Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-19 16:59:14
(#12479) szijja Zurelily ^^
a napom...hát, egész jó volt x3
töri tz-t írtunk a magyar Reformkorból, és országgyűlési beszédet is kellett írni >.<
a napom...hát, egész jó volt x3
töri tz-t írtunk a magyar Reformkorból, és országgyűlési beszédet is kellett írni >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-19 16:57:10
(#12478) beküldve: 2009-02-19 16:56:53
(#12477) Nekem egész jó napom volt, amig nem jött a magyar, és meg nem tudtam a megyei olimpiász eredményeket.
-na attól kezdve lett csak türhető.
Kaminaga: -egész jó a programod
-na attól kezdve lett csak türhető.
Kaminaga: -egész jó a programod
Szerk: Zoé 2009-02-19 16:57:25
képkeresgetés, és nemsoká' megyek táncpadozni yupppyy~~
Naná, hogy tanulom. Szigorlatos tantárgyam!
Napértékelés: 3 vagyis tűrhető.
Napértékelés: 3 vagyis tűrhető.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én speciel anatómiát tanulok, és utálom!
Jajj. Utálja, de tanulja. Bár jobb, mintha utálja, és nem is tanulja, ha muszáj sem. -gondolom.
És kinek milyen napja volt?
1-nagyszerű
2-jó
3-türhető
4-rossz
Jajj. Utálja, de tanulja. Bár jobb, mintha utálja, és nem is tanulja, ha muszáj sem. -gondolom.
És kinek milyen napja volt?
1-nagyszerű
2-jó
3-türhető
4-rossz
Szerk: Zoé 2009-02-19 16:51:30
Szia Dragda. *magasra emeli a kezét*
Viszont van vmi jó is. A virágok lassan kezdenek kibújni. Az udvaron épp ma láttam pár fejlődésnek induló nárciszt.
Ki mit csinál, amig ide is ir?
Viszont van vmi jó is. A virágok lassan kezdenek kibújni. Az udvaron épp ma láttam pár fejlődésnek induló nárciszt.
témát próbál találni-SOS
Hm. Én még csak hóvirággal találkoztam.... Meg vmi krókusz kezdeménnyel...
Én speciel anatómiát tanulok, és utálom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 16:42:11
(#12472) Szia Dragda. *magasra emeli a kezét*
Helló Kaminaga!
Helló Kaminaga!
témát próbál találni-SOS
Szerk: Zoé 2009-02-19 16:47:09
beküldve: 2009-02-19 16:39:27
(#12471) Szia Zoe! *lelkesen integet*
Visszatérve a hókérdésre: Igazság szerint el lettem kényeztetve. Minden télen kiadós havat kaptunk a nyakunkba és most hiányzik....
Szerk: Szia Kaminaga!
Visszatérve a hókérdésre: Igazság szerint el lettem kényeztetve. Minden télen kiadós havat kaptunk a nyakunkba és most hiányzik....
Szerk: Szia Kaminaga!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 16:40:12
beküldve: 2009-02-19 16:38:59
(#12470) yayyz szijjasztok ^^ :3
beküldve: 2009-02-19 16:36:57
(#12469) Zurelily: biztosan tartani fogjátok a kapcsolatot, ha nem is mindenkivel
Jó osztály-ami az enyémről nem mondható el.-
Hó nálunk most nem igazán van, ilyenkor kezd hiányozni.
már váltottam iskolát, volt aki meg sem ismert később, viszont a jobb barátokkal mindig beszélek.
Jó osztály-ami az enyémről nem mondható el.-
Hó nálunk most nem igazán van, ilyenkor kezd hiányozni.
Szerk: Zoé 2009-02-19 16:38:24
Nálunk nincs gyakran hó, tavaly nem is igen volt, most nem tudom, hogy mi van... de tegnapelőtt nagyon jót hógolyóztunk az osztállyal!
Igen, én is remélem, hogy tartjuk majd a kapcsolatot; a legközelebbi emberekkel mindenképpen. :)
Szia, Zoe! :)
Igen, én is remélem, hogy tartjuk majd a kapcsolatot; a legközelebbi emberekkel mindenképpen. :)
Szia, Zoe! :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-19 16:30:37
(#12467) beküldve: 2009-02-19 16:18:25
(#12466) Somogyból.... Pedig általában itt is szokott hó lenni, de ez a tél.....bah....
Nos, gratula az utolsó matek dogához. A tablófotózás meg észvesztő lesz előre szólok. Fél óra pózolás nyamvadt 5 képért...
És ha télleg jó osztály voltatok, nem fogjátok hagyni elveszni egymást....
Nos, gratula az utolsó matek dogához. A tablófotózás meg észvesztő lesz előre szólok. Fél óra pózolás nyamvadt 5 képért...
És ha télleg jó osztály voltatok, nem fogjátok hagyni elveszni egymást....
beküldve: 2009-02-19 16:08:33
(#12465) Nincs hó...? Honnan írsz? Én Pest megyei vagyok, és kivételesen hataaalmas hó van.
A dogám jól sikerült, köszi. Életem utolsó matek TZ-je... Kicsit fura így belegondolni, meg abba is, hogy hétfőn meg tablófotózás. :) Hiányozni fognak ezek a srácok majd nagyon, jó kis osztály vagyunk (voltunk) hat éven át.
A dogám jól sikerült, köszi. Életem utolsó matek TZ-je... Kicsit fura így belegondolni, meg abba is, hogy hétfőn meg tablófotózás. :) Hiányozni fognak ezek a srácok majd nagyon, jó kis osztály vagyunk (voltunk) hat éven át.
9/28 NEVER FORGET