Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Barbara-chan: optimista hozzáállás ez nagyon jóóóó.
Hajráááá! Biztosan nagyon jó lesz.
am én általában ceruzával rajzolok
neked nem szokott maszatolódni? bár lehet kéne ebből a cerkából vagy 20 tűhegyesre hegyezve Hajráááá! Biztosan nagyon jó lesz.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-19 17:43:49
(#12493) Barbara-chan: optimista hozzáállás ez nagyon jóóóó.
Szerk: Zoé 2009-02-19 17:46:22
beküldve: 2009-02-19 17:39:51
(#12492) Dragda: köszi
Zoe: van 3 storym(na igen művész lélek vagyok és mindig jönnek a storyk)(ja és eredetileg 4 volt amit nagyon sajnálok de barátnőm elkezdte anno és már sajátként írni kezdte mert nem tudott várni ), na és van az egyik storym amin napok óta filózom, de még nem jutottam el odáig hogy kezdjem meg hát most azon is filózom hogy mint hogy legyen a jó rossz oldal , és van még 2 aminek egyszer elkészítettem ilyen pálcikás szerű vázlatát hogy áljanak az emberkék stb, és most valószínűleg azt részletezem egy kicsit bár ceruzával nem olyan jó(főleg hogy nem tud olyan vékony vonalat húzni amilyen kéne ), de mind1 most ez van és bárcsak tudnék saját karikat rajzolni szépen de az még messze van max fej lesz saját test már máshonnan lesem elXD(nem egy arány bajnok), és azon amelyiket elkezdenék kidolgozni annak az első képe az lenne hogy tanterem messze kép és háttal ülő gyerekek, de most inkább elkezdtem fejezet képet rajzolniXD(már béna a kiscsaj arca ) és hogy miért fogok olyanba amihez még nem elég jó a rajz tehetségem? nos mert ez a szabadakarat és én ezt akarom csinálni és megakarom rajzolni a storymat én magam
Zoe: van 3 storym(na igen művész lélek vagyok és mindig jönnek a storyk)(ja és eredetileg 4 volt amit nagyon sajnálok de barátnőm elkezdte anno és már sajátként írni kezdte mert nem tudott várni ), na és van az egyik storym amin napok óta filózom, de még nem jutottam el odáig hogy kezdjem meg hát most azon is filózom hogy mint hogy legyen a jó rossz oldal , és van még 2 aminek egyszer elkészítettem ilyen pálcikás szerű vázlatát hogy áljanak az emberkék stb, és most valószínűleg azt részletezem egy kicsit bár ceruzával nem olyan jó(főleg hogy nem tud olyan vékony vonalat húzni amilyen kéne ), de mind1 most ez van és bárcsak tudnék saját karikat rajzolni szépen de az még messze van max fej lesz saját test már máshonnan lesem elXD(nem egy arány bajnok), és azon amelyiket elkezdenék kidolgozni annak az első képe az lenne hogy tanterem messze kép és háttal ülő gyerekek, de most inkább elkezdtem fejezet képet rajzolniXD(már béna a kiscsaj arca ) és hogy miért fogok olyanba amihez még nem elég jó a rajz tehetségem? nos mert ez a szabadakarat és én ezt akarom csinálni és megakarom rajzolni a storymat én magam
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-19 17:34:27
(#12491) Jelzem, én sem lógok. -csak nem volt oszi-m, tornám, furulyaz-om. /egyfolytában gyűléseztek/
beküldve: 2009-02-19 17:29:14
(#12490) Ezen a héten mindenki csak lóg???
Viccet félretéve..... A fenébe is! Ne rakjuk már félre!
Barbara-chan: Kitartás!
Jelzem én nem lógok, csak szerencsésen jött ki az órarendem.....
Viccet félretéve..... A fenébe is! Ne rakjuk már félre!
Barbara-chan: Kitartás!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 17:24:38
(#12489) dragda: tudom,hogy tetszeni fog,mert láttam a példaképet és bence az én unszolásomra kezdett el vmi nagymellű szépséget rajzolni
Am meg virulok,mert kiderült,hogy holnap az irodalom tz mellett egy etikadogát is ellógok
Am meg virulok,mert kiderült,hogy holnap az irodalom tz mellett egy etikadogát is ellógok
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Barbara-chan: milyen mangát?
itt nem ichlet gond van mert az jönne csak megvalósulni nem igazán akar Ha nem jön az ihlet, ne erőltesd, és azonnal megszáll.
-esetleg olvass vmi hasonlótde most asszem amazt hanyagolom és annak az első oldalát próbálom meg kidolgozni amit már pálcikásan megterveztem tényleg tud mutatni vmi olyan képet ahol távolról látszik az osztály?XD
???
...
Barbara-chan: milyen mangát?
itt nem ichlet gond van mert az jönne csak megvalósulni nem igazán akar Ha nem jön az ihlet, ne erőltesd, és azonnal megszáll.
-esetleg olvass vmi hasonlótde most asszem amazt hanyagolom és annak az első oldalát próbálom meg kidolgozni amit már pálcikásan megterveztem tényleg tud mutatni vmi olyan képet ahol távolról látszik az osztály?XD
beküldve: 2009-02-19 17:12:57
(#12486) Barbara-chan: milyen mangát?
Ha nem jön az ihlet, ne erőltesd, és azonnal megszáll.
-esetleg olvass vmi hasonlótbeküldve: 2009-02-19 17:07:51
(#12485) nekem csak annyiba volt jó a napom, hogy megúsztam minden felelést
rajz ügyben viszont most depis lettem nem akar úgy menni ahogy kéne *pedig mangát akar csinálni>.< igaz még sose csinált*
Dragda:*ő is integet*
rajz ügyben viszont most depis lettem nem akar úgy menni ahogy kéne *pedig mangát akar csinálni>.< igaz még sose csinált*
Dragda:*ő is integet*
Kaminagához csatlakozom, és hozzáteszem: a holnapi napod is elég jónak igérkezik.
aztaaaa xDD akkor tényleg jó napod lehetett x333
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-19 17:03:12
(#12482) Üdvtök.
Napom egész jó volt, 6 órámból össz-vissz 3 volt megtartva.
Holnap 5-ből 2 lesz. *Örül, mint majom a farkának.*
Napom egész jó volt, 6 órámból össz-vissz 3 volt megtartva.
Holnap 5-ből 2 lesz. *Örül, mint majom a farkának.*
sziasztok
Szió! *lelkesen integet neked is egyet*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 17:01:59
(#12480) sziasztok