Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Amúgy elvileg kb. 10-en be vannak jelentkezve a fórumra... Ahhoz képest eléggé kihalt a terep.
Én pl rajzolok, és csak néha kapom föl a fejem, hogy megnézzem mi újság.
Mert nem tudunk semmi épületeset hozzáfűzni a dolgokhoz. Meg vannak, akik nézni szeretik... (%
Ez a Fogd a pénzt és fuss az a szörnyűség, ami a rötölöklubon ment megnyomorítva a délutáni tévézők életét, majd érdeklődés hiánya miatt átpasszolták a cool tévére?
Egy grizli medve társaságában felkeresném azokat, akik kitalálják az ilyen remek műsorokat. -.o
Ez a Fogd a pénzt és fuss az a szörnyűség, ami a rötölöklubon ment megnyomorítva a délutáni tévézők életét, majd érdeklődés hiánya miatt átpasszolták a cool tévére?
Egy grizli medve társaságában felkeresném azokat, akik kitalálják az ilyen remek műsorokat. -.o
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-17 16:56:12
beküldve: 2009-02-17 16:55:02
(#12177) én is szeretem
egésznap azt néztem suliba milyen szépen szakad(tegnap este óta) szóval...
amúgy igen eléggé kihalt
egésznap azt néztem suliba milyen szépen szakad(tegnap este óta) szóval...
amúgy igen eléggé kihalt
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 16:52:30
(#12176) Sziasztok
Milyen volt a mai napotok?Remélem jó
Engem már az boldoggá tett hogy ennyire szép az idő kint!
Imádom a havat
Milyen volt a mai napotok?Remélem jó
Engem már az boldoggá tett hogy ennyire szép az idő kint!
Imádom a havat
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
Hehe...
Engem a vörös képe, meg a ragyák biztositottak arról, hogy ő az.
Amúgy elvileg kb. 10-en be vannak jelentkezve a fórumra... Ahhoz képest eléggé kihalt a terep.
Engem a vörös képe, meg a ragyák biztositottak arról, hogy ő az.
Barbara-chan: én is múltkor majd' szivrohamot kaptam, amikor megláttam az egyik volt oszt. társam a tévében. De az szánalmas volt, mert a csávónak még a több cm-nyi alapozó és korrektor sem tüntette el az arcáról a ragyákat
lol amúgy mikor odakapcosltam nem sokkal fél perc után kiesett a játékbólXDXDde sikerült felvennem talóra, vhogy nem akartam elhinni hogy őXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-17 16:41:39
(#12173) Sziasztok!
Kaminaga: valószinűleg meg fogsz ölni ezért, de megkérdezem: mi lenne, ha mégis a Zetsubou Billyt énekelnénk? Megnéztem a lista kb. 1/3-át, plusz amiket ti ajánlgattatok (nagyon sok tetszett is ), de sztem egyik sem alkalmas arra, hogy mi csoportosan előadjuk azt a Sakuraconon. Na meg egyre többen vannak, akik be akarnak állni...ha komoly dolgot viszünk; tuti, hogy beégés lesz, de ha röhögünk az egészen, akkor az emlékezetes kis program lenne...
Meg sztem ez a szám tökéletesen alkalmas a hülyülésre/éneklésre/közö sségépitésre.
Barbara-chan: én is múltkor majd' szivrohamot kaptam, amikor megláttam az egyik volt oszt. társam a tévében. De az szánalmas volt, mert a csávónak még a több cm-nyi alapozó és korrektor sem tüntette el az arcáról a ragyákat
Kaminaga: valószinűleg meg fogsz ölni ezért, de megkérdezem: mi lenne, ha mégis a Zetsubou Billyt énekelnénk? Megnéztem a lista kb. 1/3-át, plusz amiket ti ajánlgattatok (nagyon sok tetszett is ), de sztem egyik sem alkalmas arra, hogy mi csoportosan előadjuk azt a Sakuraconon. Na meg egyre többen vannak, akik be akarnak állni...ha komoly dolgot viszünk; tuti, hogy beégés lesz, de ha röhögünk az egészen, akkor az emlékezetes kis program lenne...
