Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Exiled imádni fogja....
Tudom.
Kár, hogy nőket tudok a legkevésbé rajzolni. De a sok komoly rajz után öröm volt rajzolni egy ilyen könnyed valamit.
Most épp befejeztem valami random fürdőruhás lányt.
Exiled imádni fogja....
Zurelily: Elég kicsike egy gruppen vagyunk....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én még itt vagyok. Csak még mindig az új Copicomat nyúzom.
Ej, a kis rajzmester, És mi jót alkotsz?
Most épp befejeztem valami random fürdőruhás lányt.
beküldve: 2009-02-18 22:49:58
(#12431) Én még itt vagyok. Csak még mindig az új Copicomat nyúzom.
Ej, a kis rajzmester, És mi jót alkotsz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ej, ej még csak fél 11 van és szerda, de már pang a fórum....
Én még itt vagyok. Csak még mindig az új Copicomat nyúzom.
beküldve: 2009-02-18 22:28:34
(#12428) Ej, ej még csak fél 11 van és szerda, de már pang a fórum....
csütörtök késő délután?
Akkor már ma éjszaka, nem?
szerk: Azt hiszem megyek lefeküdni, mert holnap kénytelen leszek 6-kor kelni... Jó éjszakát!
Szerk: Yaven 2009-02-18 22:07:24
Sziasztok újra!Hihetetlen fáradt vagyok!!!
Nincs valakinek kedve rámenezni egyet egyik nap Momotaro rámenesnél?
Nincs valakinek kedve rámenezni egyet egyik nap Momotaro rámenesnél?
Jeee Momotaro metélt XDDD
Való igaz hogy rámférne egy kis édes-babos-batyu vagy mi a szösz...( *o*)
Lökjön valaki valami időpontot akkor.
csütörtök késő délután?
beküldve: 2009-02-18 21:42:37
(#12425) Yaven: Nem sírok. Majd jót kuncogok a sztoritokon, addig is megyek és megveszem az új Fable könyvet.....
Baniaa: Sztem akadjunk már le a témáról, ha Exiled akarja elmondja ha akarja nem.
Pontosan.
Ilyenkor utálom, hogy egy poros kisvárosban élek jóóóóó messze minden jótól......
Ne sirj! Gondolatban végig velünk leszel! Aztán meg majd elmondjuk, hogy mik történtek.
Jó-jó, tudom, hogy nem nagy vigasz, de most csak evvel szolgálhatok
beküldve: 2009-02-18 21:34:24
(#12422) Ilyenkor utálom, hogy egy poros kisvárosban élek jóóóóó messze minden jótól......
beküldve: 2009-02-18 21:25:42
(#12420) Úgy örülnék ha meg tudnánk beszélni egy időpontot aztán menne egy kis beszélgetés aztán valahogyan megoldani egy karaoke partyt