Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-16 22:58:17
(#12149) Na....Miután nevettem egyet Bence gonosz beszólásán, sajnálattal közlöm, hogy lassan 38 órája ugrálok a talpamon, és biza már rám férne az alvás.....
Szóval: Jó éjt Nektek! *integet*
Szóval: Jó éjt Nektek! *integet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A legközelebbi szökőkútban kimosta.
Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.
beküldve: 2009-02-16 22:55:23
(#12147) Egyszer voltam életemben másnapos, de akkor is valami borzasztó olasz rozébortól, amiben kb állt a cukor és előre figyelmeztettek...annyira nem bírtam másnap, hogy elmentem futni hamar, aztán jó lett.
Ja, amúgy visszaolvastam és legnagyobb jófejség, hogy felraktam telefonszámom fórumra LOL
Ja, amúgy visszaolvastam és legnagyobb jófejség, hogy felraktam telefonszámom fórumra LOL
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-16 22:56:15
beküldve: 2009-02-16 22:50:33
(#12146) Nem szokott ^^ Meg azért régen volt már az és kevéske is, ha arra gondolsz, amire gondolok, hogy gondolsz
Oh, sorstárs. *nagyölelés*
Én mindig megkapom a magamét a többiektől, hogy megúszom a macskanyavalyát..... Igaz, nekem ott a migrén.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem szokott ^^ Meg azért régen volt már az és kevéske is, ha arra gondolsz, amire gondolok, hogy gondolsz
Nem tudja valaki, hogy ha Mondo-hoz lesz DVD, mi lesz az?
Nem nagyon vettem eddig, de ha jó animék lesznek, akkor fogom venni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-02-16 22:44:37
beküldve: 2009-02-16 22:35:44
(#12142) Mára én is befejezem. Rajzolgatok még egy kicsit, aztán megpróbálok aludni. Jó éjszakát Nektek, és legyen szép álmotok!
Jóccakát!
Envy: Sztem jól sejted....
beküldve: 2009-02-16 22:27:14
(#12140) Mára én is befejezem. Rajzolgatok még egy kicsit, aztán megpróbálok aludni. Jó éjszakát Nektek, és legyen szép álmotok!
Alister és Envy: Bár a jelentkezésetek erősen utal elmebeli gondokra , de... Tessék! menjetek! Kérjétek meg Csabát és talán......
Hehe, ez nem olyan egyszerű xD
Szerintem ahhoz át kellene alakítani az oldalt...
Csabáék meg gyanúm szerint karácsony előtt jártak itt utoljára :(
MIANEVED?!
beküldve: 2009-02-16 22:24:10
(#12138) Alister és Envy: Bár a jelentkezésetek erősen utal elmebeli gondokra , de... Tessék! menjetek! Kérjétek meg Csabát és talán......
Mondj egyetlen egy épeszű embert, aki bevállalja!
Nullán van a rossz-szándék mutatóm.....
ÉN
Simán.
Van gyakorlatom xD
És nagyon szigorúan veszem :P
MIANEVED?!
Mondj egyetlen egy épeszű embert, aki bevállalja!
Én bevállalnámmondjuk nem biztos, hogy én épeszűnek számítok
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."