Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-02-17 18:07:10
(#12209) Morduk:Itt pesten esett néhány tonnányi hó és még mindíg esik asszem szal élő fájt volt!
Örülj neki hogy olyat tanulsz amit már tudsz... tőlünk olyan progi alaphasználatát várják el, amit csak később tanítanak meg... az meg mellékes amikor azért b#sznak le mert nem tanulni, hanem tudni jöttünk az egyetemre...
Az szép! De ha olyan gazdag a szobatársad, akkor miért nem albérletben lakik?
Szegény...én ezért örülök, hogy nem a BME-re kerültem be, mert ott hallani ilyen rémséges hozzáállásról... Miért nincs egy köztes? Tanitsák azt, amit még nem tudunk! Olyan nehéz dolog lenne?
Milyen programhasználatot vártak el amúgy?
szerk: Naruto-kun: még jó, hogy ilyen pozitivan nézed a helyzetedet!
Morduk: a snowball fight sosem megy ki a "divatból", mert ez nem olyan dolog.
Szerk: Yaven 2009-02-17 18:07:11
Az a legszarabb ha felemelem kb 4 ms után megtom tartani de kényszeríti a felkarom--úgymond lehúzza!!! Nem vicc!
Ez valami inteligens fajta valami hogy szakadna meg!
na nem baj!Ma snowball Fightingban szembe is dobtak!
Szerencsére van egy 9farkú a testemben szal a regerenáció egy óra alatt végbement De ami ált fehér a szemben az nekem olyan vörös volt mint a sharingan! És az nem rózsaszín!
Szerencsére van egy 9farkú a testemben szal a regerenáció egy óra alatt végbement De ami ált fehér a szemben az nekem olyan vörös volt mint a sharingan! És az nem rózsaszín!
A Snowball Fight nem miniclippes?
nem lejárt egy kicsit?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-17 17:57:20
(#12206) Az a legszarabb ha felemelem kb 4 ms után megtom tartani de kényszeríti a felkarom--úgymond lehúzza!!! Nem vicc!
Szia Morduk!
Jaj srácok!!!A jobb karomat alig bírom felemelni!!!! Áhhh
Szabályosan leesik egy idő után!Kicsit megerőltettem úgy tűnik az eddzések alatt
Szabályosan leesik egy idő után!Kicsit megerőltettem úgy tűnik az eddzések alatt
Szerintem feküggy le, és meglátod hogy észrevétlenül (összefor)
Pffff.... nálunk fonetikán a tanárnő tökéletesen használja a vetítőt ami azért fura, mert emlékszel mi volt gimiben minden egyes filmvetítésnél? Legalább negyedórás szarakodás a vetítővel.
Nálunk a matek tanárnál még a táblák mozgatása is gondot okozott eddig!
Amúgy itt csak az infó előadás tanárral néztünk filmet, szal legalább a vetitéssel nem volt gond. Viszont nem birt a laptopon gépelni, mert mindig megnyomta a kezével az érintőpadot.
Naruto-kun: Júúj, ez elég rossznak hangzik. Kendd be vmi csodakrémmel, nehogy holnapra még rosszabb legyen!
És mindehhez még jobbkezes is vagy? Mert, ha nem, akkor a fájdalmon kívül annyira nincs nagy gond. De ha jobb kezes vagy, és ilyen állapotban van... az cinkes...
Kérdezni akartam már korábban is: megtalálta már az "áldást" a pulcsiján a bolyhos-sapkás szobatársad?
Amekkora "úriember" észre se vette, pedig határozottan látszik hogy szép bocimintás lett
Az is közbejátszhat, hogy minden héten vesz vagy 6 új ruhadarabot- és nem éppen zokniból áll a kis batyu amivel hazatér, meg persze olyan sötét van a szobánkban, hogy az ember a p###éig nem lát el a szétesett előszobaégőnek hála...
Örülj neki hogy olyat tanulsz amit már tudsz... tőlünk olyan progi alaphasználatát várják el, amit csak később tanítanak meg... az meg mellékes amikor azért b#sznak le mert nem tanulni, hanem tudni jöttünk az egyetemre...
beküldve: 2009-02-17 17:48:22
(#12201) Sorry a duplapostolásért, de a gépem meghüjült....
