Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én még hozok két embörkét, ha minden igaz... x3
Akkor már 8 a létszám Nagyon khirály lesz!
én még hozok két embörkét, ha minden igaz... x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-18 17:12:43
(#12342) Sziasztok!
A mai napom olyan jóó volt; elmaradt a Mechanika órám, ráadásul végre tudtam dumálni az egyik legkedvesebb barátnőmmel is!
Nektek hogy telt a napotok?
Exiled: milyen könyvről van szó? Ugye nincs benne a cimében,hogy:
Amúgy a SakuraConos karaokera nagy valószinűséggel a Zetsubou Billyt fogjuk vinni; nálam jelentkezhet, aki akar még csatlakozni csapatunkhoz.
A mai napom olyan jóó volt; elmaradt a Mechanika órám, ráadásul végre tudtam dumálni az egyik legkedvesebb barátnőmmel is!
Nektek hogy telt a napotok?
Exiled: milyen könyvről van szó? Ugye nincs benne a cimében,hogy:
káma
? Amúgy a SakuraConos karaokera nagy valószinűséggel a Zetsubou Billyt fogjuk vinni; nálam jelentkezhet, aki akar még csatlakozni csapatunkhoz.
jelenleg 6-an vagyunk
Szerk: Yaven 2009-02-18 17:13:55
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-18 17:08:52
beküldve: 2009-02-18 17:07:56
(#12340) beküldve: 2009-02-18 17:05:50
(#12339) na mi?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ARRA a könyvre gondolsz? igen azt Érdekes módon,szüleim nem lettek mérgesek,inkább valami kábult öröm látszottrajtuk...
Akkor már van egy tippem mi lehet az a könyv...
,,Hitler fején ugrálok!"
ARRA a könyvre gondolsz? igen azt Érdekes módon,szüleim nem lettek mérgesek,inkább valami kábult öröm látszottrajtuk...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hogy mit küldött dragda az maradjon a mi titkunk...
Tehát akkor azt amit mondtad.
beküldve: 2009-02-18 16:56:56
(#12335) nem nyári srácok,azt magam fogom elrejteni Hogy mit küldött dragda az maradjon a mi titkunk... Még yaoi kínzással sem árulom el! Még akkor sem,ha lekötöztök és beküldötök a szobába egy szado-mazo csajt!
nah valami értelmes is: pénteken ellógom az irodalom tz-t( felelősségteljes diákönkormányzatosként kenyeret kenek farsangra), az etika dogát/felelést/házielkészít ést,mert matekversenyre megyek és utcsó óráró hazaengednekkajálni,onnét matekverseny,majd fél 5 környéén vissza,egy kis kaja,buli,meg pókerezés este 8-ig
nah valami értelmes is: pénteken ellógom az irodalom tz-t( felelősségteljes diákönkormányzatosként kenyeret kenek farsangra), az etika dogát/felelést/házielkészít ést,mert matekversenyre megyek és utcsó óráró hazaengednekkajálni,onnét matekverseny,majd fél 5 környéén vissza,egy kis kaja,buli,meg pókerezés este 8-ig
Nyári Srácok?
Nem gondoltam volna, hogy egyből ezt fogod kérdezni.
Mai gonoszkodás. ---> Valami ötlet?
,,Hitler fején ugrálok!"
Pályaorientáció órán azt mesélte el a tanár hogy hogyan vágják fel a szarvasmarhát meg a sertést. .Hogyan kábítják el őket és hogy hogyan belezik ki.
Mire orientálnak ott? Hasfelmetszős gyiloknak? Alternatív gyógyásznak? Esetleg törzsi jósnak?
Pályaorientáció... szóval vagy most leszel hentes, vagy soha és már csak vegavégzettségben gondolkodsz?!
Hentes nem leszek,csak nekem is kell az ilyeneket tudnom,mert a szakmám az élelmiszer analitikus.
És vegetáriánus meg tuti nem lennék,mert az nem egy jó megoldás,hogy nem eszek húst.
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Szerk: Yume Tsuki 2009-02-18 16:01:16
beküldve: 2009-02-18 15:56:06
(#12332) beküldve: 2009-02-18 15:47:13
(#12331) Durrell könyveit én is nagyon szeretem.
Exiled: Grat! Amúgy mit kaptál postán? Csak nem a könyvet Dragdától?
Exiled: Grat! Amúgy mit kaptál postán? Csak nem a könyvet Dragdától?