Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szervusz!
Valaki lelőhetné a napot meg ezt az állandó zúgást, de amúgy remekül.
Újra bele kell rázódnom ebbe a nagy dínom-dánomos életvitelbe.
Valaki lelőhetné a napot meg ezt az állandó zúgást, de amúgy remekül.
Újra bele kell rázódnom ebbe a nagy dínom-dánomos életvitelbe.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-19 11:27:11
(#12447) Szia, Miho!
Én épp itthon betegeskedem, de matek TZ-re azért bemegyek majd (sajnos muszáj...)
Amúgy elég szépen süt kint a nap. :)
Én épp itthon betegeskedem, de matek TZ-re azért bemegyek majd (sajnos muszáj...)
Amúgy elég szépen süt kint a nap. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-19 11:24:27
(#12446) Na na. Vegiket ne bántsuk, különösen ne egy teljesen más témával foglalkozó fórumon.
9/28 NEVER FORGET
Hentes nem leszek,csak nekem is kell az ilyeneket tudnom,mert a szakmám az élelmiszer analitikus.
És vegetáriánus meg tuti nem lennék,mert az nem egy jó megoldás,hogy nem eszek húst.
És vegetáriánus meg tuti nem lennék,mert az nem egy jó megoldás,hogy nem eszek húst.
Élelmiszer analitikus! Erre még nem is gondoltam... azt tudom, hogy mindenféle sz@rt összezabálok és ha nem lenne meg a napi betevőm E112-785-ig, valószínű akkor lennék már rosszul. De, hogy ehhez külön papír is van! Nahát!
A vegaság szerintem is baromság, nem azért kaptam a nagyfőnöktől tépő és zúző-örlő fogakat, hogy ne használjam őket!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Itt vagyok én is, csak máshol is szöszögök
"Aki egy embertől lop ötletet, az plagizál. Aki többtől, az kutat."
"Aki egy embertől lop ötletet, az plagizál. Aki többtől, az kutat."
Ez betett. Melyik okos ember szólása volt?
Szerk: Időközben kidőltem, így elmentem aludni. További kellemes éjszakát a baglyoknak!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-18 23:51:08
Most nézem csak, hogy hárman maradtunk. Oo
Itt vagyok én is, csak máshol is szöszögök"Aki egy embertől lop ötletet, az plagizál. Aki többtől, az kutat."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-18 23:30:41
A fenéket is.... NEM!
Nem szeretem Dickenst...... Inkább Tolkient másolnék....
Akkor másolj azt.
Inkább ugrok le a tetőről, minthogy plagizáljak.... Belehalnék a szégyenbe ha megtenném.... Bér érdekes. A fanficeket nem tartom plagizálásnak....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A fenéket is.... NEM!
Akkor másolj azt.
Vegyél le a polcról egy Dickenst és másolj.
A fenéket is.... NEM!
Nem volt, ezért kerestem egy képet és annak segítségével rajzoltam le.
Nem ér, hogy a rajzolók tudnak másolni.....
Vegyél le a polcról egy Dickenst és másolj.
Nem ér, hogy a rajzolók tudnak másolni.....
Tudom.
Kár, hogy nőket tudok a legkevésbé rajzolni. De a sok komoly rajz után öröm volt rajzolni egy ilyen könnyed valamit.
Kár, hogy nőket tudok a legkevésbé rajzolni. De a sok komoly rajz után öröm volt rajzolni egy ilyen könnyed valamit.
Neked legalább van ihleted..... haj....
Tudom.
Neked legalább van ihleted..... haj....