Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-17 17:39:30
(#12194) Hello all.
Aizen mester??
Aizen mester??
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
lámpa ügyben én ilyenkor szoktam a fejemet az asztalba verni, weltschmertz-ezni és felvágni az ereimet... de kulturáltabb arcoknak ez a művelet nem ajánlatos.
Sajnos a kultúráltabb énemet elhagytam valahol ma reggel... Valahogy semmi sem jött össze ma, és ezt kivételes érzékenységgel és cifra káromkodásokkal fogadtam. Rossz napom van nah...
Úgyhogy külön köszönöm az együttérzést és a buksimit Kaminaga-nak és Zoenak is, máris kicsit jobban érzem magam!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-17 17:39:16
beküldve: 2009-02-17 17:37:52
(#12192) [Link]de kawai ikuto itt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A nézésről: felmegyek youtube-ra, hogy egy DN-os amv-t megkeressek, az Alice Cooper: Poison zenével, mire mit találok? Egy yaoi játékot Near és Mello főszereplésével. *már az emlékezéstől is rosszul lesz* Fúúj, hogy én hogy rühellem ezeket. Gáz grafika, sz*r történetmenet, unalom, állóképek ezerrel és gusztustalan párositások. Most komolyan, mi ennek az értelme? Még ha izgalmas lenne, vagy valami, de nem az!! (csak hogy tisztázzuk: nem néztem végig )
Fúúúúúj!!! Neart semmilyen, a legkisebb mértékben is szexuális töltetű helyzetben nem tudom (és akarom) elképzelni!!!
És még van, aki arra panaszkodik, hogy miértt nincsen durvább, "fiúknak való" yaoi játék.... vuáááh.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
szerk: Nálunk meg a Fősulin a Word-öt vesszük; pl. hogy csináljunk új bekezdést...
Hát ez megaLOL, mi ált. isk. hetedikben vettük... nem gáz, majd megtanuljátok ti is... XDDD
lámpa ügyben én ilyenkor szoktam a fejemet az asztalba verni, weltschmertz-ezni és felvágni az ereimet... de kulturáltabb arcoknak ez a művelet nem ajánlatos.
Mert nem tudunk semmi épületeset hozzáfűzni a dolgokhoz. Meg vannak, akik nézni szeretik... (%
A nézésről: felmegyek youtube-ra, hogy egy DN-os amv-t megkeressek, az Alice Cooper: Poison zenével, mire mit találok? Egy yaoi játékot Near és Mello főszereplésével. *már az emlékezéstől is rosszul lesz* Fúúj, hogy én hogy rühellem ezeket. Gáz grafika, sz*r történetmenet, unalom, állóképek ezerrel és gusztustalan párositások. Most komolyan, mi ennek az értelme? Még ha izgalmas lenne, vagy valami, de nem az!! (csak hogy tisztázzuk: nem néztem végig )
amúgy én is csatlakoznék, a hóra való tekintettel egy jegesmedve társaságában
Faja, hős medveharcosaink élén lemészároljuk őket.
A mosómacik pedig majd eltüntetik a nyomainkat. (.{
nekem az asztali lámpámban kb 2 éve kiégett az égő
igaz mostanság jól jött volna másolásnál
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
awww, szegénykém >.< *buksisimi*
Dont worry, be happy xD
Dont worry, be happy xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Oooó basszuskulcs, és minden virág nyelven történő káromkodás, és Égi Isten...!*nagyon mérges*
Épp egy rajz közepén tartok, erre nem megadja magát az asztali lámpám???
"Van Önök közt villanyszerelő?"
... A többi dologhoz... No comment... Most túl mérges vagyok.
AJJAJAJ. Szerencse én nem annál rajzolok.-sajnálja.
Szerk: Zoé 2009-02-17 17:24:46
beküldve: 2009-02-17 17:23:21
(#12185) Oooó basszuskulcs, és minden virág nyelven történő káromkodás, és Égi Isten...!*nagyon mérges*
sikerült kiválasztanod a kedvenc számomat a Maximum the hormone-tól xDDD
felőlem rendben...írd majd nekem össze h kik akarnak fellépni velünk...én is hozok még 1-2 embert x333
felőlem rendben...írd majd nekem össze h kik akarnak fellépni velünk...én is hozok még 1-2 embert x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Faja, hős medveharcosaink élén lemészároljuk őket.
A mosómacik pedig majd eltüntetik a nyomainkat. (.{
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-17 17:13:31
(#12182) Sziasztok mindenki. Remlém jó napotok volt.
Fogd a pénzt és fuss: -egyszer láttam, nem kérek belőle.
Hó: én szeretem, de lassan kezdem megunni.
Yume Tsuki: Szia. *nem tudja mióta vagy itt, de a köszönés pótolva.*
vagy úgy mint nálunk, mindenki aludt törin.-kezdve velem.
Fogd a pénzt és fuss: -egyszer láttam, nem kérek belőle.
Hó: én szeretem, de lassan kezdem megunni.
*ásit-álmos vaok*
Yume Tsuki: Szia. *nem tudja mióta vagy itt, de a köszönés pótolva.*
Szerk: Zoé 2009-02-17 17:21:03
Mert nem tudunk semmi épületeset hozzáfűzni a dolgokhoz. Meg vannak, akik nézni szeretik... (%
Ez a Fogd a pénzt és fuss az a szörnyűség, ami a rötölöklubon ment megnyomorítva a délutáni tévézők életét, majd érdeklődés hiánya miatt átpasszolták a cool tévére?
Egy grizli medve társaságában felkeresném azokat, akik kitalálják az ilyen remek műsorokat. -.o
passz őszintén én most találkoztam előszőr vele Ez a Fogd a pénzt és fuss az a szörnyűség, ami a rötölöklubon ment megnyomorítva a délutáni tévézők életét, majd érdeklődés hiánya miatt átpasszolták a cool tévére?
Egy grizli medve társaságában felkeresném azokat, akik kitalálják az ilyen remek műsorokat. -.o
szia Yume Tsuki
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-17 17:07:05
beküldve: 2009-02-17 17:04:52
(#12180) Én most elköszönnék mindenkitől!
További szép napot kívánok mindenkinek!
További szép napot kívánok mindenkinek!
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)