Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekünk már elsőbe is káromkodtak...
Nem vagyok stréber, de nem szoktam káromkodok.
(Max:Rohadék, de azt is ritkán..-)
Nem vagyok stréber, de nem szoktam káromkodok.
Teszt ha valaki azt mondja B*zdmeg akkor válaszolj így: Attól függ kit?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
...Gondolom milyen jó lehet!És elmész?
Szerinted?
Azonnal megirtam az illetőnek, hogy "sajnos" nem érek rá, és ne irogasson arra az e-mail cimemre.
merthogy van egy csak nekik kialakitott cimem, amit 2 hónapban egyszer nézek, ez meg a rendes mail cimemre jött
beküldve: 2009-02-18 19:38:03
(#12387) Please vlaki olvassa el h mit írtam a Manga rajzoláshoz.. Sztem jó ötlet .
vagy mégsem?
beküldve: 2009-02-18 19:37:27
(#12386) Nekünk már elsőbe is káromkodtak...
Nem vagyok stréber, de nem szoktam káromkodni.
Nem vagyok stréber, de nem szoktam káromkodni.
Szerk: baniaa3 2009-02-18 19:41:35
A volt osztálytársaim... Miután vége lett a bankettnek, megfogadtam, hogy 1 évig látni sem akarom őket. (Persze voltak jófej emberkék is, meg 3 nagyon jó barátnőt is szereztem gimis éveim alatt, de a hangadók elviselhetetlenek voltak.) Most meg mit olvasok? Csináljunk osztálytalit! Kötelező eljönni! Ez a véleményem:
Jajj, nem gondoltam volna, hogy ma még bókot is fogok kapni
...Gondolom milyen jó lehet!És elmész?
meh....
Hé wakka nem tudod hová tűntek a többiek???
Psszt, el ne mindd senkinek:
a picsába...XDDDDDD
jajj de vicces voltam...
Pff...5 percig nem vagyok itt és mi fogad? Csúnya szavakat tanitasz kiskorú Morduk komámnak Ejnye-bejnye
Amúgy nálam lefagyott az internet, azért nem voltam.
A volt osztálytársaim... Miután vége lett a bankettnek, megfogadtam, hogy 1 évig látni sem akarom őket. (Persze voltak jófej emberkék is, meg 3 nagyon jó barátnőt is szereztem gimis éveim alatt, de a hangadók elviselhetetlenek voltak.) Most meg mit olvasok? Csináljunk osztálytalit! Kötelező eljönni! Ez a véleményem:
Yaj Yaven a mi sulinkban már a stéber is azt mondja amikor pofára esik: Anyád!!!! (nem nektek montdam sem senkinek)
a picsába...XDDDDDD
jajj de vicces voltam...
Pff...5 percig nem vagyok itt és mi fogad? Csúnya szavakat tanitasz kiskorú Morduk komámnak Ejnye-bejnye
Amúgy nálam lefagyott az internet, azért nem voltam.
a picsába...XDDDDDD
jajj de vicces voltam...
beküldve: 2009-02-18 19:21:35
(#12381) Hé wakka nem tudod hová tűntek a többiek???
Ehh, bocs de erre a dologra érzékeny vagyok.
Amúgy meg izlések és pofonok.
Na de komolyan, valld be, hogy lehet egy lány bármilyen szép is, ha nincs humorérzéke, akkor az veszett ügy.
azoknak a **** volt osztálytársaimnak "köszönhetően"
Na de komolyan, valld be, hogy lehet egy lány bármilyen szép is, ha nincs humorérzéke, akkor az veszett ügy.
Mivel tették tönkre életed virágát azok az elvetemült lúrkók? Nyugi kinyírjuk őket ha még esetleg nem gyújtoddad volna rájuk a házat(persze véletlenülXD)
Örülj neki hogy mind a két kategóriában benne vagy
Nekem Zseb Garfieldem is van. Meg pár Garfield képregény, és abba kicsi Kázmér is van.
Igazi Garfield gyűjtő vagyok.....
Jajj te kis butus csak vicceltem Téged mindenki úgy szeret ahogy vagy
Nem tudom, de mintha az kicsit furcsán jönne ki, ha valaki azt emlegetné, hogy neki a poénból hörgős csajok jönnek be... XDD
Nem tudom, de mintha az kicsit furcsán jönne ki, ha valaki azt emlegetné, hogy neki a poénból hörgős csajok jönnek be... XDD
Ehh, bocs de erre a dologra érzékeny vagyok.
azoknak a **** volt osztálytársaimnak "köszönhetően"
Szerk: Yaven 2009-02-18 18:54:54
na ilyet nem jó ötlet egy lánynak sem mondani (értsd: még nekem sem). Amúgy még mindig sokkal jobb, hogy néha poénból hörgök, mintha egy hülye nyafka p*csa lennék...nem? Vagy neked az a fajta jön be?
Hehe...az AK vicces volt.
Hehe...az AK vicces volt.
Jajj te kis butus csak vicceltem Téged mindenki úgy szeret ahogy vagy
beküldve: 2009-02-18 18:41:27
(#12376) Nekem Zseb Garfieldem is van. Meg pár Garfield képregény, és abba kicsi Kázmér is van.
Sztem Garfield jobb
Én is inkább Garfield párt vagyok, de a Trigun tök jó, és így a kettő jó poén...