Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-19 16:03:40
(#12464) Yaven: Én szoktam nézni! Meg a Mítoszvadászokat is! Szerintem jó kis műsorok, legalább nem a "monikasóóóó" színvonala.
Zurelily: Itt sosincs hó... Dogád?
Ha ennyire akarjátok kaphattok képet....
Zurelily: Itt sosincs hó... Dogád?
Ha ennyire akarjátok kaphattok képet....
Nagyon remélem, hogy még józanul fogunk fótózkodni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 16:18:58
beküldve: 2009-02-19 15:57:44
(#12463) Sziasztok! Visszatértem közétek egy csodás matek TZ megírása után. ;) Még mindig szépen süt a nap, de akkora hó van kint, hogy alig bírtam a HÉV-ig eljutni. Oo
Dragda, a jelmezedről minimum egy képet kérünk majd!
Dragda, a jelmezedről minimum egy képet kérünk majd!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-19 15:50:24
(#12462) Sziasztok!
Végre a mai totálisan felesleges és halálosan unalmas suli után, kaja közben tanultam valami hasznosat is! Discovery rulz!!! Nem tom, hogy ismeritek-e a Hogyan Készült? c. műsort, de sztem nagyon érdekes. Na mind1, ez tudom, hogy nem a reklám helye, csak úgy megörültem neki, mert mióta a Vh1 megszűnt (legalábis számomra, hiszen délelőtt nem nézek tévét), nagyon kiábrándultam az egészből.
Dragda: na a cicás az a jelmez, amire sose vetekednék... de az én vagyok, neked meg biztos jól fog állni Képeket majd azért kérnék!
Végre a mai totálisan felesleges és halálosan unalmas suli után, kaja közben tanultam valami hasznosat is! Discovery rulz!!! Nem tom, hogy ismeritek-e a Hogyan Készült? c. műsort, de sztem nagyon érdekes. Na mind1, ez tudom, hogy nem a reklám helye, csak úgy megörültem neki, mert mióta a Vh1 megszűnt (legalábis számomra, hiszen délelőtt nem nézek tévét), nagyon kiábrándultam az egészből.
Dragda: na a cicás az a jelmez, amire sose vetekednék... de az én vagyok, neked meg biztos jól fog állni Képeket majd azért kérnék!
Szia!
Lámpa miatt részvétem, de általában a fontos dolgokkal valahogy mindig így jár az ember....
És igyekszem jó cica lenni, köszönöm a biztatást.
Lámpa miatt részvétem, de általában a fontos dolgokkal valahogy mindig így jár az ember....
És igyekszem jó cica lenni, köszönöm a biztatást.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 15:32:22
(#12460) Nyah, visszajöttem!
Elugrottam Apummal lámpát nézni - tudjátok, írtam, hogy tönkrement az asztali lámpám. Egy olyan helyre mentünk ahol rengeteg féle lámpa van, és rögtön el is lehet hozni meg minden, csak nagyon kevés olyan van, amit rendelni kell. Megtalálom a tökéletes lámpát... Még csak nem is drága! Mint egy kisgyerek, belelkesülten mentem a pulthoz Apummal. Elmondtuk, hogy melyik lámpa is az. Erre...
Én meg... Jövő hét szerdáig nem tudok rajzolni... Hacsak ki nem fejlesztem a cicalátást, és sötétben is menni fog...
Ha már a cicáknál tartunk, Dragda:
Szerintem teljesen jó kis cicalány leszel így az elmondottak/leírtak alapján!;)
Elugrottam Apummal lámpát nézni - tudjátok, írtam, hogy tönkrement az asztali lámpám. Egy olyan helyre mentünk ahol rengeteg féle lámpa van, és rögtön el is lehet hozni meg minden, csak nagyon kevés olyan van, amit rendelni kell. Megtalálom a tökéletes lámpát... Még csak nem is drága! Mint egy kisgyerek, belelkesülten mentem a pulthoz Apummal. Elmondtuk, hogy melyik lámpa is az. Erre...
"Sajnos csak rendelni tudunk." - mondja az eladó.
Én meg... Jövő hét szerdáig nem tudok rajzolni... Hacsak ki nem fejlesztem a cicalátást, és sötétben is menni fog...
Ha már a cicáknál tartunk, Dragda:
Szerintem teljesen jó kis cicalány leszel így az elmondottak/leírtak alapján!;)
Arghhh, Elsőtiszte Gyöngye! (;
Arghhhh Kapitány!
A redőny természetesen elromlott, a napszemüveg pedig nem az én stílusom. Így marad a szenvedés. Ami még roszabb, nemsokára ki kell mozdulnom tanítani. O_x
Előre is részvétem.....Nincs valami szemcsepped odahaza?
