Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Lehet hogy rászokóban van de a hozzásfűzéseinek a mmmm...70%? az nem tom...olyan érdekes tőmondat illetve smiley halmaz
Pontosan mire célzol ezzel?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-17 19:28:33
(#12223) Lehet hogy rászokóban van de a hozzásfűzéseinek a mmmm...70%? az nem tom...olyan érdekes tőmondat illetve smiley halmaz
beküldve: 2009-02-17 19:26:12
(#12222) vacsi van egy picit pill....
hi all
wow morduk 3 nap alatt 'rászokóban'? nem semmi
Nem vagyok kispájás mi?
én hónapok óta itt vok , csak rejtőzködő életmódot élek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
hi all
Nem vagyok kispájás mi?
beküldve: 2009-02-17 19:16:41
(#12219) Az szép! De ha olyan gazdag a szobatársad, akkor miért nem albérletben lakik?
Szegény...én ezért örülök, hogy nem a BME-re kerültem be, mert ott hallani ilyen rémséges hozzáállásról... Miért nincs egy köztes? Tanitsák azt, amit még nem tudunk! Olyan nehéz dolog lenne?
Milyen programhasználatot vártak el amúgy?
Szegény...én ezért örülök, hogy nem a BME-re kerültem be, mert ott hallani ilyen rémséges hozzáállásról... Miért nincs egy köztes? Tanitsák azt, amit még nem tudunk! Olyan nehéz dolog lenne?
Milyen programhasználatot vártak el amúgy?
Az túlzás hogy gazdag, ha már az ipse 30 éves van 2 munkája+levelező tagozat pszichológiából megengedheti magának... egyébként még vagy másfél évig maradhat, aztán kihúzzák a kolis lécet a talpa alól.
Én meg jövőhéten költözök albérletbe 4(!) emberrel, ebből kettővel egy szobában fogok hálni...X___X Pont jókor jön rám a költözhetnék amikor már a 2-ből csak 1 fazon maradt..XDDDDááá szívás..
Nem hinném hogy sokat hallottál volna animációs progikról... én legalábbis nem annyit amennyit kellett volna.
Premier, Toonz meg még isten tudja milyen összeillesztő vackok...
*na jó tényleg fáradt , ezt olvasta a Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést?? helyett
mondjuk a cím láttán hirtelen kicsit megis lepődtem hogy ez melyik hülye találta már ki
na jó én megyek jóéjt sziasztok
Melyik anime-karakterrel feküdnél le??
ne kérdezzétek hogy ma még számolni se tudtam a pluszból minusz lett a minuszból plussz *asszem nem mégse erőltetem az ISO OSi-t mert a végén már mást is félre értek
mondjuk a cím láttán hirtelen kicsit megis lepődtem hogy ez melyik hülye találta már ki
Szassz (mellékletesen.
Yaven: a v=s/t-nek köze nincs a mozgásegyenlethez.
Persze, hogy nincs, de én ennyit vágok, azt kész. De jó puskáim voltak, mert 4-es lettem a BMF-en fizikából
beküldve: 2009-02-17 18:41:00
(#12215) Köszönöm a mantrázást, úgy tűnik volt értelme.
Aki meg tantrázott helyette az szégyellje magát!
Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
beküldve: 2009-02-17 18:32:32
(#12214) *na jó tényleg fáradt , ezt olvasta a Melyik anime-karakterrel szenvednél hajótörést?? helyett
Melyik anime-karakterrel feküdnél le??
ne kérdezzétek hogy ma még számolni se tudtam a pluszból minusz lett a minuszból plussz *asszem nem mégse erőltetem az ISO OSi-t mert a végén már mást is félre értek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-17 18:39:29
Morduk:Itt pesten esett néhány tonnányi hó és még mindíg esik asszem szal élő fájt volt!
bocs! Azt hittem game-ra gondolsz
beküldve: 2009-02-17 18:18:42
(#12212) suliba ma mindenki gyereknek érezte magát szinte
na jó elnézem ezt a kis félre lépésüket a hó iránti gyermek vágyaik kiélése végett
na jó elnézem ezt a kis félre lépésüket a hó iránti gyermek vágyaik kiélése végett
megfogok halni ezt az osi iso sz*rt nem tudom megtanulni(főleg hogy fáj a fejem és mindjárt bekómálok)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 18:17:29
(#12211) Elméletileg megjelent a nálunk újnak számító Coraline Neli Gaimentől. Holnap teszünk egy beszerzési próbakört, hátha.
A film pedig egy hónap múlva várható. Igen-igen-igen.
A film pedig egy hónap múlva várható. Igen-igen-igen.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-17 18:07:29
(#12210) valami témát nem tudunk felhozni? (engem ne kérdezzetek)