Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Eh, lebuktam. A citromos ízesétésű ásványvíz, ami különben elég fura, elvettem az eszem és feloldotta a gátlásaim. (;
Azthittem majd jól megvéged, de ha te is azt mondod, akkor utcu neki, bele a hordóba! Abból majd tanul. (%
Azthittem majd jól megvéged, de ha te is azt mondod, akkor utcu neki, bele a hordóba! Abból majd tanul. (%
Ej, Kapitány. Hát nem te neveztél ki Elsőtisztnek? Hát mi más lehetne egy kalóz, mint gonosz? És velejéig romlott?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Parasikoly Kapitány: Jaj, nem vagyok én gyöngy! Hízelegsz nekem Kapitány! Exiledot meg hordóba, éljenek a drasztikus módszerek!
Eh, lebuktam. A citromos ízesétésű ásványvíz, ami különben elég fura, elvettem az eszem és feloldotta a gátlásaim. (;
Dzirun; öhhh...miért is? O_x
Könyvajánlós kultúrrovatunk folytatása;
Sir Terry Pratchett - Fegyvertársak
Most jött ki a Delta gondozásában. Kedvcsináló; [Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-17 22:24:05
Egy kis fedélzet suvickolás majd lenyugtatja, vagy megy a hordóba...muwhahahahahahaha!
Exiledot meg hordóba, éljenek a drasztikus módszerek!
ti azért kicsit betegek vagytok, ugye tudjátok? *megijedve nézelődik, h milyen emberek közé került*
jó8 annak aki elment
-
Szerk: ∂z 2009-02-17 22:18:53
Elmondtad? Édes Artemiszre mondom, remélem sose kell szüleiddel taliznom.....De azért örülök, hogy nem haragudtak érte.
Yaven: Egen, valamiért ez a mániája.....
Parasikoly Kapitány: Jaj, nem vagyok én gyöngy! Hízelegsz nekem Kapitány! Exiledot meg hordóba, éljenek a drasztikus módszerek!
Yaven: Egen, valamiért ez a mániája.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-17 22:08:33
(#12294) megjött,bár a bezerzése az jobban és rosszabbul ment mint ittem... apámék megtalálták az értesítőt,és számonkértek.,hogy kitől várok csomagot és mit. elmondtam és nem haragudtak O.o... Aztán irány posta,apa kocsiban vár,én bemék. nagy,hájas öreg nő ül,damék hozzá: Jónapot,jött értesítő,hogy jött valamim. csaj feáll, mindjárt hozom, kelleni fog személyi,meg lakcímkártya. Szólok: opp,az otthon maradt. diákot elfogadnak? nem.De nincs személyim! Akk visszajösz,ha lesz... kimék kocsihoz,elújságolom apámnak,bemegy, addigra leváltották a nőt,apa egyik ismerősére,az meg csak úgy a kezébenyomta,semmit sem kellett mutatnia...
nah,jóéjt mennem kell aludni,ha holnap élni akarok...
nah,jóéjt mennem kell aludni,ha holnap élni akarok...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha kell rád uszítom Parasikoly Kapitányt! Hajóra!
Hejhó, Elsőtisztek gyöngye!
Szexuálisan túlfűtött a kiskalózunk? Egy kis fedélzet suvickolás majd lenyugtatja, vagy megy a hordóba...muwhahahahahahaha! (((.{
Grazt, Exiled kiskalóz!
True Blood-ot nézek. Még nem tudom eldönteni, jó-e vagy sem. Valaki okos aki már látta az első évadot?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szia Dragda!
Hát pedig mi próbáljuk okitani Exiledet, hogy hiába a nagy dumája, mégiscsak 6 év különbség van, de ő hajthatatlan...
Hát pedig mi próbáljuk okitani Exiledet, hogy hiába a nagy dumája, mégiscsak 6 év különbség van, de ő hajthatatlan...
beküldve: 2009-02-17 22:02:57
(#12291) 'Estét!
Exiled: Sok gratula.... .... A Bilincses dologba NEM szállok be, ha kell rád uszítom Parasikoly Kapitányt! Hajóra!
Csomag?
Exiled: Sok gratula.... .... A Bilincses dologba NEM szállok be, ha kell rád uszítom Parasikoly Kapitányt! Hajóra!
Csomag?
nos,ha a zaklatók nagymellű,szépetestű,webcamma l felszerelt hölgyek,akkor minden további nélkül,de elsődlegesen az előreléptetésemet jeleztem
ez még egyszer is rossz tőled...
azért kiváncsi lennék, hogy mihez kezdenél, ha tényleg jelentkezne álmaid hölgye...egy 40 éves 2 gyermekes anyuka!!!
beküldve: 2009-02-17 21:59:04
(#12289) nekem még kb 1212 hozzászólás kell ha jól számoltam bár mamár a plusz minusz a minusz plusz volt nálam
exiled: nekem mikor rossz volt az egerem volt hogy 4szer ment el-.- szerencsére törölték
exiled: nekem mikor rossz volt az egerem volt hogy 4szer ment el-.- szerencsére törölték
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-17 21:59:39
beküldve: 2009-02-17 21:57:33
(#12288) gomen2-szer ment el...
yaven: nygi,haladsz te is. am meg az elv: inkább legyél addiktgyanús értelmes hsz-ekkel,mint true mangafan tőmondatokkal (bár én inkbb a 2-ő keveréke vagyok )
yaven: nygi,haladsz te is. am meg az elv: inkább legyél addiktgyanús értelmes hsz-ekkel,mint true mangafan tőmondatokkal (bár én inkbb a 2-ő keveréke vagyok )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-17 22:00:32
beküldve: 2009-02-17 21:57:32
(#12287) nos,ha a zaklatók nagymellű,szépetestű,webcamma l felszerelt hölgyek,akkor minden további nélkül,de elsődlegesen az előreléptetésemet jeleztem
jóéjt! nah emberek,most nézzetek rá a profilomra
Még egy hozzászólás és True Mangafan leszel?
Vagy csak az minden vágyad, hogy MSN-en keresztül zaklassunk?
szerk: Jó éjt mindenkinek!
ÁÁ, most látom, hogy én meg Addiktgyanússá léptem elő
Szerk: Yaven 2009-02-17 21:57:05