Tökéletes ötlet. Én azért még egy céltáblát is felfestenék magamnak, hogy biztos mindenki megtaláljon a disznó vicceivel. Vagy csak én vagyok nagyon gyereks?
Node, komolyan, utcu neki. (;
Malac vagy......X3.......Végülis csak egy este fogok parádézni benne, szóval túlélhető.
Céltábla az biztos nem lesz. Nem kandúr-lesre megyek, csak inni....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 14:58:17
Arghhh, Elsőtiszte Gyöngye! (;
A redőny természetesen elromlott, a napszemüveg pedig nem az én stílusom. Így marad a szenvedés. Ami még roszabb, nemsokára ki kell mozdulnom tanítani. O_x
Tökéletes ötlet. Én azért még egy céltáblát is felfestenék magamnak, hogy biztos mindenki megtaláljon a disznó vicceivel. Vagy csak én vagyok nagyon gyereks?
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-19 14:43:27
(#12457) Üdv!
Meguntam a pszihológia házival való vacakolást, így fel evett ide a fene.
Parasikoly Kapitány: Ajánlom a napszemcsi vagy a redőny használatát....
Ej, gyerekek gondban vagyok. Ha a cicajelmezem
Meguntam a pszihológia házival való vacakolást, így fel evett ide a fene.
Parasikoly Kapitány: Ajánlom a napszemcsi vagy a redőny használatát....
Ej, gyerekek gondban vagyok. Ha a cicajelmezem
(bár ez a kifejezés erős túlzás.... cicafüles hajpánt, meg egy fehér kihívó felső, meg pár cicacsörgős karkötő még nem jelmez, meg egy farmer.... )
kiegészítőjeként egy széles, hosszú fekete selyemszalagot felkötök a gatyára, mint cilafarkat, az jó ötlet?Szerdán farsangi bulival egybekötött májrombolásra vagyok hivatalos....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-19 14:44:15
Amúgy, ha majd kicsit jobban kürülnézel láthatod, hogy ezen a fórumon már mindenről szó esik, legevesebb a mangákról. Ez erre a topikra meg pláne igaz... voltak itt már cifrább dolgok is.
Ha esetlegesen lenne valami új megjelenés, akkor lehetne róla szót váltani, de mivel semmi sincs marad a minden más.
most már kezdem sejteni mér mondta az ismerkedős topicban クイックシルバー a bemutatkozásomra, h 'Kocsma, mint hobbi. xD Mintha csak Azzit hallanám.'
-
Na na. Vegiket ne bántsuk, különösen ne egy teljesen más témával foglalkozó fórumon.
Nem a vegákat bántom, csak a vegetáriánusság létét úgy általában. Az emberekkel nincs bajom, csak az általuk kitalált hülyeségekkel.
Amúgy, ha majd kicsit jobban kürülnézel láthatod, hogy ezen a fórumon már mindenről szó esik, legevesebb a mangákról. Ez erre a topikra meg pláne igaz... voltak itt már cifrább dolgok is.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Újra bele kell rázódnom ebbe a nagy dínom-dánomos életvitelbe.
Ha rám hallgatsz, akkor sosem esel ki a dínom-dánomos életből, nekem bevállt
no pussy, just the dicks
Én személy szerint inkább a nyárral vagyok jóban. Télen fázik, mindig és nagyon és azt nem tartom mókásnak.
jelenleg az a bajo ma nappal, hogy túlzott fényforrás a tegnapi estétől kikészült szememnek, fejemnek, mindenemnek. (;
Bezony, jobbulást és sok sikert, Zurelily!
jelenleg az a bajo ma nappal, hogy túlzott fényforrás a tegnapi estétől kikészült szememnek, fejemnek, mindenemnek. (;
Bezony, jobbulást és sok sikert, Zurelily!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-19 11:55:07
(#12450) Zurelily:
Ohhh… Akkor jobbulást Neked, és sok sikert a témazáróhoz!
Parasikoly:
Lelőni a napot…? Zúgás…? Naniii?
Megjegyzem a napért én sem rajongok… Bár így télen elviselem, sőt olykor még jól is esik. De nyáron… Áhhh… Kövezzenek meg a nyárszerető partyface-ek, de én imádom a telet… Mondjuk a tavaszt meg az őszt is… a nyarat meg… Mindegy.
És szia Dzirun!
Ohhh… Akkor jobbulást Neked, és sok sikert a témazáróhoz!
Parasikoly:
Lelőni a napot…? Zúgás…? Naniii?
Megjegyzem a napért én sem rajongok… Bár így télen elviselem, sőt olykor még jól is esik. De nyáron… Áhhh… Kövezzenek meg a nyárszerető partyface-ek, de én imádom a telet… Mondjuk a tavaszt meg az őszt is… a nyarat meg… Mindegy.
És szia Dzirun!