Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sziasztok újra!Hihetetlen fáradt vagyok!!!
Nincs valakinek kedve rámenezni egyet egyik nap Momotaro rámenesnél?
Én szivesen mennék! Sőt, tök jó lenne, ha az összes karaokes is tudna jönni, hogy összeismerkedjünk
Szerk: Yaven 2009-02-18 21:23:16
Sziasztok újra!Hihetetlen fáradt vagyok!!!
Szia! Mennék én, mennék, ha nem lennék rohadt messze tőled.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-18 21:08:37
(#12417) Sziasztok újra!Hihetetlen fáradt vagyok!!!
beküldve: 2009-02-18 21:07:31
(#12416) nem nem nem,nem fogja elmondani x3 hiába is próbálkoztok x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-18 21:06:12
(#12415) Yaven: Válassz ki még valakit és akkor alkothatunk egy új szentháromságot....
Baniaa: Sztem akadjunk már le a témáról, ha Exiled akarja elmondja ha akarja nem. De úgyse fogja elmondani és pont.
Baniaa: Sztem akadjunk már le a témáról, ha Exiled akarja elmondja ha akarja nem. De úgyse fogja elmondani és pont.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-18 21:03:54
(#12414)
Szerk: baniaa3 2009-02-18 21:06:01
beküldve: 2009-02-18 20:55:23
(#12412) Yaven: Hááát volt két latinom, két szakmai angolom, aztán jöhettem is haza a koliból.... laza egy hetem volt.
Továbbá végre nethez jutottam huzamosabb ideig, nem csak lopva, szóval boldog vagyok egy picit.
Továbbá végre nethez jutottam huzamosabb ideig, nem csak lopva, szóval boldog vagyok egy picit.
Mostan kaptam az infót: A harmadik ember az Bence vagyon.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-18 20:56:21
hehe, ez a beszéd! ez lesz a szentháromság titka
Ahhoz 3 embernek kéne tudnia róla
*szégyentelenül magára mutogat*
beküldve: 2009-02-18 20:50:07
(#12410) *utánad szól és visszahív*
Milyen napod volt?
Jóó, ha visszaolvasol bővebb információkat is megtudhatsz róla
Neked?
beküldve: 2009-02-18 20:48:55
(#12408) hehe, ez a beszéd! ez lesz a szentháromság titka
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
*szomorúan elballag*
*utánad szól és visszahív*
Milyen napod volt?
Szia! *integet*
És a könyv államtitoknak minősülő dolog....
*szomorúan elballag*
Szia! *integet*