Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia Dragda!
Az óracseréknél már csak az óra elmaradások a jobbak...
Az óracseréknél már csak az óra elmaradások a jobbak...
Szóval milyen könyvet kapott Exiled?
beküldve: 2009-02-18 20:30:57
(#12403) Üdv! Hazaértem! Mondtam már, hogy szeretem az óracseréket?
Exiled: Ember..... és még hergeled is őket?
Exiled: Ember..... és még hergeled is őket?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-18 20:14:24
(#12402) Na asszem megyek lassan! Pápás!Meg kell szárítanom a hajam és a Bleachet szeretném nézni...
meh....
...de legalább magyarul lehet tisztességesen káromkodni, nem úgy mint angolul, ahol két-három kifejezés van, "oszt' jónapot".
Úgy látom itt valaki még nem hallgatott G-Unitot.
Nekem az ellenőrzőmet se akarták megnézni, mert az átlagom mindig 4.2 felett volt
Amúgy én meg egy hónapja vagyok itt....
Amúgy az angoloknak lehet, hogy kevés szavuk van, de azokat jól tudják kombinálni!
Nem azért nem mutatom meg csak ,mert lusta vok megmutatni és mert szóban szoktam elmondani...
A tanárok a kombinálást is hallják...
meh....
beküldve: 2009-02-18 20:05:18
(#12399) Aki bújt aki nem, megyek! (sajna) anya amúgy is hamarosan felálítana, és amúgy is megyek dolgozni az ötletemen...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-18 20:05:14
(#12398) Próbálok nem káromkodni (lehetőleg semmilyen nyelven), de 4chan elég rossz hatással van rám (ilyen téren is), úgyhogy ott káromkom ezerrel (de legalább angolul ;) Ennek csak annyi hátránya van, hogy az ember megszokja, hogy bárkinek beszólhat bármilyen hülyeségre (hiszen Anon-ként postol), más helyeken (pl. fórumokon) meg néha már csuklóból jönne, hogy valami oltári nagy baromságra beszóljak...
És mégsem teszem.
És mégsem teszem.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-18 20:06:06
Nekem szüleim mindig elolvassák ,mert sose mutatom meg az ellenőrzőm...
Nállunk az.Ne tudd meg!Szőrnyű és a legrosszabb ,h én is kezdek rászokni(olyankor általába a számra csapok)... Felléptem egy szintet!!Dejóóóóóóóóóó ó!Már rászokóban vagyok(havonta ha egyszer feljövök... na mind1!! )
Nállunk az.Ne tudd meg!Szőrnyű és a legrosszabb ,h én is kezdek rászokni(olyankor általába a számra csapok)... Felléptem egy szintet!!Dejóóóóóóóóóó ó!Már rászokóban vagyok(havonta ha egyszer feljövök... na mind1!! )
Nekem az ellenőrzőmet se akarták megnézni, mert az átlagom mindig 4.2 felett volt
Amúgy én meg egy hónapja vagyok itt....
alister: légyszi-légyszi-légyszi-légy szi! Vicces Exiledet oltani
Amúgy az angoloknak lehet, hogy kevés szavuk van, de azokat jól tudják kombinálni!
Morduk: nem leszünk mi igy jóban *fejét csóválja*
Káromkodás: gyarló vagyok és lobbanékony, így élőszóban gyakran becsúszik pár cifrább kifejezés...
...de legalább magyarul lehet tisztességesen káromkodni, nem úgy mint angolul, ahol két-három kifejezés van, "oszt' jónapot".
Na ja!Nővérem élt kinn fél évet és ott jért 8.-ba és mivel a tanárok tudtak spanyolul és angolul nem lehetett káromkodni és nővérem tanitotta meg a magyar káromkodást... Büszke lehetek...
meh....
Káromkodás: gyarló vagyok és lobbanékony, így élőszóban gyakran becsúszik pár cifrább kifejezés...
Csak nyugisan, max ki*-ozod, és észre sem lehet venni
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-18 19:57:39
(#12394) Káromkodás: gyarló vagyok és lobbanékony, így élőszóban gyakran becsúszik pár cifrább kifejezés...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A mi ofőnk is csinált olyat, de anyukám már előre megmondta nekem, hogy nem érdekli, úgyhogy olvasatlanul törölgettem őket.
És B-zésre én is mindig azt mondtam, hogy inkább nem. Bár nálunk ez szerencsére nem volt olyan nagy szokás.
Nekem szüleim mindig elolvassák ,mert sose mutatom meg az ellenőrzőm...
meh....
Szerk: Maryke 2009-02-18 19:56:12
beküldve: 2009-02-18 19:52:15
(#12392) Szép jó estét!
The Exiled:
wakka:
The Exiled:
nemárulom el x3 Ha nagyon akarjátok tudni,törjetek be hozzánk és keressétek meg a mocsokos titkaim köztt
Ez nagyon magas labda , de csak akkor csapom le, ha valaki kéri wakka:
Nem tudok én annyit inni hogy az ilyesmibe beszálljak...
Én tudnék , de nem fogok "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Cseles-cseles Nekünk az ofő csinált a szülőknek e-mailt és hetente kb 8-10 levelet küld.Anyuméknak már nagyon elegük van belőle...
Morrduk:Nem roszz de én inkább azt mondanám kössz most kihagyom!(Ezt szoktam mondani mert osztálytárasik folyton B-znek)
Morrduk:Nem roszz de én inkább azt mondanám kössz most kihagyom!(Ezt szoktam mondani mert osztálytárasik folyton B-znek)
A mi ofőnk is csinált olyat, de anyukám már előre megmondta nekem, hogy nem érdekli, úgyhogy olvasatlanul törölgettem őket.
És B-zésre én is mindig azt mondtam, hogy inkább nem. Bár nálunk ez szerencsére nem volt olyan nagy szokás.
Szerinted?
Azonnal megirtam az illetőnek, hogy "sajnos" nem érek rá, és ne irogasson arra az e-mail cimemre.
merthogy van egy csak nekik kialakitott cimem, amit 2 hónapban egyszer nézek, ez meg a rendes mail cimemre jött
Cseles-cseles Nekünk az ofő csinált a szülőknek e-mailt és hetente kb 8-10 levelet küld.Anyuméknak már nagyon elegük van belőle...
meh....
Szerk: Maryke 2009-02-18 19:44:49