Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-18 15:36:45
(#12329) Igaz meg eszem a húst,mert kell a szervezetnek,de nem bírnám kibelezni és felvágni az állatot.
Tetszik a hozzáállásod. Már majdnem azt hittem hogy jönni fog a "jajj többet inkább csak ződet eszek mert az nem virnyákol ha nyúzzák", de nem hál istennek.
Bármiben lefogadnám, hogy még nem voltál disznótoron , illetve az annak keresztelt ürügyön az egész napos piálásra
Pályaorientáció órán azt mesélte el a tanár hogy hogyan vágják fel a szarvasmarhát meg a sertést. .Hogyan kábítják el őket és hogy hogyan belezik ki.
Mire orientálnak ott? Hasfelmetszős gyiloknak? Alternatív gyógyásznak? Esetleg törzsi jósnak?
Pályaorientáció... szóval vagy most leszel hentes, vagy soha és már csak vegavégzettségben gondolkodsz?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2009-02-18 15:18:45
(#12326) Sziasztok!
Olyan megrázó napom volt.
Pályaorientáció órán azt mesélte el a tanár hogy hogyan vágják fel a szarvasmarhát meg a sertést. .Hogyan kábítják el őket és hogy hogyan belezik ki. Nem tudom, hogy tud valaki húsosnak menni?
Olyan kegyetlenség.
Igaz meg eszem a húst,mert kell a szervezetnek,de nem bírnám kibelezni és felvágni az állatot.
Olyan megrázó napom volt.
Pályaorientáció órán azt mesélte el a tanár hogy hogyan vágják fel a szarvasmarhát meg a sertést. .Hogyan kábítják el őket és hogy hogyan belezik ki. Nem tudom, hogy tud valaki húsosnak menni?
Olyan kegyetlenség.
Igaz meg eszem a húst,mert kell a szervezetnek,de nem bírnám kibelezni és felvágni az állatot.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-02-18 15:17:31
(#12325) durranás alatt remélem vmi jót értesz =) én egy új sorozatnak örülnék =) de egy új résznek a régiből is =) mind1 csak legyen valami =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Ki tudja, lehet. De egyelőre tényleg nem tudunk semmit...
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-18 14:30:54
(#12323) Nem tudom, szerintem Csabáék valami nagy durranásra készülnek (sz'tem)
szia Barbara-chan!
szia Barbara-chan!
Ahogy azt már sokszor, mindenféle topicban említették már - semmi hír a megjelenésekről, és nem is tudjuk, hogy mikor lesz egyáltalán hír bármiről is...
Szomorú, de ez van.
Szerk.: Szia, Barbara-chan! :)
Szomorú, de ez van.
Szerk.: Szia, Barbara-chan! :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-18 14:27:29
beküldve: 2009-02-18 14:26:29
(#12321) haliho mindenkinek
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-18 12:23:17
(#12320) Jó reggelt neked is ! *integet*
bár már dél is elmúlt xD ha valaki tudna valami infót szolgálni az új manga megjelenésekkel kapcsolatban azt megköszönném =) ugyanis már nagyon szeretnék új könyveket a polcomra =D a sakuraconig meg nem bírok várni *-* nem vagyok türelmetlen tipus de már nagyon kéne egy új manga =D pls mondjatok vmit! =D
bár már dél is elmúlt xD ha valaki tudna valami infót szolgálni az új manga megjelenésekkel kapcsolatban azt megköszönném =) ugyanis már nagyon szeretnék új könyveket a polcomra =D a sakuraconig meg nem bírok várni *-* nem vagyok türelmetlen tipus de már nagyon kéne egy új manga =D pls mondjatok vmit! =D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-02-18 10:17:55
(#12319) Szép jó reggelt!*integet*
Remélem mindenkinek jól telik a napja! Kíváncsi leszek, ha hazaérek késő délután/kora este, hány oldalnyi "dumi" fog várni... *megy japánkönyvet venni *
Remélem mindenkinek jól telik a napja! Kíváncsi leszek, ha hazaérek késő délután/kora este, hány oldalnyi "dumi" fog várni... *megy japánkönyvet venni *
beküldve: 2009-02-18 08:35:31
(#12318) aww jóóó reggelt~
*a jól megérdemelt, 1napos hószünet* x33
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Alister: Szia! kaphatnék egy könyvcímet esetleg? Mert szívesen felvenném a "majd elolvassuk ha lesz időm" listámra...
Durell bácsitól mindent nagyon szerettem, bízvást ajánlom bármelyik könyvétNem belepofázmánykodás céljából, de ha már Durrell könyv, akkor mindenképp a "Családom és egyéb állatfajták" címűt ajánlom kezdésnek. Szerintem az egyik legjobb írása és minden benne van, ami "Durrell".
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Alister: Szia! kaphatnék egy könyvcímet esetleg? Mert szívesen felvenném a "majd elolvassuk ha lesz időm" listámra...
Durell bácsitól mindent nagyon szerettem, bízvást ajánlom bármelyik könyvétcsak már régen olvastam őket - vajon anyám hova pakolhatta őket?
A családi fészekhez meg kitartást és kötélidegeket! Majd keresek valami hatásos mantrát, hátha segít.
Jó éjt mindenkinek!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-18 00:28:30
Köszönöm, remélem meglesz. (.
Jóéjt, pihend ki magad végre!
Én is távozom. Szervusztok, kispajtások.
Jóéjt, pihend ki magad végre!
Én is távozom. Szervusztok, kispajtások.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.