• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2133 2134 2135 2136 2137 2138 2139 2140 2141 ... <<>>
beküldve: 2009-02-17 16:55:36
(#12179) Válasz Yaven (#12175) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Amúgy elvileg kb. 10-en be vannak jelentkezve a fórumra... Ahhoz képest eléggé kihalt a terep.

Én pl rajzolok, és csak néha kapom föl a fejem, hogy megnézzem mi újság.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2009-02-17 16:55:05
(#12178) Válasz Yaven (#12175) üzenetére
Parasikoly
Parasikoly
[ Megszállott ]
Mert nem tudunk semmi épületeset hozzáfűzni a dolgokhoz. Meg vannak, akik nézni szeretik... (%

Ez a Fogd a pénzt és fuss az a szörnyűség, ami a rötölöklubon ment megnyomorítva a délutáni tévézők életét, majd érdeklődés hiánya miatt átpasszolták a cool tévére?
Egy grizli medve társaságában felkeresném azokat, akik kitalálják az ilyen remek műsorokat. -.o

Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-17 16:56:12
beküldve: 2009-02-17 16:55:02
(#12177)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
én is szeretem
egésznap azt néztem suliba milyen szépen szakad(tegnap este óta) szóval...
amúgy igen eléggé kihalt

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 16:52:30
(#12176)
Yume Tsuki
Yume Tsuki
[ Rászokóban ]
Sziasztok
Milyen volt a mai napotok?Remélem jó
Engem már az boldoggá tett hogy ennyire szép az idő kint!
Imádom a havat

愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2009-02-17 16:49:22
(#12175) Válasz 屍鬼レゲ (#12174) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Hehe...
Engem a vörös képe, meg a ragyák biztositottak arról, hogy ő az.

Amúgy elvileg kb. 10-en be vannak jelentkezve a fórumra... Ahhoz képest eléggé kihalt a terep.

beküldve: 2009-02-17 16:44:29
(#12174) Válasz Yaven (#12173) üzenetére
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Barbara-chan: én is múltkor majd' szivrohamot kaptam, amikor megláttam az egyik volt oszt. társam a tévében. De az szánalmas volt, mert a csávónak még a több cm-nyi alapozó és korrektor sem tüntette el az arcáról a ragyákat
lol amúgy mikor odakapcosltam nem sokkal fél perc után kiesett a játékbólXDXD
de sikerült felvennem talóra, vhogy nem akartam elhinni hogy őXD

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 16:41:39
(#12173)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok!

Kaminaga: valószinűleg meg fogsz ölni ezért, de megkérdezem: mi lenne, ha mégis a Zetsubou Billyt énekelnénk? Megnéztem a lista kb. 1/3-át, plusz amiket ti ajánlgattatok (nagyon sok tetszett is ), de sztem egyik sem alkalmas arra, hogy mi csoportosan előadjuk azt a Sakuraconon. Na meg egyre többen vannak, akik be akarnak állni...ha komoly dolgot viszünk; tuti, hogy beégés lesz, de ha röhögünk az egészen, akkor az emlékezetes kis program lenne...
Meg sztem ez a szám tökéletesen alkalmas a hülyülésre/éneklésre/közö sségépitésre.

Barbara-chan: én is múltkor majd' szivrohamot kaptam, amikor megláttam az egyik volt oszt. társam a tévében. De az szánalmas volt, mert a csávónak még a több cm-nyi alapozó és korrektor sem tüntette el az arcáról a ragyákat

beküldve: 2009-02-17 16:25:11
(#12172)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
azta mit vagyis kit láttam a cool tvn az előbb? volt osztálytársamat vmi fogd a pénzt és fuss műsorba
ha nem mondja a nevét a csaj akkor nem hiszem el hogy őXD
de lol hogy került egyáltalán odaXD a hangja sokat változott és már nem is olyan ragyás a feje, de lehet a sminkesek

beküldve: 2009-02-17 16:16:18
(#12171)
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Szijjasztok ^^ :3

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-17 16:02:47
(#12170)
Kuran Kaname
Kuran Kaname
[ Megszállott ]
Sziasztok srácok!Úgy látom sivár a terep!

beküldve: 2009-02-17 15:30:46
(#12169)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sziasztok! Kösz mindenkinek! Lassan megyeget..

Nagy vonalakban: folytatódott a tegnapelőtti poéngyár, majd errefelé vetődött néhány új arc is, akik közül Morduk azonnal a szivünkbe lopta magát hülye kérdéseivel, pl. hogy mi az a "SakuraCom" és van-e benne vmi Narutós..
Aztán valahogy a névtáblákra és cosplayekre terelődött a szó, majd még néhány idióta hozzászólás után mindenki elköszönt és ment lefeküdni.

Ja és persze Gonosz Király lettem!!

szerk: Nálunk meg a Fősulin a Word-öt vesszük; pl. hogy csináljunk új bekezdést...

Szerk: Yaven 2009-02-17 15:33:30
beküldve: 2009-02-17 15:19:34
(#12168)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
na jó,tegnap annyit termeltetek,hogy nincs ingerem visszaolvasni...valaki összefoglalnál nekem,hogy mi volt?

Nálunk, hogy mik vannak infóórán...feladat: ismétléses rendszerrel kellett egyszerű sokszögeket csinálni.... multkor erre 5 db ötöst kaptam, most meg még 1-et...nevetséges... és állítólag idén a google-t tanuljuk meg használni...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-17 15:04:46
(#12167) Válasz 屍鬼レゲ (#12166) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Szia Barbara-chaaan!*integet*

beküldve: 2009-02-17 14:32:50
(#12166)
屍鬼レゲ
屍鬼レゲ
[ Megszállott ]
Yaven: hajrá
és igen én is örülnék már új kötetnek pl a sok dátumra beigért CCnek
amúgy sziasztok

beküldve: 2009-02-17 14:13:59
(#12165)
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Yaven: sok sikert!

És igen... jó lenne már valami új manga kötet...*nem panaszkodik... épp csak egy kicsit*

Oldalak: ... 2133 2134 2135 2136 2137 2138 2139 2140 2141 ... <<>>