Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kb. az egész hetem ilyen volt, azt sem tudtam, hogy hova kapkodjam a fejem.
Hát nekem is van így...
,,Hitler fején ugrálok!"
Ismerős. :)) Kb. az egész hetem ilyen volt, azt sem tudtam, hogy hova kapkodjam a fejem. Viszont elterveztem, hogy elkezdem jövő héten nézni az Utenát! (Végre. Azért csak akkor, mert addig megint csak nincs időm semmire.)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-02-14 19:00:52
(#11449) Zurelily: Hát... nekem olyan közepes napom van/volt. Jó is volt, meg rossz is.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-14 18:59:09
(#11448) Sziasztok! Mindenkinek kellemes Valentin napot (vagy ''Ronery Day''-t, 4chan style... választhattok. xD)
Kivel mi jó történt ma? :)
Kivel mi jó történt ma? :)
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-02-14 19:01:16
beküldve: 2009-02-14 18:51:30
(#11447) Boldog Valentín-napot Mindenkinek - aki ünnepli.
Akik meg nem, azoknak csak simán jó estét!
Akik meg nem, azoknak csak simán jó estét!
beküldve: 2009-02-14 18:49:34
(#11446) én már kaptam ajándékot valentin napra
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-02-14 18:43:47
(#11445) beküldve: 2009-02-14 18:43:01
(#11444) emberek,van aki játszott már a prince of persia sands of time sorozattal? Én most szedtem le normális verzióban az egészet és a 3-nál tartok^^non jó.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Körkérdés: Kinek a kedvese/párja felejtette el még a mai napot?
mi megbeszéltük, h 'nem kell nekünk az elnyomó, imperialista Nyugat egy újabb ópiuma, pfejh!', mondjuk nem pont ezekkel a szavakkal
-
beküldve: 2009-02-14 18:39:01
(#11442) azta mikor lettem én addiktgyanús
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
A süti viszont határozottan pozitív. Elméleti síkon elfogadok egyet, 'sztán majd májusban gyakorlatilag is. (;
Vedd úgy, hogy elküldtem a sütit: Boldog Bálint-napot!
Aztán ne tessék elfeledni ám a Fehér-napot!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Mittomén, engem alapjáraton nem mozgat. De nem vagyok semmi jónak az elrontója, aki akarja, ünnepelje. Az eladói túlkapásokat pedig már megszoktuk.
A süti viszont határozottan pozitív. Elméleti síkon elfogadok egyet, 'sztán majd májusban gyakorlatilag is. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
A sok, irányomban fanatikus rajongást tanusító lányok közül úgy tünik, mind elfelejtette...
De különben is, nem kell nekünk az elnyomó, imperialista Nyugat egy újabb ópiuma, pfejh!
De különben is, nem kell nekünk az elnyomó, imperialista Nyugat egy újabb ópiuma, pfejh!
Kérsz sütit Kapitány?
Nem tom, én szeretem a Valentin-napot.... Tesóm is ma reggel, hogyan vigyorgott...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-14 17:01:21
A sok, irányomban fanatikus rajongást tanusító lányok közül úgy tünik, mind elfelejtette...
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
MSN-re! Most!