Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát,nekem elsőre Dr. Freud von Otaku jutott eszembe,szal én is nagyot néztem
Úristen, nem akarom megtudni, hogy mit tettek Freud bácsival...
Én haveromat próbálom rávenni egy death note cosplay-re: ő lesz Light,én L,viszünt egy jópár méteres bilicset és fogunk magunknak 1-1 misát.Önként jelenkező?
Nem vagy te ehhez még túl fiatal?
beküldve: 2009-02-17 20:50:05
(#12253) hát,nekem elsőre Dr. Freud von Otaku jutott eszembe,szal én is nagyot néztem
mordruk: Én haveromat próbálom rávenni egy death note cosplay-re: ő lesz Light,én L,viszünt egy jópár méteres bilicset és fogunk magunknak 1-1 misát.Önként jelenkező?
szerk: én valszeg uncsitesómmal fogok menni,szal remélhetőleg nem lesz útban(ha nagyon unja magát lelép szétnézni és majd beszélünk telóna,ha talizunk). Én am kitartóan érvelek egy nagy fórumtalis macdonaldsozásról^^
mordruk: Én haveromat próbálom rávenni egy death note cosplay-re: ő lesz Light,én L,viszünt egy jópár méteres bilicset és fogunk magunknak 1-1 misát.Önként jelenkező?
szerk: én valszeg uncsitesómmal fogok menni,szal remélhetőleg nem lesz útban(ha nagyon unja magát lelép szétnézni és majd beszélünk telóna,ha talizunk). Én am kitartóan érvelek egy nagy fórumtalis macdonaldsozásról^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-17 20:53:58
Doktor Freud? ;)
az ki?XDSigmund Freud? Fruedi elszólás?
Parasikoly: Nekem a Füst és tükör óta, de igeeen!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-17 20:54:06
Már az Amerikai Istenekben is ott volt a mi Istenünk. :)
A Corelinet nagyon rég óta el akartam olvasni. Egy endless.hu-s cikk hozta meg a kedvemet és most összejön végre.
Már csak a The Graveyard Book-ot kell beszerezni. (%
Kedvcsináló; [Link]
"A macskáknak nincs szükségük névre. Mi tudjuk, hogy kik vagyunk, úgyhogy nincs szükségünk nevekre.”
A Corelinet nagyon rég óta el akartam olvasni. Egy endless.hu-s cikk hozta meg a kedvemet és most összejön végre.
Már csak a The Graveyard Book-ot kell beszerezni. (%
Kedvcsináló; [Link]
"A macskáknak nincs szükségük névre. Mi tudjuk, hogy kik vagyunk, úgyhogy nincs szükségünk nevekre.”
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Doktor Freud? ;)
az ki?XDvégre használt a fejfájás csillapító és visszatért kicsit, de tanulni nem igen van kedve
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Morduk: én is, például :3[/QUOTE]
Én nem hiszem...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ki lesz Coslpay tőlünk???
Ha Cosplayerre gondolsz akkor én pl az leszek! Uzumaki Naruto!!
Elméletileg megjelent a nálunk újnak számító Coraline Neli Gaimentől. Holnap teszünk egy beszerzési próbakört, hátha.
A film pedig egy hónap múlva várható. Igen-igen-igen.
Ebből világosan látszik, hogy legalább egy isten van, aki szimpatizál velünk! *boldog, mert Gaiman bácsi dolgai nagyon jók*A film pedig egy hónap múlva várható. Igen-igen-igen.
Barbara-chan:
"ezt olvasta a Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést?? helyett
..."
Doktor Freud? ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ichigo!!!! *o* tökéletes!! x333
*már megint fangörl-desu xD*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Itt a csöppszi Necroszi kidszi^^ bocs, ezt nem hagyhattam ki. Gyereeee Ichigoooooooooo... :P (Bleach mánia) Jó lesz.. te Ichigoként, én meg gésaként.. remek lesz
nemtom, én sok Alucardot láttam xD
Morduk: én is, például :3
Morduk: én is, például :3
beküldve: 2009-02-17 20:05:23
(#12243) lehet, hogy én CP-zek. Dunno. Az Ichigo CP-m végülis még megvan.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-02-17 20:03:56
(#12242) am van itt olyan aki véletlen látott engem ? én amúgy seras victoria voltam
Morduk ezt most nem teljesen értem(úgy érzem agyamra ment a nátha )
Morduk ezt most nem teljesen értem(úgy érzem agyamra ment a nátha )
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-02-17 20:05:10
beküldve: 2009-02-17 20:03:21
(#12241) Ki lesz Coslpay tőlünk???
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
pontosan xDDD aztaa...hogy van, aki még erre is emlékszik :333
a végén mi is kiabáltunk xDD de mi az animekarin ordibáltunk sokat x33
a végén mi is kiabáltunk xDD de mi az animekarin ordibáltunk sokat x33