Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Gonosz vagy!
Dehogy! Én Sousuke (Sagara) vagyok! Hahaha! Mindenkinek szétlövöm a fejét, mert őrült vagyok! Hahahaha! Hahaha! XD
,,Hitler fején ugrálok!"
Most már nekem is!
Szerk.:
Küldtem üzenetet.
Szerk.:
Küldtem üzenetet.
Gonosz vagy!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kinek van Gmail-ja?
Nekem! *kiesik a padból úgy jelentkezik*
Most már nekem is!
Szerk.:
Küldtem üzenetet.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-13 21:40:50
Kinek van Gmail-ja?
Nekem! *kiesik a padból úgy jelentkezik*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-13 21:36:37
(#11388) Ennyi irtó csak lassítja egymást.
Tudom jól. Egyszerre csak egy futott, és most is csak az egyik aktív.
beküldve: 2009-02-13 21:26:59
(#11385) Khm. Mostan nagyon szégyellem magam, mert szegény Exiled tőlem szopta be a vírust. *elsüllyedt 6 méter mélyre*
Én F-Secure-rel, AVG-vel és Malwarebytes-sel pucoltam egész nap a gépem. De töröltem az egész msn-es cuccot, és újra telepítettem. Úgy látszik bevált.
*várja a megölését*
Én F-Secure-rel, AVG-vel és Malwarebytes-sel pucoltam egész nap a gépem. De töröltem az egész msn-es cuccot, és újra telepítettem. Úgy látszik bevált.
*várja a megölését*
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-13 21:28:30
Csak úgy szólok, hogy az msn vírusok megállításához elegendő egy jelszócsere is...
Na igen.
,,Hitler fején ugrálok!"
Az F-secure-ból nekem egy életre elegem lett... csak foglalta a helyet,miután vagy 2-3 GB-nyi frissítést leszedett...AZ AVG jó,most scannelek 2-orra,remélem most meglesz a kis mocsok...kivéve,ha az eltűnt 60 GB-en van rajta...akkor úújra kell tenni a windows-t,ahoz meg csak unokatesóm ért
Csak úgy szólok, hogy az msn vírusok megállításához elegendő egy jelszócsere is...
beküldve: 2009-02-13 20:54:24
(#11382) Az F-secure-ból nekem egy életre elegem lett... csak foglalta a helyet,miután vagy 2-3 GB-nyi frissítést leszedett...AZ AVG jó,most scannelek 2-orra,remélem most meglesz a kis mocsok...kivéve,ha az eltűnt 60 GB-en van rajta...akkor úújra kell tenni a windows-t,ahoz meg csak unokatesóm ért
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor úgy látszik nekem egy régebbi triál verzió van meg, mert az tud mindent, csak 30 naponként újra kell telepiteni
Amúgy én pont a Pandáról hallottam rosszakat. Már ha az ua., mint amire én gondolok. Microsoftos program, nem?
Amúgy sajna az idegesitő férfiak/fiúk nem rázhatók le olyan könnyen... Ha szóba elegyedik az ember velük, csak rosszabbul jár, mert a másik fél azt hiszi, hogy sikere van, azért beszél vele. Normális ember persze érzi, hogy leoltották, de az már alapból nem normális, aki igy ismerkedik
Persze ahogy kedves Fisi barátném mondaná; egy esernyő minden problémát megold...
Amúgy én pont a Pandáról hallottam rosszakat. Már ha az ua., mint amire én gondolok. Microsoftos program, nem?
Amúgy sajna az idegesitő férfiak/fiúk nem rázhatók le olyan könnyen... Ha szóba elegyedik az ember velük, csak rosszabbul jár, mert a másik fél azt hiszi, hogy sikere van, azért beszél vele. Normális ember persze érzi, hogy leoltották, de az már alapból nem normális, aki igy ismerkedik
ráadásul BKV ellenőrnek is ment
Persze ahogy kedves Fisi barátném mondaná; egy esernyő minden problémát megold...
a profitn mit értesz
Alkalmasint azt, hogy sikerül letöltened zenéket... ;)ja
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
a profitn mit értesz
Alkalmasint azt, hogy sikerül letöltened zenéket... ;)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tudja valaki ogy a naruto-kunról ingyen lehet-e letölteni a zenéket???????????????????????? ?????????
Ajánlom a következő metódust:
1. Menj fel a www.naruto-kun.hu weboldalra.
2. Nézd meg.
3. ???
4. Profit.
Vagy:
1. Nézz fel az oldalra!
2. Nézz körül!
3. ???
4. Profit.
a profitn mit értesz
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!