Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
9 oldalt sikerült csinálnotok egy nap alatt?
BHT-n 1 nap alatt max 4-5 oldal telik be. = Ha a fórum aktív.
1 nap alatt max 2-3 oldal telik be. = Ha kihalt a fórum.
Szia Aizen!
És ez még semmi a tegnapihoz képest, amikor 23 oldalt irtunk!!!
beküldve: 2009-02-17 21:33:49
(#12268) 9 oldalt sikerült csinálnotok egy nap alatt?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-17 21:34:29
halljátk,felmerült bennem a kérdés: zenetagozatos suliban, szünetben,úgy hogy senki mást nem zavarsz vele,miért nem lehet zenét hallgatni?
őő egy szokványos iskolai szabály, gondolom szia Aizen*integet*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-17 21:31:16
beküldve: 2009-02-17 21:29:45
(#12266) beküldve: 2009-02-17 21:29:43
(#12265) Picilány az én virtuális nővérem. Hát igen, nem elég az igazi család, kell egy virtuális is.
beküldve: 2009-02-17 21:28:06
(#12264) halljátk,felmerült bennem a kérdés: zenetagozatos suliban, szünetben,úgy hogy senki mást nem zavarsz vele,miért nem lehet zenét hallgatni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szerk: Barbara-chan...pff.....gyorsan nézz utána, please
lol megnéztem a linket mint már mondtam de nekem csak a neve ismerős, sorryVigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 21:10:42
(#12262) na jó,be kell vallani,ez már túlzás De mint ötlet,a későbbi con-okra,fennmarad
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nyugi,ha nagyo muszály megdumálom picilánnyal,meg dragdával ( Tudod: csak 6 év ). Csatlakozol a menethez? elhozhatnád a rock pólós csajt is
1. Mindenre, ami szent: muszáJ!!! 2. Ehhez te még nagyon kicsi vagy... ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ki az a picilány? ez a fórumos nickje vagy ez olyan mint h クイックシルバー-t bencének szólítjátok páran?
NA erre már én is régóta kiváncsi voltam.
szerk: Barbara-chan...pff.....gyorsan nézz utána, please
Szerk: Yaven 2009-02-17 21:07:39
Doktor Freud? ;)
az ki?XDSigmund Freud? Fruedi elszólás?
Parasikoly: Nekem a Füst és tükör óta, de igeeen!
szerk:még mindig csak a neve ismerős
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-17 21:05:52
beküldve: 2009-02-17 21:02:30
(#12257) ez a fórumos nick-je,de sajna már csak msn-en aktív zegény,a suli miatt...
ki az a picilány? ez a fórumos nickje vagy ez olyan mint h クイックシルバー-t bencének szólítjátok páran?
-
beküldve: 2009-02-17 20:58:43
(#12255) nyugi,ha nagyo muszály megdumálom picilánnyal,meg dragdával ( Tudod: csak 6 év ). Csatlakozol a menethez? elhozhatnád a rock pólós csajt is