Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
xDDD nekünk is, Daimoonnal egy csomó időbe telt, mire kibogarásztuk, h hol van mindenki
A meghatározás csak annyi volt h a "PeCsa előtti padok" xDD
abból van egy pár....x3
abból van egy pár....x3
*hevesen bólogat* amúgyis annyian voltak és nem kérdezhettem meg mindenkit "bocsi mangafan?"
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Mi a talit kiabáltuk, Picilánnyal. De azért csak csak megtaláltuk egymást.
Eszembe jutott, hogy Kaminaga te Oosaki Nana cp-ben voltál, igaz? Hogy akkor miért nem támadtalak le.. x'D Nem kell perverz dolgokra gondolni.. nemám'
Eszembe jutott, hogy Kaminaga te Oosaki Nana cp-ben voltál, igaz? Hogy akkor miért nem támadtalak le.. x'D Nem kell perverz dolgokra gondolni.. nemám'
sztem nem...végülis...örülj h elhoz a conra! az én húgom is annyi idős, mint te, és még mindig nem jöhet el >.<
Oksa megkérdeztem: 5 méterre lesz nem nagy...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
sztem nem...végülis...örülj h elhoz a conra! az én húgom is annyi idős, mint te, és még mindig nem jöhet el >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
xDDD nekünk is, Daimoonnal egy csomó időbe telt, mire kibogarásztuk, h hol van mindenki
abból van egy pár....x3
abból van egy pár....x3
Csak így előre sztem anyumat majd elküldöm (tök égés lenne)
abból van egy pár....x3
abból van egy pár....x3
pontosan...és úgyis kb. csak 2nappal a con előtt beszéljük meg a fórumtali helyét, és időpontját xD ahogyan ez mindig lenni szokott...x3
mondjuk én nagyon béna vok,de az őszi conon se találtam meg senkit
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Írtam már de újra írom.. Aki megy a SakoraCon-ra az onnan ismerhet meg hogy Narutós pólóm van, és a hátamon van a nevem: Morduk
Ha hozzátok lép egy kisgyerek és azt mondja hello fóromozók akkor ne lepődjetek meg... Mert az a kisgyerek én leszek
Wakattebayo!Egyedül fogsz eljönni! Vagy anyud kísér vagy hogy jössz el?Vagy addigra megnősz?
Anyummal megyek és 11-leszek
pontosan...és úgyis kb. csak 2nappal a con előtt beszéljük meg a fórumtali helyét, és időpontját xD ahogyan ez mindig lenni szokott...x3
Usagi-chan!!!!! x33 igen...pedig még van egy kis idő addig ^^"""
Usagi-chan!!!!! x33 igen...pedig még van egy kis idő addig ^^"""
Szerk: Kaminaga 2009-02-17 19:48:06
Írtam már de újra írom.. Aki megy a SakoraCon-ra az onnan ismerhet meg hogy Narutós pólóm van, és a hátamon van a nevem: Morduk
Ha hozzátok lép egy kisgyerek és azt mondja hello fóromozók akkor ne lepődjetek meg... Mert az a kisgyerek én leszek
Wakattebayo!Egyedül fogsz eljönni! Vagy anyud kísér vagy hogy jössz el?Vagy addigra megnősz?
beküldve: 2009-02-17 19:45:43
(#12229) már írták, de újra írom, ez kb 3 hónap múlva lesz és úgyis lesz megbeszélt fórumtali szóval majd 2 nappal előtte a sakuracon topicba mindenki beírja h miről lehet felismerni
-
beküldve: 2009-02-17 19:42:36
(#12227) Írtam már de újra írom.. Aki megy a SakoraCon-ra az onnan ismerhet meg hogy Narutós pólóm van, és a hátamon van a nevem: Morduk
beküldve: 2009-02-17 19:38:03
(#12226) Egyetértek Naruto-kunnal. De én is remélem, hogy tartalmas hsz-eket fogsz produkálni - rangodhoz méltóan - most már.
beküldve: 2009-02-17 19:35:30
(#12225) Semmire nyugi most már szinte beilleszkedtél!
Csak az elején megnéztem miket írtál úgy nagyátlagban és volt olyan hozzáfűzés,amely kb fél szóból állt! Na de sebaj!
Mert már leszoktál erről!
Csak az elején megnéztem miket írtál úgy nagyátlagban és volt olyan hozzáfűzés,amely kb fél szóból állt! Na de sebaj!
Mert már leszoktál erről!