Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-19 18:23:39
(#12509) beküldve: 2009-02-19 18:23:26
(#12508) Én nagyon erősen a Moderátor gombra szavazok......
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 18:21:14
(#12507) Barbara-chan: lényeg, h haladsz.
Mondjuk én úgy kezdem a történetem-mer sajna rövideket képtelen vaok irni- ,hogy megtervezem a szereplők arcát, kitalálok egy nevet, és a legfőbb tulajdonságaikat. Aztán meg a mozdulatokat külön megcsinálom, és mikor kb jók, kezdem a laponn.
Most jöhet a kritika-már ha lehet erre vmit irni.
Yaven: jó érv. moderator legyen???
Mondjuk én úgy kezdem a történetem-mer sajna rövideket képtelen vaok irni- ,hogy megtervezem a szereplők arcát, kitalálok egy nevet, és a legfőbb tulajdonságaikat. Aztán meg a mozdulatokat külön megcsinálom, és mikor kb jók, kezdem a laponn.
Most jöhet a kritika-már ha lehet erre vmit irni.
Yaven: jó érv. moderator legyen???
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:22:19
beküldve: 2009-02-19 18:20:09
(#12506) rákattoljak moderátor gombra?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hát én tuti megyek és leoltom, mert nem birom elviselni a fajtáját. Főleg, hogy olyan helyre regisztrál ilyen névvel, ahol 10 évesek is megfordulnak -lásd Morduk és baniaa....
beküldve: 2009-02-19 18:16:53
(#12504) na kb meg van a lány a karjával megszenvedtem (és még így se egészen jó), vhogy a hatás kedvéért nagyon hosszú szoknyát rajzoltam neki szegénynek ha ilyen hosszú lenne már 2 méter magas lenne
Yaven: kösz a tanácsot majd kipróbálom
*megy megnézni a topicot*
Yaven: kösz a tanácsot majd kipróbálom
*megy megnézni a topicot*
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-02-19 18:18:30
Csatlakozom... Komolyan, emberek: az olyan ne regisztráljon, aki annyira sem érett, hogy egy "normális'' nickje legyen... (valami olyan, amivel nem sérti a közízést!!)
Szerintem az ilyennek feltűnési láza, v ilyesmilye van, és nem bir magával. Aztán addja a nagy szöveget: -Hozzám se szóljatok, kis ...-ok
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:16:12
beküldve: 2009-02-19 18:15:10
(#12502) Mit mondtok? Megnyomjuk mind a négyen a hozzászólása melletti moderátor gombot?
Csatlakozom... Komolyan, emberek: az olyan ne regisztráljon, aki annyira sem érett, hogy egy "normális'' nickje legyen... (valami olyan, amivel nem sérti a közízést!!)
9/28 NEVER FORGET
Amúgy láttátok az Új Mangafa cimek? téma utolsó hozzászólójának nevét és aláirását? Én csak néztem, hogy milyenek vannak....
Megnéztem....Nem kellett volna.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nézd meg a profiljában a MSN-ét és a Blog-ját.-ha jól néztem.
Azok mellett a neve még tűrhető.
Azok mellett a neve még tűrhető.
beküldve: 2009-02-19 18:09:03
(#12498) Sziasztok megint!
Gondoltam kis szünetet tartok a varrásban, mert elkezdett fájni a kezem.
Amúgy láttátok az Új Mangafa cimek? téma utolsó hozzászólójának nevét és aláirását? Én csak néztem, hogy milyenek vannak....
Barbara-chan: sok kitartást a rajzoláshoz! Amúgy ha nagyon idegesit a maszatolódás; vegyél H-s, vagy 2H-s ceruzát. Nem olyan szép a szine, de a körvonalakat később még úgyis kihúzhatod
Gondoltam kis szünetet tartok a varrásban, mert elkezdett fájni a kezem.
Barbara-chan: sok kitartást a rajzoláshoz! Amúgy ha nagyon idegesit a maszatolódás; vegyél H-s, vagy 2H-s ceruzát. Nem olyan szép a szine, de a körvonalakat később még úgyis kihúzhatod
ballkezes vaok...
aww, még 1 balkezes rajtam kívül x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
[/QUOTE]neked nem szokott maszatolódni? bár lehet kéne ebből a cerkából vagy 20 tűhegyesre hegyezve [/QUOTE]
Néha igen,-ballkezes vaok, szal az a néha kb mindig.- Ha satirozok, v ilyesmi, akkor egy lapot teszek a kezem alá.
Bár a sima ceruza igy is jobb, mint pl a szenes.
Kaptam a tanáromtól 1-et nádból, és a szénhegyet bele kell rakni. Na, azzal meggyűlik a bajom, mivel radirozni is nehéz.
Néha igen,-ballkezes vaok, szal az a néha kb mindig.- Ha satirozok, v ilyesmi, akkor egy lapot teszek a kezem alá.
Bár a sima ceruza igy is jobb, mint pl a szenes.
Kaptam a tanáromtól 1-et nádból, és a szénhegyet bele kell rakni. Na, azzal meggyűlik a bajom, mivel radirozni is nehéz.
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:03:53