Meg sztem ez a szám tökéletesen alkalmas a hülyülésre/éneklésre/közö sségépitésre.
beküldve: 2009-02-17 16:25:11
(#12172) azta mit vagyis kit láttam a cool tvn az előbb? volt osztálytársamat vmi fogd a pénzt és fuss műsorba
ha nem mondja a nevét a csaj akkor nem hiszem el hogy őXD
de lol hogy került egyáltalán odaXD a hangja sokat változott és már nem is olyan ragyás a feje, de lehet a sminkesek
ha nem mondja a nevét a csaj akkor nem hiszem el hogy őXD
de lol hogy került egyáltalán odaXD a hangja sokat változott és már nem is olyan ragyás a feje, de lehet a sminkesek
beküldve: 2009-02-17 16:16:18
(#12171) Szijjasztok ^^ :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-17 16:02:47
(#12170) beküldve: 2009-02-17 15:30:46
(#12169) Sziasztok! Kösz mindenkinek! Lassan megyeget..
Nagy vonalakban: folytatódott a tegnapelőtti poéngyár, majd errefelé vetődött néhány új arc is, akik közül Morduk azonnal a szivünkbe lopta magát hülye kérdéseivel, pl. hogy mi az a "SakuraCom" és van-e benne vmi Narutós..
Aztán valahogy a névtáblákra és cosplayekre terelődött a szó, majd még néhány idióta hozzászólás után mindenki elköszönt és ment lefeküdni.
Ja és persze Gonosz Király lettem!!
szerk: Nálunk meg a Fősulin a Word-öt vesszük; pl. hogy csináljunk új bekezdést...
Nagy vonalakban: folytatódott a tegnapelőtti poéngyár, majd errefelé vetődött néhány új arc is, akik közül Morduk azonnal a szivünkbe lopta magát hülye kérdéseivel, pl. hogy mi az a "SakuraCom" és van-e benne vmi Narutós..
Aztán valahogy a névtáblákra és cosplayekre terelődött a szó, majd még néhány idióta hozzászólás után mindenki elköszönt és ment lefeküdni.
Ja és persze Gonosz Király lettem!!
szerk: Nálunk meg a Fősulin a Word-öt vesszük; pl. hogy csináljunk új bekezdést...
Szerk: Yaven 2009-02-17 15:33:30
beküldve: 2009-02-17 15:19:34
(#12168) na jó,tegnap annyit termeltetek,hogy nincs ingerem visszaolvasni...valaki összefoglalnál nekem,hogy mi volt?
Nálunk, hogy mik vannak infóórán...feladat: ismétléses rendszerrel kellett egyszerű sokszögeket csinálni.... multkor erre 5 db ötöst kaptam, most meg még 1-et...nevetséges... és állítólag idén a google-t tanuljuk meg használni...
Nálunk, hogy mik vannak infóórán...feladat: ismétléses rendszerrel kellett egyszerű sokszögeket csinálni.... multkor erre 5 db ötöst kaptam, most meg még 1-et...nevetséges... és állítólag idén a google-t tanuljuk meg használni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-17 14:32:50
(#12166) Yaven: hajrá
és igen én is örülnék már új kötetnek pl a sok dátumra beigért CCnek
amúgy sziasztok
és igen én is örülnék már új kötetnek pl a sok dátumra beigért CCnek
amúgy sziasztok
beküldve: 2009-02-17 14:13:59
(#12165) Yaven: sok sikert!
És igen... jó lenne már valami új manga kötet...*nem panaszkodik... épp csak egy kicsit*
És igen... jó lenne már valami új manga kötet...*nem panaszkodik... épp csak egy kicsit*