Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-16 21:37:02
(#12105) beküldve: 2009-02-16 21:34:58
(#12103) Halihó!
Hát csak ilyen későn tudtam visszajutni. Bocsi.
Aizen mester!!!!!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-16 21:28:12
(#12100) Halihó!
,,Hitler fején ugrálok!"
Ahogy azt a régi kínai bölcsek mondták: a program ismerete nélkül csak a hülyék tesznek javaslatot a fórumtalálkozó időpontjára.
Na jó, ez nagyon fájt.
beküldve: 2009-02-16 21:15:52
(#12098) Istenek az égeben és a földben, nem semmi mennyiségre a napi termés... ami sajnos a minőségre nem feltétlenül igaz
Büszkeség és balítélet: a legutóbbi filmet én is láttam és nekem is tetszett. Akkor még Keira Knightley nem volt volt irritáló.
Zoe: muszáJ!!!
Morduk:
Te ugye valami fake-reg vagy? Esetleg egy elszabadult humán-retrovírus kísérlet eredmény? Ugye? *reménykedik*
A szív felépítése latinul: engem érdekel!
Kaminaga:
"am. nyugodtan gyertek majd oda hozzám ^^"" elég kis bátortalan vagyok ám"
Peeerszeee... el is higgyük?
Ahogy azt a régi kínai bölcsek mondták: a program ismerete nélkül csak a hülyék tesznek javaslatot a fórumtalálkozó időpontjára.
Büszkeség és balítélet: a legutóbbi filmet én is láttam és nekem is tetszett. Akkor még Keira Knightley nem volt volt irritáló.
Zoe: muszáJ!!!
Morduk:
Te ugye valami fake-reg vagy? Esetleg egy elszabadult humán-retrovírus kísérlet eredmény? Ugye? *reménykedik*
A szív felépítése latinul: engem érdekel!
Kaminaga:
"am. nyugodtan gyertek majd oda hozzám ^^"" elég kis bátortalan vagyok ám"
Peeerszeee... el is higgyük?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-16 21:18:18
Oksa akkor inkább egy kicsit befogom a számat....
Na jó, akkor most szájbarágósan: Mivel 3 hónap múlva lesz a Con (értsd: nagyon-nagyon-nagyon sokára), még nincs semmi infó róla azon kivül, hogy hol és melyik napokon lesz. Nem bunkóságból nem mondjuk el neked a kezdését, hanem azért, mert mi sem tudjuk. Mellesleg ha ennyire érdekel a téma; látogass el az animecon.hu oldalra, ott megnézheted, hogy milyen volt az előző; na attól nem fog sokban eltérni a májusi sem
Jó fefogtam, nem vagyokmár olyan sötét.
Na jó, akkor most szájbarágósan: Mivel 3 hónap múlva lesz a Con (értsd: nagyon-nagyon-nagyon sokára), még nincs semmi infó róla azon kivül, hogy hol és melyik napokon lesz. Nem bunkóságból nem mondjuk el neked a kezdését, hanem azért, mert mi sem tudjuk. Mellesleg ha ennyire érdekel a téma; látogass el az animecon.hu oldalra, ott megnézheted, hogy milyen volt az előző; na attól nem fog sokban eltérni a májusi sem
Egyépként nem mondátok hogy hány órátol lessz a Con?
*lekarmolta a kolesz kincstári falát......*
*lekarmolta a kolesz kincstári falát......*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-16 20:54:41
(#12093) Egyépként nem mondátok hogy hány órátol lessz a Con?
Most úgy őszintén: mi a sz*rért kérdezed, hogy ekkor, meg akkor jó lesz-e, ha nem is tudod, hogy mi mikor lesz? Sőt, SENKI se tudja még.
beküldve: 2009-02-16 20:53:40
(#12091) Még pont 3 hónap van a Conig!
Az sem biztos, hogy akkor még életben leszek, nemhogy 13:00-kor eltalálok a fórumtalálkozóra!! *szörnyen rosszul tájékozódik*
Az sem biztos, hogy akkor még életben leszek, nemhogy 13:00-kor eltalálok a fórumtalálkozóra!! *szörnyen rosszul tájékozódik*