Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Japánba mindig. Nálunk..? Jó kérdés, semmi infó eddig..
(pedig már jöhetne)
Sok sikert Yaven és Bence....
(pedig már jöhetne)
Sok sikert Yaven és Bence....
Szerk: baniaa3 2009-02-17 14:15:45
beküldve: 2009-02-17 14:00:56
(#12163) Mikor jelenik meg végre új manga ? :'(
Tudja valaki?
Tudja valaki?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: wakka 2009-02-17 14:01:19
beküldve: 2009-02-17 13:57:44
(#12161) Sok sikert a versenyen! Cthulhu legyen veled és ijesztegesse az ellenfeleket!
V=S/T !!!!!!!!!!!!
(valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem erre a mozgásegyenletre lennél kiváncsi )
Most kezdtem el összevarrni a SakuraConos felsőmet, szóval jól jönne nekem is a drukkolás, hogy el ne rontsam.
V=S/T !!!!!!!!!!!!
(valahogy van egy olyan érzésem, hogy nem erre a mozgásegyenletre lennél kiváncsi )
Most kezdtem el összevarrni a SakuraConos felsőmet, szóval jól jönne nekem is a drukkolás, hogy el ne rontsam.
Szerk: Yaven 2009-02-17 13:59:14
beküldve: 2009-02-17 13:49:51
(#12160) Áh, az árfolyamot én inkább meg se nézem most egy darabig, az egészségemre való tekintettel...
Naná, hogy itt is újra rákezdett! Csudamókás volt még egy kis csúszás és hideg beépítése a hajnali hazaflipperezésbe. -.o
Csudaszépen megy felfelé az árfolyam. 344,85 egy font.
Úgy látszik, csak én vagyok papírkutya és tesz be másnap a mulatozás. Node, ez legalább meglátszik rajtam, nem úgy mint a tanulás. O_x
Csudaszépen megy felfelé az árfolyam. 344,85 egy font.
Úgy látszik, csak én vagyok papírkutya és tesz be másnap a mulatozás. Node, ez legalább meglátszik rajtam, nem úgy mint a tanulás. O_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-17 11:35:57
beküldve: 2009-02-17 11:18:00
(#12157) Miho a Gonosz Josei szolgálatra jelentkezik!
Vagyis… Jó reggelt!
Bencének sok sikert a fizikához, szerencse-varázsolgatok érted!
De egyetértek Parasikollyal… Mikor 11. év végén levizsgáztam fizikából, a világ egyik legbüszkébb fizika-antitalentuma lettem. Sosem volt az én asztalom.
A „macskajajról” csak annyit, hogy én sem szoktam szenvedni tőle. Legutóbb sem a másnaposság gyötört meg egy buli után, hanem az epegörcs a Martinitől… De nem is akkora baj ez... Legalább kevesebbet mérgezem a májam.
Most már csak bort iszom... azt is keveset - ez mondjuk ez szubjektív, nem? Kinek mi a kevés...
Múlt héten panaszkodtam, hogy nálunk Budapesten nem esik a hó. Most kárpótoltak az Égiek... Olyannyira, hogy lassan már el kell gondolkodnom azon, hogy el merjek-e indulni itthonról... Már ha nem akarom kitörni a nyakam.
Vagyis… Jó reggelt!
Bencének sok sikert a fizikához, szerencse-varázsolgatok érted!
De egyetértek Parasikollyal… Mikor 11. év végén levizsgáztam fizikából, a világ egyik legbüszkébb fizika-antitalentuma lettem. Sosem volt az én asztalom.
A „macskajajról” csak annyit, hogy én sem szoktam szenvedni tőle. Legutóbb sem a másnaposság gyötört meg egy buli után, hanem az epegörcs a Martinitől… De nem is akkora baj ez... Legalább kevesebbet mérgezem a májam.
Most már csak bort iszom... azt is keveset - ez mondjuk ez szubjektív, nem? Kinek mi a kevés...
Múlt héten panaszkodtam, hogy nálunk Budapesten nem esik a hó. Most kárpótoltak az Égiek... Olyannyira, hogy lassan már el kell gondolkodnom azon, hogy el merjek-e indulni itthonról... Már ha nem akarom kitörni a nyakam.
Hajrá, hajrá, クイックシルバー kiskalóz!
Tőlem ennyire futotta. Sajnos mikor vége lett a fizika tanulmányaimnak, minden addig tanult dolog kislusszant a fejemből. Mintha ott se lettek volna. O_x
Macskajaj; bezzeg engem mindig megtalál. De, mint tudjuk, az igazi férfi Internet Explorer-t használ és vállalja a következményeket, legyen az akár macskajaj is. (%
Tőlem ennyire futotta. Sajnos mikor vége lett a fizika tanulmányaimnak, minden addig tanult dolog kislusszant a fejemből. Mintha ott se lettek volna. O_x
Macskajaj; bezzeg engem mindig megtalál. De, mint tudjuk, az igazi férfi Internet Explorer-t használ és vállalja a következményeket, legyen az akár macskajaj is. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-17 10:11:25
beküldve: 2009-02-16 23:16:21
(#12154) Holnap fizikaversenyre megyek, jó néven venném, ha mantráznátok értem.
A legtöbbet az segítene, ha pontban délután 2 órakor felírnátok magatokra egy mozgásegyenletet.
A legtöbbet az segítene, ha pontban délután 2 órakor felírnátok magatokra egy mozgásegyenletet.
A g-t nyugodtan vehetitek 10 méterperszekundumnégyzetnek, megengedem.
Azigen
Na, akkor majd visszaolvasok... xD
Tedd azt, most megyek aludni ^^
Jóéjt!
no pussy, just the dicks
Most miről van szó? xD
Szombat este ittasan fórumozgattam
Azigen
Na, akkor majd visszaolvasok... xD
MIANEVED?!
Most miről van szó? xD
Szombat este ittasan fórumozgattam