom:
Félretéve a Gonosz Josei énem...
Ez azért van, mert furcsákat kérdezel/szólsz hozzá...
b*szogatnivaló vagy.
Kedves..........
beküldve: 2009-02-16 21:41:43
(#12108) Na én azt hiszem, hamarosan megyek is, de még maradok...egy kicsit...
,,Hitler fején ugrálok!"
Ez azért van, mert Te olyan... khm... A Te kifejezésed használom:
b*szogatnivaló vagy.
beküldve: 2009-02-16 21:37:05
(#12106) Nem tom hogyvannak a többiek vele de én kicsit úgy érzem magam mint akit fojton b*szogatnak.
Szerk: Morduk 2009-02-16 21:37:17