Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-19 18:48:19
(#12525) Helló Morduk. a sokhoz +1
na most kis időre az új addiktgyanús elmegy. de nehogy kihagyni vmiből! Azonnal jövök vissza.
na most kis időre az új addiktgyanús elmegy. de nehogy kihagyni vmiből! Azonnal jövök vissza.
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:49:57
beküldve: 2009-02-19 18:46:54
(#12523) Hello mindenki: azért nem név szerint, mert túl sokan vagyunk
Ami tulajdon képpen ez jó is
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Most sirjak, vagy nevessek?
Márhogy a válaszán. Hát én nem tom.
Am eltávolitotta a Msn cimét is. -h tud vki ilyen süketséget kitalálni.-ha ilyen elérhetőségei vannak, legalább ne irja ki mindenhová.
Asztaaaa....Addiktgyanús lettem. jé.
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:47:05
beküldve: 2009-02-19 18:39:35
(#12521) Na most nézd meg.- mostmár AnimeFever
Nem semmi a kölök.... ketté áll a fülem tőle
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-19 18:35:49
(#12519) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam ez no comment...
9/28 NEVER FORGET
A lényeg megvan. mi?
Lelkiismeret-furdalásom lett volna, ha szó nélkül hagyom...
Na most nézd meg.- mostmár AnimeFever
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A lényeg megvan. mi?
Na most nézd meg.- mostmár AnimeFever
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:33:00
A lényeg megvan. mi?
[QUOTE]Felőlem. A neki szánt hsz-odat Yaven úgyse fogja egyhamar elolvasni, mivel nincs fönn, és ahogy látom, elég ritka is.[QUOTE]
Nem baj, nekem jól esett...
A lényeg megvan. mi?
Barbara-chan: -sajnos nem took.
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:31:28
Felőlem. A neki szánt hsz-odat Yaven úgyse fogja egyhamar elolvasni, mivel nincs fönn, és ahogy látom, elég ritka is.
Szerk: Yaven 2009-02-19 18:32:02
Felőlem. A neki szánt hsz-odat Yaven úgyse fogja egyhamar elolvasni, mivel nincs fönn, és ahogy látom, elég ritka is.
Barbara-chan: tőlem ilyet ne kérdezz. én csak leülök, és addig rajzolom, amig tetszik.
későn ment el a hozzászólás Barbara-chan: tőlem ilyet ne kérdezz. én csak leülök, és addig rajzolom, amig tetszik.
amúgy tudsz mutatni képet?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-19 18:25:23
(#12511) Felőlem. A neki szánt hsz-odat Yaven, úgyse fogja egyhamar elolvasni, mivel nincs fönn, és ahogy látom, elég ritka is, h itt legyen. -na már megnyomtam, szal mindegy-
Barbara-chan: tőlem ilyet ne kérdezz. én csak leülök, és addig rajzolom, amig tetszik amit látok.
Barbara-chan: tőlem ilyet ne kérdezz. én csak leülök, és addig rajzolom, amig tetszik amit látok.
Szerk: Zoé 2009-02-19 18:28:28
Barbara-chan: lényeg, h haladsz.
Mondjuk én úgy kezdem a történetem-mer sajna rövideket képtelen vaok irni- ,hogy megtervezem a szereplők arcát, kitalálok egy nevet, és a legfőbb tulajdonságaikat. Aztán meg a mozdulatokat külön megcsinálom, és mikor kb jók, kezdem a laponn.
Most jöhet a kritika-már ha lehet erre vmit irni.
Yaven: jó érv. moderator legyen???
én is így akartam de vhogy nem megy a saját kari tervezés Mondjuk én úgy kezdem a történetem-mer sajna rövideket képtelen vaok irni- ,hogy megtervezem a szereplők arcát, kitalálok egy nevet, és a legfőbb tulajdonságaikat. Aztán meg a mozdulatokat külön megcsinálom, és mikor kb jók, kezdem a laponn.
Most jöhet a kritika-már ha lehet erre vmit irni.
Yaven: jó érv. moderator legyen???
tényleg kezet hogy kell rajzolni?
Yaven:na mi legyen?