Fúúúúúj!!! Neart semmilyen, a legkisebb mértékben is szexuális töltetű helyzetben nem tudom (és akarom) elképzelni!!!
És még van, aki arra panaszkodik, hogy miértt nincsen durvább, "fiúknak való" yaoi játék.... vuáááh.
És még van, aki arra panaszkodik, hogy miértt nincsen durvább, "fiúknak való" yaoi játék.... vuáááh.
Szia Fisi!
Rég láttalak itt
Amúgy teljesen egyetértek veled a Near témában....brrr.....
A másik dolog meg, hogy perverzek mindig is voltak és lesznek is, na de ezek a "játékok" még csak nem is cselekménygazdagok! Pff...soha nem fogok rájönni, hogy miért kockáztatják meg emberek a gépük egészségét ilyen cuccok letöltésével.
Miho: *buksisimi*-nem félsz, hogy teljesen szétmegy a hajad?
Morduk: Szia!
Cső
Kaminaga:de jóó!! Akkor asszem itt az ideje, hogy az MSN cimemet publikussá tegyem és feltoljam oda a képemet
Fúúúúúj!!! Neart semmilyen, a legkisebb mértékben is szexuális töltetű helyzetben nem tudom (és akarom) elképzelni!!!
Szia Fisi!
Rég láttalak itt
Amúgy teljesen egyetértek veled a Near témában....brrr.....
A másik dolog meg, hogy perverzek mindig is voltak és lesznek is, na de ezek a "játékok" még csak nem is cselekménygazdagok! Pff...soha nem fogok rájönni, hogy miért kockáztatják meg emberek a gépük egészségét ilyen cuccok letöltésével.
Miho: *buksisimi*-nem félsz, hogy teljesen szétmegy a hajad?
Morduk: Szia!
Kaminaga:de jóó!! Akkor asszem itt az ideje, hogy az MSN cimemet publikussá tegyem és feltoljam oda a képemet
beküldve: 2009-02-17 17:45:43
(#12198) Szia Morduk!
Ne is mondd...szörnyű...főleg, hogy Műszaki suliban vagyok, szal illene érteni a szgépekhez!!
A CAD/CAM-et meg csak 2 év múlva lehet majd felvenni... Mi mindig valahogy olyat tanulunk, amire semmi szükség nincs.
Amúgy az egyik tanár olyan béna, hogy a vetitőt sem birja rendesen használni, akkor meg miért tanit informatikát? Miért nem az infó tanár adja le az órát?!? *megőrül*
Pffff.... nálunk fonetikán a tanárnő tökéletesen használja a vetítőt ami azért fura, mert emlékszel mi volt gimiben minden egyes filmvetítésnél? Legalább negyedórás szarakodás a vetítővel.
Ma egy óráig a hangszalagok mozgásáról néztünk egy képsorozatot....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-02-17 17:43:44
(#12196) Uhh. A mi sulinkban 5-től lesz valami gépes szakkör azt mondta az eggyik 7.-es hogy az első három órában biztos csak nyomatjuk a game-kat.....
Hát ez megaLOL, mi ált. isk. hetedikben vettük... nem gáz, majd megtanuljátok ti is... XDDD
Ne is mondd...szörnyű...főleg, hogy Műszaki suliban vagyok, szal illene érteni a szgépekhez!!
A CAD/CAM-et meg csak 2 év múlva lehet majd felvenni... Mi mindig valahogy olyat tanulunk, amire semmi szükség nincs.
Na meg én ebből érettségiztem nemrég, szóval még kevésbé lesz érdekes...
Amúgy az egyik tanár olyan béna, hogy a vetitőt sem birja rendesen használni, akkor meg miért tanit informatikát? Miért nem az infó tanár adja le az órát?!? *megőrül*
Kérdezni akartam már korábban is: megtalálta már az "áldást" a pulcsiján a bolyhos-sapkás szobatársad?